- 7 Ekim 2010
- 1.013
- 35
o lıstedekıı en kıdemlı bendımm sımdı defgıstırebılırsınız bende HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMM ALLAHIMIN IZNIYLE
tebrikler! cok sevindim, saglikli güzel bir hamilelik gecirip bir avazda minigini kucagina alman dilegiyle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o lıstedekıı en kıdemlı bendımm sımdı defgıstırebılırsınız bende HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMM ALLAHIMIN IZNIYLE
doğum çizergeni 4 gözle beklıyorum :) ımzanda
tebrikler! cok sevindim, saglikli güzel bir hamilelik gecirip bir avazda minigini kucagina alman dilegiyle...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
size çok güzel bir haberim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Allahım bu haberi verebilmek bu mutluluğa ortak olmak şuan ellerim titriyorr
NİLAY HAMİLEEEEEEEE
EVET EVET HAMİLEEEEEEE Allahım boyle pespeşe bıze guzel haberlerı verdiriyor
sımdı telefonda konustum mutluluktan ucuyoruzzzzz
hep dıyordum ona önce sen hamıle kalıcaksın sonra ben vajıyıde boyle cok kısa aralıklarla onceo sonra ben yenmıstım
Rabbim tüm bebek isteyenlere bu mutluluğu yasatsın darısı basıma dıyerekten bebek halayını cekelımm
teyze oluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sırt ağrıların gebelikten olmayabilir canım çok yorma kendini dinlen kasık ağrısı olur ama çok şiddetli olursa doktoruna danışabilirsin...Ayyy ben de zamann çabuk geçsinn diyorum bi an önce bebişimi kucaklamak istiyorm inşallah
Allahimmmm resmen yerimden zipladm babamlardayiz bırden fırladim yerimden hepsi manasiz bi sekilde bana bakiyor
suan telden giriyorum yazamiyorum eve gideyim halay cekecem en coskulusundan tebrik ederim bidanemmmmmm Allah saglikli cok guzel bi hamillik ve dogum nasip etsn miniginle guzel vakit gecirmen dilegi ile bi an gulsevdam guzel habrr vercem diyince kendisi hamile sandm hadi balim sira sende Allah nasip etsn cok sukur ya berektli geldi bu ay
Elvan, alexandretta, hanzadem, nilay, tebrikler kızlaaarrrr , Allah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin... darısı benim ve diğer bekleyenlerin başına .
sorma canım başka başka bir sürü sıkıntım var, iyi olmaya çalışıyorum, bebek çalışmaları da pek verimli geçmedi , eşimle tartıştık yumurtlama günlerimde , o iş olmadı , beyefendi doğal olsun istiyormuş, öyle görev gibi istemiyormuş aman işte neyse hayırlısı.Sagol melegimmmm aminnnn darisi sana isteyen herkese inssssss nerelerdesn cnm iyimsn
sorma canım başka başka bir sürü sıkıntım var, iyi olmaya çalışıyorum, bebek çalışmaları da pek verimli geçmedi , eşimle tartıştık yumurtlama günlerimde , o iş olmadı , beyefendi doğal olsun istiyormuş, öyle görev gibi istemiyormuş aman işte neyse hayırlısı.
Şu sıkıntılarım dış mihraklardan kaynaklanıyor ama aile huzuruma da yansıyor, Allah bir ferahlık verir inşallah .
nilay, elvan, hanzadem ve aleksandrata hepinizi çok tebrik ediyorum çok çok sevndm Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah hiçbir skıntı yaşamazsınız hamilelik boyunca. kendinize çok dikkat edin kötü düşünmeyin, yediğinize içtiğinize dikkat edin lütfen sebze meyveleri sirkeli suda bekletmeyi unutmayın ve çiğ ete dokunmayın. salam sucuk sosis yememyin mümkünse... Allah tamamına erdirsin..
sagol canim soylediklerne dikkat edicem sebzeyi sirkeli suda bekletmedm hic cig ete dokunma derken yaran flan varsami dokunulmicak
kesinlikle beklet bundan sonra sirke çantanda olsun başkasına yemeğe filan giderken veya kendi salatandan başkasını filan yeme.. çiğ eti eldiven giyip dokun. yaradan bulaşıyo veya küçük bir çizikten... yok deme sen görmediğin küçücük bir çizik bile olabilir... ben sirkeyle yaşamayı öğrendm aslında hep kullanılması gerekiyo ama biz ihmal ediyoruz işte..