- 22 Aralık 2011
- 2.188
- 4
Bende burdayimm :) okuyup cikiyorum
herkes okumayı sökmüş ama yazmakta sınıfta kalmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yalan soyliyim yazacak birsey bulamiyorum:44:
Elvanım kaçıncı haftana geldin canım 33 mü ? Oğluşun nasıl sen nasılsın?
33+4 cnm cok sukur simdilik iyiyiz. Yatiyorum hala, ara sira hazirliklarla ugrasiyorum Allahim sag saglim tamamina erdirir ins
senin nasil geciyo nekadrlik oldnz
ne olurr banadaa yardımm ediinnMerhaba kizlarrr :80::80:
' Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim ' topiginde konu kaymasi nedeniyle yeni konu açmak istedim.. (ki bu günlere sükürler olsun hepinizle gurur duyuyorum )
Vajinusmusu yenip hamile kalmak isteyen ve HAMILE olan arkadaslarimi buraya bekliyorum.. Ins topigimiz hepimize ugurlu gelir ve en kisa zamanda hepimiz hamis kalirizzzz
Hayirli ugurlu gelsin bu liste hepimize InsAllah
Anne adaylari Bat :18: Deneme süreci :97: Durum:26: Cinsiyet:13: Bebek ismi Dogum tarihi Candy34 Kemre Erkek Mehmet Akif 11 Subat 2013 Cicekrose Kiz Yagmur Melisa 19 Subat 2013 Senay_Mehmet Kiz Alexanderetta Hanzadem27 Erkek Göktürk Snowflaken Erkek Yigit 12 Nisan 2013 Mihrimahh Mavihayal Gulsevdam Erkek Eymen Yasir 13 Mayis 2013 Sugar_lale85 Erkek Berkay Lavanta7734 Erkek Mehmet Yigit/
FurkanMikrolif Shummir Sela1 Kiz Idil 24 Haziran 2013 Inciozmen Erkek Rabit Ayberk_ece Erkek Nacisss Yoruldum123 Erkek Sekerpare_ Pakizeg Huma2013 Canikom12 Acemisufi Seiss Zerbas Leyla_6021 Berna1627 Sessizcekimsesizce Sekeristan Ocean 7 Agustos ?? Bekliyor Oksamen 10 Agustos ?? Bekliyor Aybice ?? ?? Bekliyor Aykurt ?? ?? Bekliyor Cileklipuding ?? ?? Bekliyor Dahlia34 ?? ?? Bekliyor Ecrinx ?? ?? Bekliyor Evliyy ?? ?? Bekliyor Gelinkiz8 ?? ?? Bekliyor Hazal34 ?? ?? Bekliyor Korkak22 ?? ?? Bekliyor Masumsu ?? ?? Bekliyor Mina13 ?? ?? Bekliyor Nuysima ?? ?? Bekliyor Oliviera ?? ?? Bekliyor Owner ?? ?? Bekliyor Pamukelma ?? ?? Bekliyor Pissa ?? ?? Bekliyor Saskinanne ?? ?? Bekliyor Slvy1987 ?? ?? Bekliyor Trinity ?? ?? Bekliyor Veracroft ?? ?? Bekliyor Zeynepne ?? ?? Bekliyor
lütfeennn yardımcı olun banaa
merhaba,yazını görünce kendi umutsuzluğum geldi aklıma,aşağıdaki linke tıklarsan orada yardımcı olurlar, ya da özelden mesaj atarsan hangi aşamada olduğun ile ilgili bende yardımcı olmaya çalışırım
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...neyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-16599.html
Merhaba kızlar
Uzun zaman oldu yazmayalı, hatırlayanlar vardır beni, ara ara takip ediyorum sizleri, doğum yapıp bebişleriyle uğraşanlar ve hamile olanlara Allah yardım etsin, hamile kalmak isteyenlerin de Allah gönlüne göre versin, Ben aynı şekilde devam, uzak uzak bir yere atandım, kısmetse ilkbahardan sonra bende bebek istiyorum inşallah:) hepinize sevgiler
Biz eşimle denemelerde eşimin üstte olduğu pozisyonda penis başı giriyor daha da gitmiyor benim üstte eşime sırtım dönük pozisyonda ise bayağı yanma ve batmalar oluyor penisin tamamı girene kadar çok zorlanıyorum bunlar ne zaman geçecek bu durumdan yoruldum milletin zevk aldığı bir şeyden ben acı duyuyorum sonunda ölüm yok ya dayan diyorum dayananıyorum ama zor artık yıprandım ben iyi olamayacağım sanırım eşime artık boşanmak istediğimi söyleceğim adam da bıktı artık eşiyle mutlu olmak güzel anlar yaşamak hakkı ama bana kızmıyor bağırmıyor bile çok tepkisiz bu durum beni daha çok üzüyor Allah aşkına bana yardım edin. Bir yol gösterin şaşırdım artık kafam kazan gibi oldu düşünmekten bir çıkış yolu bulamıyorum eşimi çok seviyorum ama artık ona bunu yapmaya hakkım yok beş yıldır beni bekledi ben kızlık gittikten bir kaç ilişkiden sonra düzeleceğimi sanmıştım çok mutsuzum
ben de okuyup çıkıyorum, gelen giden olmayınca :) bebişle uğraşıyoruz işte napalım. şimdi uyuyor da yemek yiyeceğim ben de.
kızlar sizi özledim nasılsınız napıyorsunuz benim işler yoğun iş yerinde o yüzden yokummm Allaha şükür iyiyiz
Burdayım hep de okuyorum çıkıyorum, benim de git gellerim başladı ya sıkıldım artık eşim gelse az da onla geçirsem hamileliği:) bazen ağlıyorum bazen neşeli oluyorum filan sanırım yeni yeni duygusallaşmaya başladım
33+4 cnm cok sukur simdilik iyiyiz. Yatiyorum hala, ara sira hazirliklarla ugrasiyorum Allahim sag saglim tamamina erdirir ins
senin nasil geciyo nekadrlik oldnz
yaa ben seni çok özledim. nerelerdesin? allah gönlüne göre vakitlice sağlıklıca versin bebeğini. öpüyoruz seni kocaman.
sela'm bende seni çok özledim, şu skype ayırdı bizi:) çok çok uzaklara gittim istanbuldan sen nasılsın, idil nasıl, yoruyo mu seni, zealea seni de çok özledim, ne güzel bir sürü hamile var bebişi olanlar var, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
evet ya, kahrolsun skype!! nereye gittin kuzum? istersen özelden yaz, merak ettim. idil yaramaz, yoruyor tabi. sağlığına duacıyım, iyi olsun da yorsun napalım. eğer skype açıyorsan ben de açık tutarım. genelde pc bi tarafta açık duruyor. denk gelirsek konuşuruz. çok uzun olmasa da :)