kızlar merhaba, hepimizin bayramı mübarek olsun Allah daha iyi daha mutlu daha sağlıklı daha huzurlu bir şekilde sonrakilere kavuşmayı nasip etsin inşaallah.
ama maalesef biraz sıkıntılıyım. özellikle bu durumu yaşayan arkadaşlarıma bir sorun var. en yakın sessizce seni biliyorum canım. sanırım sonradan böyle bi leke gelmişti sende de... biliyorsunuz bundan önce lekeler gelmişti ve dr yat demişti. en son 12-13 gün önce gittiğimde dr kalkabileceğimi yürüyebileceğimi söylemişti. progestanı da kesmişti. abartmadım ama son iki gün bayram dolayısıyla sürekli ayaktaydım.
dün sabah çok çok açık kahverengi mi desem, çok çok açık pembe mi desem yoksa koyu sarı mı desem akıntı geldi ama çamaşırımda yoktu. peçeteye geliyordu. akşama doğru biraz daha açıldı sankı belli belirsizdi. sabah çok afedersiniz idrarımı yapmadan sildim. yine vardı yukarda anlattığım gibi. dün yattım bugün de yatmayı düşünüyorum.
kızlar ne olabilir. buğün de devam ederse dr a ulaşabilrsem aramayı düşünüyorum ama yaşayanınızın var mı. acaba progestan içmem gerekir mi ya da kötü bir şey midir?
Bende olmustu ya canim yanilmiyosam 15 haftama kadar surmustu ara ara. Progestana devam ettim ben doktorum birak demisti ama kutumda zaten bi paket kalmisti ve ben lekelenmem varken birakamadim devam ettim. Ama bendeki sorun baska o pihtidan dolayi yasamisim kanamalari. Mutlaka istirahat et ve doktoruna danis eger progestana drvam etmende bi sakinca yoksa devam et ve mumkunse muayene etsin seni. Ama bahsettigin cok acik lekelenmeler korkma bence. haber ver bizede Allahim senide bebeginide korusun ins cnm