merhaba arkadaşlar.
aylardır sizleri takip ediyorum ve hakikaten inanılmaz güzel paylaşımlarınız var.
fakat bu konuyu görünce hemen üyelik alıp bildiğim bazı şeyleripaylaşma gereği hissettim.
ben vajinismus konusunu siz musallat olan 3 harflilerin cinsel organınızı kapaması sonucu oluştuğunu çok iyi biliyorum. yani biliyorsunuz musallat olan 3 harfliler bilinen bir gerçek.
çok yakın bir tanıdığımın başına geldi. şu aralar herşeyi düzeldi fakat çok zor zamanlar geçirdi.
merhaba arkadaşlar.
aylardır sizleri takip ediyorum ve hakikaten inanılmaz güzel paylaşımlarınız var.
fakat bu konuyu görünce hemen üyelik alıp bildiğim bazı şeyleripaylaşma gereği hissettim.
ben vajinismus konusunu siz musallat olan 3 harflilerin cinsel organınızı kapaması sonucu oluştuğunu çok iyi biliyorum. yani biliyorsunuz musallat olan 3 harfliler bilinen bir gerçek.
çok yakın bir tanıdığımın başına geldi. şu aralar herşeyi düzeldi fakat çok zor zamanlar geçirdi.
aminnnnn bacım:) ahhh ahhh mevcut az olsa bari....benim bu yıl birde y.lisans olayım varr çokyorulcam çokAyy Gökçe 50 kişi düşünemiyorum(( Allah yardımcın olsun çok zor ya bu kalabalıkta bir de başarı bekleniyor benimkiler köy çocuğu ama çok şükür saygılılar arada çıkıyor sivriler onları da idare ediyoruz, bizde de var kaynaştırma hele bu sene 5 lere gelenleri oturtmak mümkün değilmiş bakalım uğraşıcaz âmin inş isteyen herkese nasip etsin Allah içinde de sizlere
merhaba arkadaşlar.
kızlar bunu bende çok merak ediyorum.. giden varsa detaylı bir şekilde anlatabilir mi acaba??
bu hafta fana üşüttüm:2:o yüzden gidemedim.. önümüzdeki hafta hem ben hem eşim doktora gözükeceğiz ama ben çok çekiniyorum:18::18:.. ne diyeyim doktora ve neler yapıyor ne olması gerekiyor detaylı anlatsanız keşke
bende yaklasık 7-8 ay önceye kadar vajinismustum sagolsun burdakı site sayesinde ve kk daki kızlar sayesinde sorunumu çözdüm sadece girişlerde sorun yasıyorum ve zaman zaman kasılma oluyor ama eskiye göre cok daha iyiyim alttan vajinal muayenede hala sorun yasıyorum ama öyle böyle zar zor muayenede olabiliyorum artık. Bebek istiyorduk hamile kalmıstım 2 aylık hamıle oldugumu ogrendimama ağustosun ilk hftsinda bebeğimin gelişimi durdugundan dolayi kürtaj oldum gecen muayene olduğumda yumurtalıklarimin iyi çalıştığını 2 defa adet görme sonrasında bebek sahibi olabileceğimi söyledi drum. Çok istiyoruz bebek sahibi olmayi ilk adetim oldu 2. adetimi bekliyoruz bakalım rabbim nasip edecekmi. umarım isteyen herkese rabbim nasip ederde sorunsuz sekılde bbeklerini kucaklarına alırlar
Not: Hamile kalmayı düşündüğüm 2. ayımda hamile kalmıstım.öncelikle dr a muayene olmustum öncelikli bir sorun varmı diye hersey iyi oldugu için korunmayı bırakmıstık adetlerimde düzenliydi o yüzden adetimin basladıgı günden itibaren sayarak 12-14-16-18. günlerde ilişkiye girdik sonuc olumluydu..
merhaba ben smear testi yaptırdım.hamileliğimi ilk öğrendiğimde. daha doğrusu doktor yapmak istedi. tabi bende vajiyi yeni yenmiş biri olarak birde öncesinde geçirdiğim kürtaj ve bu dönemde anlayışsız doktorun vajinismusum dememe rağmen ısrarla alttan muayenesi sonucu acayip korkuyordum.doktor ilk vajinal muayene ve smear testi diyince şok oldum.hatta gözlerim doldu. ama ikinci doktorum o kadar anlayışlıydı ki ben sorunsuz muayene oldum.tabi biraz kastım kendimi ister istemez bu yüzden hafif bi acı hissettim. smear testi vajinal muayenedeki gibi bir aletle oluyor ve vajinadan sıvı aıyor.pozitif düşün rahat olmaya çalış. sorun yaşamazsın.
bende yaklasık 7-8 ay önceye kadar vajinismustum sagolsun burdakı site sayesinde ve kk daki kızlar sayesinde sorunumu çözdüm sadece girişlerde sorun yasıyorum ve zaman zaman kasılma oluyor ama eskiye göre cok daha iyiyim alttan vajinal muayenede hala sorun yasıyorum ama öyle böyle zar zor muayenede olabiliyorum artık. Bebek istiyorduk hamile kalmıstım 2 aylık hamıle oldugumu ogrendimama ağustosun ilk hftsinda bebeğimin gelişimi durdugundan dolayi kürtaj oldum gecen muayene olduğumda yumurtalıklarimin iyi çalıştığını 2 defa adet görme sonrasında bebek sahibi olabileceğimi söyledi drum. Çok istiyoruz bebek sahibi olmayi ilk adetim oldu 2. adetimi bekliyoruz bakalım rabbim nasip edecekmi. umarım isteyen herkese rabbim nasip ederde sorunsuz sekılde bbeklerini kucaklarına alırlar
Not: Hamile kalmayı düşündüğüm 2. ayımda hamile kalmıstım.öncelikle dr a muayene olmustum öncelikli bir sorun varmı diye hersey iyi oldugu için korunmayı bırakmıstık adetlerimde düzenliydi o yüzden adetimin basladıgı günden itibaren sayarak 12-14-16-18. günlerde ilişkiye girdik sonuc olumluydu..
Ben bırakıyorum bu sene. Zaten 2. Dönem gidemicem bir de içime sinmemişti hamilelik bahanem oldu bırakmam için :)aminnnnn bacım:) ahhh ahhh mevcut az olsa bari....benim bu yıl birde y.lisans olayım varr çokyorulcam çok
Topik iyice tenhalasti
Nekadar cenesi dusuk uyeleriz yahuuuubaksaniza oku oku bitiremedim sayfalari
bilmemmmmm hiç sanmamm yumurtlama gününü yakalamışlardır...çok sağol canım.. iyi geldi.. en kısa zamanda gideceğim doktora inşallah.. işten güçten bi kurtulamadık.. gidince neler olduğunu anlatırım burdan.. kendimi hazırlıyorum .. çok sağol..
bir arkadaşım baya bi çocuk istemiş olmayınca doktora gitmiş.. alttan muayene etmişler doktor bi sıkıntı yok demiş.. ama arkadaşım diyor ki "o soktukları şey herhalde benim kanalları açtı ki hemen peşine hamile kaldım" diyor doğru mudur sizce bu?? :26:
neeeeeee neden bırakıyon yahuuuu ....Ben bırakıyorum bu sene. Zaten 2. Dönem gidemicem bir de içime sinmemişti hamilelik bahanem oldu bırakmam için :)
amaninnn uyuyordu haaa... içim bir hoş olduu.. inşallahhhh kucağındadaaa usluca uyuyacağı günleri görürüsün bacım...Değil mi :)) ben bugün Dr a gittim bebeğimi gördüm uyuyordu Dr salladı uyandırdı Kıpır kıpırdı ya herkese nasip etsin bu mutluluğu Allahense kalınlığı normalmiş 2 li önermiyorum dedi 3 lü yapalım 1 Ay sonra dedi çok şükür içim rahatladı ...
Değil mi :)) ben bugün Dr a gittim bebeğimi gördüm uyuyordu Dr salladı uyandırdı Kıpır kıpırdı ya herkese nasip etsin bu mutluluğu Allahense kalınlığı normalmiş 2 li önermiyorum dedi 3 lü yapalım 1 Ay sonra dedi çok şükür içim rahatladı ...
Canım matematikten yapıyodum fen edebiyatta bu sene 1 gün başka bir ile 1 gün buradaki ünv ye gidecekmişiz ve benim bu sene ders saatim 23 gibi görünüyor yani 4 günüm dolu bir de mat bizim için alan dışı sayılıyormuş 2. Dönem devam edemicem sonra da tayinim çıkacak yapamam anlayacağınbilmemmmmm hiç sanmamm yumurtlama gününü yakalamışlardır...
benim eş tam yumurtlama günümde evde olmazzz ne olucak bilememm
neeeeeee neden bırakıyon yahuuuu ....
hangi dalda yapıyordunki çokmu uğraştırdılar
amaninnn uyuyordu haaa... içim bir hoş olduu.. inşallahhhh kucağındadaaa usluca uyuyacağı günleri görürüsün bacım...
herşeyin yolunda olmasına sevindim bacımmm...
şimdi ultrason aletini karnımın üstünde gezdiriyordu cinsiyeti görmek istedi baktı hareketsiz ultrason aletini hıZlıca sağa sola salladı bebiş uyanıverdi birden kolları bacakları nasıl hareket ediyordu maşallah :)) ya çok duygulandım gözler dolu dolu oldu tabi benimnasil salladida uyandirdi tuhaf geldi bana birden, karninimi tutup salladi
Nekadarlik oldun cnm msllh simdiden boyle kipir kipirsa :) 1 ay sonrasini dusunemiyorum
Allahim nazarlardan korusun :)
daya25, kaybin icin üzüldüm =(( insallah en kisa zamanda müjdeli haberini verirsin ve saglikla bebegini kucagina alirsin.
sessizce =))herseyin yolunda olmasina cok sevindim. genelde cikolata yiyince de bebekler kipirdak oluyormus =) :128:
elvan, naptiniz odayi? kurunca foto ekle olur mu? topikteki sessizlik sanirim hamislerin son haftalarina yaklasmasindan...
hobby85, spekulum ya da ultrason cihazi rahim agzindan öteye gitmez ki...arkadasin biraz sallamis =))
muayeneden korkma, acisa acir derdik. korkulacak hicbir sey yok, smear alinirken gidiklanabilirsin biraz. koltuk sevimsiz falan ama bir git bak cikista dünyayi kurtarmis gibi hissediceksin.
kgokce, yumurtlama zamani koca yanimda oluyor da noluyorhiiic bunlari düsünmeden bak keyfine. insallah sen de patlatirsin kisa zamanda müjdeni...
kacaklar nerde ve ne yapiyor acaba, ecrinx gelmez oldu.
hazal34 de yoklama kacagi... gözüm üstünde, bana gelecek leylek ondan sekicek
daya25, kaybin icin üzüldüm =(( insallah en kisa zamanda müjdeli haberini verirsin ve saglikla bebegini kucagina alirsin.
sessizce =))herseyin yolunda olmasina cok sevindim. genelde cikolata yiyince de bebekler kipirdak oluyormus =) :128:
elvan, naptiniz odayi? kurunca foto ekle olur mu? topikteki sessizlik sanirim hamislerin son haftalarina yaklasmasindan...
hobby85, spekulum ya da ultrason cihazi rahim agzindan öteye gitmez ki...arkadasin biraz sallamis =))
muayeneden korkma, acisa acir derdik. korkulacak hicbir sey yok, smear alinirken gidiklanabilirsin biraz. koltuk sevimsiz falan ama bir git bak cikista dünyayi kurtarmis gibi hissediceksin.
kgokce, yumurtlama zamani koca yanimda oluyor da noluyorhiiic bunlari düsünmeden bak keyfine. insallah sen de patlatirsin kisa zamanda müjdeni...
kacaklar nerde ve ne yapiyor acaba, ecrinx gelmez oldu.
hazal34 de yoklama kacagi... gözüm üstünde, bana gelecek leylek ondan sekicek
Canım matematikten yapıyodum fen edebiyatta bu sene 1 gün başka bir ile 1 gün buradaki ünv ye gidecekmişiz ve benim bu sene ders saatim 23 gibi görünüyor yani 4 günüm dolu bir de mat bizim için alan dışı sayılıyormuş 2. Dönem devam edemicem sonra da tayinim çıkacak yapamam anlayacağınâmin canım ya inş sana da nasip etsin Allah
şimdi ultrason aletini karnımın üstünde gezdiriyordu cinsiyeti görmek istedi baktı hareketsiz ultrason aletini hıZlıca sağa sola salladı bebiş uyanıverdi birden kolları bacakları nasıl hareket ediyordu maşallah :)) ya çok duygulandım gözler dolu dolu oldu tabi benimkıza benziyor ama 2 hafta sonra kesinleşir dedi şuan kesin değil dedi :) 12. Haftaya başlıcaz yarın inş
Zealea çikolata yiyecek hal bırakmıyorum ki kendimde bi görsen Dr a gidişimi yas tutar gibi üzülerek manyaklaştım iyice ... Sana da nasip etsin Allah canım inş sen de böyle kıpır kıpır olduğu günleri görürsün :)) en kısa zamanda inşşş
Haha ilk kez senden duydum vallaya burdaki doktorlarmi tuhaf trdekilemi laf kalabalikligi olsn diye tahminde bulunuyo henuz cinsiyeti tahmin bile etmesi cok erken hele kizlarda daha gec belli oluyoken nasil kiz tahmininde bulundu. Ben doktorun burnundan getirdm soyle cinsiyetini diye 17. Haftaya kadar bakmadi bile.
ins gonlunce olur canim kiz erkek hic farketmez saglikli hayirli evlat olsun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?