Kızlar dün sabah doğum yaptım ...
Bende 3 yilin sonunda vaji belasinsan kurtuldum anne olmak istiyorum sogan syu icip anne olan varmi
bacımm test yap inşallah çıkarda bebişşş tüp bebeğe kameralı çekimlere gerek kalmaz inşallah...kızlar bişi sorrmak istiyorum ben yeni bi doktora başladımm ankarada anatolia tüp bebek merkezinde tahlillerim yapıldım rezevlerim düşük çıktı tüp bebek yapalım dedi önce karşı çıktım ama sonra araştırdım rezevler gittikçe düşüyouş elimizi çabuk tutmamız gerekiyomuş aartık ne gerekirse yapıcm ama bide şey sormak istiyorum aet bittikten sonra ilk hafta doktor histeroskobi çekicez dedi(kamerayla rahim içine bakılcakmış) ona gitmem gerekiyodu bu a yın 1 de adt olmam gerekyyodu dedim 12 de gideriz ama adet olmöadım gecikti zaten adet düzensizligim vardı ama şöle bişi moldu adetim ayın 12 gibi tahminim 1 gün çay tabagı büyüklügünde geldi bi daha yok kesildi herkes üstüne görmüşündür dio ama test yapmak istemiyorummm hemde hiç yokmuş gibi geliyoo herkes yp die benim gibi olan varmı aranızda rezevleri düşük olan yada böle adeti bi gün gelip kesilen varmı ?
geçmiş olsun bacım çok tebriklerrr vajiyi yenmişin .... soğan kürü yapan ve yapıpda hamile olanları duydummm zaten eski kadınlarda çok öneriir zaten öncesinde deneee belkii ilk seferde olur.. sonraa soğan kürüne geçersin bacım... hayırlısı olsunBende 3 yilin sonunda vaji belasinsan kurtuldum anne olmak istiyorum sogan syu icip anne olan varmi
amaninnnnnnnnnn BACIMMM GÖZÜNÜZ AYDINNN...ALLAHIM ANALI BABALI ABLALI bebişi... hayırlı evlatlar olsunnnn... inşallah iyisinizdir:)Arkadaşlar bende dogum yaptım 17 eylülde kızım sonunda kardeşine kavuştu.Herkese selamlar.
amaninnn 7kilocukkk ama bir arkdşmda okadar almıştı gayet güzelll 3kg300grmlık bir bebiş doğurmuştu sen hiç korkmaa kafanı gönlünü ferah tutu ver bacım....Ah ah gunler cabucak gectide su son gunler gecmiyo korku heyecan hepsi bi arada bekliyoruz bakalim insallah dogurabilirim hala zayifim sadece 7kilo aldim herkesin dilinde simdi ne kadar zayifsin nasil dogum yapican biraz da bu soylemler yuzunden korkuyorum hayrlisi artik .. Bu arada insallah bebis vardir test yapinca mutlaka yaz sonucu :)
Sagol canim insallah saglikla sihhatle kavusuruz evlatlarimiza :)
kızlar bişi sorrmak istiyorum ben yeni bi doktora başladımm ankarada anatolia tüp bebek merkezinde tahlillerim yapıldım rezevlerim düşük çıktı tüp bebek yapalım dedi önce karşı çıktım ama sonra araştırdım rezevler gittikçe düşüyouş elimizi çabuk tutmamız gerekiyomuş aartık ne gerekirse yapıcm ama bide şey sormak istiyorum aet bittikten sonra ilk hafta doktor histeroskobi çekicez dedi(kamerayla rahim içine bakılcakmış) ona gitmem gerekiyodu bu a yın 1 de adt olmam gerekyyodu dedim 12 de gideriz ama adet olmöadım gecikti zaten adet düzensizligim vardı ama şöle bişi moldu adetim ayın 12 gibi tahminim 1 gün çay tabagı büyüklügünde geldi bi daha yok kesildi herkes üstüne görmüşündür dio ama test yapmak istemiyorummm hemde hiç yokmuş gibi geliyoo herkes yp die benim gibi olan varmı aranızda rezevleri düşük olan yada böle adeti bi gün gelip kesilen varmı ?
Topik iyice tenhalasti
Nekadar cenesi dusuk uyeleriz yahuuuubaksaniza oku oku bitiremedim sayfalari
merhaba canım çok uzun zamandır girmiyordum forma biz seninle aynı zamanda yenmiştik vajiyi ben de henüz hamile kalamadım sen tüp bebek mi düşünüyorsun ben çok kararsızım geçen ay bütün testleri yaptırdım herşey normal çıktı doktor bekle diyo ama nerdeyse bir yıl oldu ne yapıcağam bilmiyorum arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı tutmadı daha sonra hiç beklemediği bir zamanda hamile kaldı ufffff çok kararsızım ne yapıcağam herkes farklı birşey söylüyo en kötüsü ben ne yapacağmı bilmiyorum kafam çok karışık
kızlar napıyorsunuz ben tatildeydim konular ilerlemiştir bakıyım dedim baktım ki hiç ilerleme yokçok sey kaçırmamısım inciii canım gözünaydın demek sende anne oldun masallh
elvancım sende ıyısın anladgım akdarıyla Allah miniğine kavustrsun bu kez ayvayıda bulmussun
sessızcekımsesızce kac haftalık oldun ? cınsıeyt bellı degıl dı mı henuz ? buyumustur mınık
cnm bi sıkıntı yoksa bekle tabi zor sonuşöçta tüp bebek kolay bişi degil hem maddi hem manevi amabenimki farklı rezevlerim düşük çıktı daha da düşerse tüp bebek şansımdak klmıyo o yüzden bi an önce bişiler yapmam lazım anlladıgın bu arada test yptım bişi çıkmadı kızlar rabbim bize sabır versinn
Canimmmm gozun aydin tebrik ediyorumm minnosunla huzurlu mutlu hayirli uzuuunnn yillar diliyorum ablasinada selam soyleArkadaşlar bende dogum yaptım 17 eylülde kızım sonunda kardeşine kavuştu.Herkese selamlar.
adet oldum yeni bat 14 ekim( yaz bitti.. hala bat yazıyoruz ...
elvancığım merhaba çok uzun zamandır girmiyordum foruma tebrik ederim hamileymişsin çok sevindim darısı inşallah bize allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah özlemişim sizi
kızlar napıyorsunuz ben tatildeydim konular ilerlemiştir bakıyım dedim baktım ki hiç ilerleme yokçok sey kaçırmamısım inciii canım gözünaydın demek sende anne oldun masallh
elvancım sende ıyısın anladgım akdarıyla Allah miniğine kavustrsun bu kez ayvayıda bulmussun
sessızcekımsesızce kac haftalık oldun ? cınsıeyt bellı degıl dı mı henuz ? buyumustur mınık
Evet pisim sayfamız olduğu yerde sayıyor bi atraksiyon lazım birinizin günü geçsin şöyle bekleyelim sonra hamiş kaldığını öğrenelim filan güzel olur :) 14. Haftadayım canım bebişin cinsiyeti 6 Ekim'den sonra belli olacak Bayram sürprizisenin tatil nasıldı ? İyi geçmiştir umarım
Oooo tatil filan iyisin ha :) nasil gecti neler yaptn
cok sukur canim iyiyim yatiyorum genelde :) ayvaya kavustum sorma gitsin bugun manava gittim esimle, esim kadina ayva sora sora kadin ezberlemis bugn beni gordu kadin yanimda esim tanidiayva yedinmi ayva ne ayva sevdasiymis dedi utandim haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?