kızlar merhaba bende çok ama çok eski bi vajiliyim yeneli 1buçuk sene oluyo ve şuan 17 haftalık hamişimtopiğinizi çok beğenerek takip ediyorum uzaktan ama burdaki dostluğu görünce aranıza katılmaya karar verdim bugün:) dertler sıkıntılar burada çözülüyor ne güzel..benmde ufak bi sorunum var aslında belkide sorun değildir de ben abartıyorumdur..ağustosta adetin ilk günü yaptırdığım hormon tahlillerinde 4 ü geçmemesi gereken tsh(troit hormonu) 5,13 çıktı..doktor dahiliye dedi gittim dahiliye çok önemsemedi ..sonra 1 hafta kadar sonra tekrar ölçtüreyim dedim 3,56 çıktı ve sanırım ben o haftadan sonra hamile kalmışım haberim yok..gebeliği öğrendiğimde bebek 8 haftalıktı hemen ölçtürdüm tsh 2,50 çıktı doktor normal dedi..ilginçtir şuan ben troit hastasımıyım değilmiyim bilmiyorum çünkü sadece o zaman 5,13 çıktı bende çok önemsemedim fakat hamilelilte insan pinpirikli oluyor ya..neyse 2 hafta kadar önce yani 15 haftalık falanken sağlık ocağında ölçtürdüğüm tsh 3,05 çıktı bende endişelendim çünkü gebelikte 2 civarı olması gerekiyormuş..yarın doktor kontrolüm var .sormak istedğim böyle durumda olan varmı?yani hepiniz tshnızı ölçtürüyormusunuz?çünkü dönem dönem yükselmeler oluyormuş ve herkesin 2 civarı tutulması gerekiyormuş nette öyle yazıyo siz ne düşünüyorsunuz?cvplar için şimdiden teşekkürler