elvan hafifi azi yok bu isin...hepimiz bir cinsiz iste =(( bebek gelince bir de onun icin huylanirim diye endiseleniyorsan ve davranislarindan da rahatsizsan bence bir doktorla ön görüsme yap.
ben de cok garip huyluyum. he asiri titiz degilim, hatta cok daginigim ama bazi seylerden cok tiksiniyorum. ve benim tiksindigim seyler baskalarina göre daha temiz. mesela ben terlik giymem, misafirlige gidince falan dayarlar terligi, iyyy öykkkk. evimde de barindirmam. iyyy yazarken bile icim hos oldu. eve gelenin terli ayaklariyla evimde gezmesi fikrinden tiksindigim icin hali kullanmam. haliyi dezenfekte edemem cünkü. halidan da ayri tiksinirim, ya biri ciplak ayak dolasmissa? hiii. camiye galosla girdim.
ayakkabi cikarttirmam misafire, cok igrenirim terli ayak fikrinden. esimin ailesi falan ögrendi, kendi terliklerini getiriyorlar, ama bu sefer terlige dokunup ellerini yikamayip saga sola dokunuyorlar diye tiksiniyorum =(((. bu terlik yüzünden esimle cok tepistik, o da alismis. simdi crocslara gectik, oh sabahlari sirkeli suda bekletip duruluyorum. adi üstünde terlik, terin biriktigi sey öykkkkk. hem de ayak teri :18::18: ama gel gelelim evde kedi besliyorum. yani bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. herkes diyor ayakkabiyla eve girmek daha pis. bana göre daha temiz.
yani bu isin tedavisi yüzlesmeyse ve bana deseler misafirlige gidip benden önce 100 kisinin terini akittigi misafir terligi giyeceksin
, atlarim camdan simdi. ama benden önce 1 milyon kisinin oturdugu ucak koltuguna hic düsünmeden totomu koyarim. mantik yok yani takintida.
ay kesin kabus görücem, terlik falan giyicem rüyamda.