- 14 Mart 2012
- 5.709
- 3.272
dimi ya minik ay yıldızz zaten resminden belliydi bişeler ya hayırlısı... sende durumlar nasıl ?enerjik gibi geldi be bacımmm nedense bugun başka bir elektrık aldım sendennnnbeton kana bulanmadan bir bakayim size dedim
bebek sekepare hosgelmis
mikili pisicik geliyoreee amanin anne pisicik ejderha gibi burnundan soluyor sanirim haha üf deyip de küle cevirme kocayi pisi.
elvan, az pimpirik bol dinlenme...sayili günlerin kaldi.
hazal o ilac nedir bilmiyorum, velhasil sana endeksliyiz. üstüne düsen görevi yap,memleket falan dinlemem. sen olunca biz de olucaz. (almanya yenilince biz de yenilmis sayildik )
sessizce, o doktor neymis öyle =(( allah iyilerle karsilastirsin.saka gibi.
gokce, duana dilegine kusur bulma, senden bagimsiz. haha ben hayirli saglikli bibek istiyorum gelmeyince gelmiyor iste. minik ay yildiza öyle yazilmis, öyle oldu. hesaplasma gereksiz yere.
ben de mr zealea ile kanka modundaydim, kardes kardes neyse diyeti bozduk. bir kac ay sonra bana laparoskopi yollari gözüküyor,doktor öyle demisti. tirstigim ve istemedigim icin pek detayli da konusmadim. insallah gerek kalmaz ya. un var seker var yag var ama helva yapamiyoruz, tüpte bir sorun olabilir, tikaniklik vb. böyle iste...
bacımmm acil şifalar diliyorummmmm.. ne denir bilemiyorum aşı maşıNaber kizlar
bende durulmlar ayni yatiyorum hala, disciye gittm dolgu yapilmasi gereken dislerim var hc cesaret edemiyorum suan gitmeye cok hassas dis etlerim dis tasi varmis biraz onlari temizlettirdim zorlaaaaa daha yeni temizletmistim bukadr aci olmamisti. Ama doktorun tavsiyesi derinligini bilmedigi icin dolguluk disin doldurtmam eger derinse ve dahada derinlesirse kotu olablrms. Hala randevuu alcamm
bde dogum doktorum ikitane asidan bahsetti biri grip asisi digeride tipik bi ismi vardi havadan bulasirmis ikiisinide tavsiye ediyorum dedi, sen vurulunca bebekte korunuyomus dogdugu zaman, bebekle cok ugrasacak olan yakinlarinda vurulsa iyi olur dedi o havadan bulasan igneden. Napsamki bu virus bebeklerde agir hastaliga neden olabiliyomus ilk 12 ay simdiye kadar boyle igneler yoktuda noldu Allahima emanet. tedbir almakta fayda olurmuki ilac sonucta hicmi zarari yok bebege o ilaclari vurdurmanin:44: