kızlar çok teşekkür ederim tabi bilmediğimden biraz panik oldum.. sizin söylediklerinizle biraz araştırıp rahatladım.. başka bi doktora da görünmek istiyorum..
bişey daha soracağım soğan kürü varmış.. bu kistler için.. biraz onu araştırıyorum şimdi.. bileniniz var mı nasıl bişey veee yapmalı mıyım sizce???:44:
öyle gökçe nin dediği gibi uzman değilim :) bir kere yaptım ama bildiğim kadarını paylaşmaya hazırım hobby cim. isterimki herkes iyi olsun, isterim ki herkes isteklerine ve sağlığına kavuşsun...
canım ben yendikten sonra, herhangi bir sorunum olup olmadığını bilmeden, kör cesaret belki de :) ne olur ne olmaz diye içtim, çünkü yaşım vardı ve herhangi bir sorun varsa gidersin diye içtim. hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye duyardım hep. (saraçoğlundan falan) sonra araştırdım ve şu topice rastladım
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/331355-sogan-kuru-kullanip-hamile-kalan-var.html önce okudum ve inceledim, yapanların sonuclarını takip ettim. kanıtları topladım :)
velhasıl, orda pko olan insanlar, genelde de kisti olan insanlar vardı ve kimisi kistinin küçüldüğünü hatta yok olduğunu ve tabiki de kimisi herhangi bir değişiklik olmadığını yazıyordu... benim ilgilendiğim nokta ise içip ardından hamile kalan olup olmadığıydı ve bunlara da rastladım ve böylece içmeye başladım ve sanırım ikinci aşamadan sonra hamile olduğumu öğrendim. ne yazıkki kaybettim ilk bebeğimi ama sonu ben gibi olmayanlar oldu.
ben sana yazayım canım nasıl yapıldığını sen topici bi incele karar verirsen başla.
üç etapa ayrılmış kür.
bir tane yemeklik soğanın kahverengi kabuklarını soyup 4 e bölüyorsun. bu esnada 1.5 barndak hazır suyu kaynamaya bırakıyorsun kaynadıktan sonra soğanı içine atıp altını kısıyorsun ve ağzı kapalı bir şekilde tam 5 dk kaynatıp altını kapatıyorsun. yine ağzı kapalı bir şekilde ılımaya bırakıyorsun.
küre adetinin 7. günü başlıyorsun ve yukardaki gibi yapıp sabah ve akşam aç karna sıcağa yakın ılık bir şekilde içiyorsun. yalnız hem sabah hem akşam taze yapıyorsun. böylece 15 gün yapıyorsun.
15 gün bittikten sonra bu kez adetine 10 gün kala yapıyorsun aynı şekilde... ikinci 10 gün bitince yine bir kez daha adetine 10 gün kala yapıyorsun. ama şimdi aralarda es veriliyormuydu hatırlamıyorum bi araştırıyım sana tekrar yazarım. ama yapmaya karar verirsen ilki kesin yani adetinin 7.günü başlayıp kesintisiz 15 gün yapacaksın. inşaallah şifasını bulursun canım. inşaallah sen de faydasını görenler arasında olursun canım (tabi yapmaya karar verirsen.
bu arada panik yapmamaya çalış, sağlık işi (her ne kadar başaramasak da) biraz kafa rahatlığıyla ilgili. kendini böyle bir sorunun yokmuş gibi yapmaya teşvik et. inşaallah güzel haberlerini alırız :)