- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
Hosbulduk canim hayirli ugurlu olsun bebisin insallahHopeforum ne güzel yazmışın şaka maka büyüyolar Allah isteyen herkese aratmadan nasip etsin gökçe nin de doğumu gelmiş zealea da doğum yapmış kızlar bu haber de benden olsun sağlıklı bir oğluşumuz daha oldu ailemiz genişliyo yeni gelen arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz çocuktan ve işten dolayı giremiyorum
Teşekkürler canım Allah sana da nasip etsinHosbulduk canim hayirli ugurlu olsun bebisin insallah
Benim var bebisim allah nasip ederse 3 haftalik teyzesi bekliyoruz daha kesesi gorunmedi hala ama doktor daha kucik diyo bakalimTeşekkürler canım Allah sana da nasip etsin
Allah tamamına erdirsin o zamanBenim var bebisim allah nasip ederse 3 haftalik teyzesi bekliyoruz daha kesesi gorunmedi hala ama doktor daha kucik diyo bakalim
Cook tesekkurler canimAllah tamamına erdirsin o zaman
Merhabalarrrrr herkese uzun zaman giremedim bide forumda değişmiş bi türlü ayak uyduramadim Zealea maşallah analı babalı büyüsün sessizcekimsesizce beni hatırladım mi.bebeklerimz ne kadarlık oldular
8 aydır mı psikologtan yardım alıyorsunuz? uzun bir süre.aşamalarda ilerlemeler varmı?8 ay oldu hala bu illetle mucadele ediyorum takatim kalmadi..psikologtan yardim aliyorum artik nolur banada dua edin artik anne olmak istiyorum
Hic umudum kalmadi..esimin yaninda dikkat ediyorum ama o yokken hep agliyorum..ilac falanmi kullansam diyorum ne yapacagimi bilmiyorumKız ne ikincisi Allah mı söyletti ne korkutma beni yok şuan ikinci Allah herkesr istediği zaman hayırlısıyla versin lilyum senin de dediğin gibi herkes yapabiliyorsa sen de yapabilirsin inş en kısa zamanda yenme haberlerini de yazarsın buraya sadece olaya odaklan acı filan düşünme ki onu acayip abartıyomuşuz kafamızda acı macı yok insanlar bu işi zevk için yaparken bizim beyinlerimiz acı çekicez diye düşünüyor yenmeden önce yendikten sonra emin ol eşine soracaksın inanamıyacaksın olduğuna biz çok şahit olduk bu dediğimi yenen herkes yazdı eşime sordum inanmadım diye inş bekliyoruz haberini
Yok iki aydir tedavi aliyorum 8 aylik evliyim..artik esimin yaninda rahatim en azindan..ama birlesme anina gelince sanki deliriyorum korkudan odum kopuyor8 aydır mı psikologtan yardım alıyorsunuz? uzun bir süre.aşamalarda ilerlemeler varmı?