- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
sesssizce bacımmmm hayrlı olsun allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bacım.....
ELVAN bacımmmm nasılsın İNŞALLAHHHH herşey yolundadır bacım....
@elvan
eminim böyle fiziksel degisimlerde yüregin hop ediyordur da gercekten kizlar hakli, stres tedirginlik kime ne fayda etmis? sakin kalip, doktorunu da kafalayip her zamankinden daha kisa araliklarla kontrole gitmen belki seni biraz daha rahatlatir. olumlu düsün, dua et, bizlerin dualarini da kabul et, kendini yorma sonra yine olumlu düsün sonra yine dua et bir bakmissin bebegin kucaginda...
@sessizce
sessizce silkelenmis, fasulyeyi koymus göbege, pitpitlari da dinlemis oh =))
yaramazpisicik, selanin yoklugunda ermisligi sen devraldin... gizli sakli hamisler birer birer dökülüyor ortaliga...
Buarada canım benim hamile kalmamdaki en büyük etken sensin çünkü ilk denemede olmayınca sen ovu testini önermiştin ben de gittim eczaneden aldım ve oldu çok şükür :) ayrıca teşekkürler sana :)
sesssizce bacımmmm hayrlı olsun allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bacım.....
ELVAN bacımmmm nasılsın İNŞALLAHHHH herşey yolundadır bacım....
dualarımız seninle ..................................
1. De zaten anlamıştım koca da yoktu yumurtlama zamanında 2. De ben gittim işimi şansa bırakmayım dedim . Âmin canım inşşTabi alistiniz yok olmalarima nezaman yok olsam hamile biliyosunuz beni
bu ovu test olayina ayrica sevindimm oleyydemek yumurtlama gunlerini tutturamiyodun ins Rabbim sonuna kadar saglikli bi hamilelik nasip edrr hepimize olmayanada en kisa zamanda nasip edr ins
âmin canım inş çok sağolcanım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.
Canım gzün aydın inşallah sağ salim kuagına alırsın bebişini ay bendemi ovulasyon testi alsam aceba
Sağolasın canım iyi bayramlar sana da
hadi bakalım inşallah herşey yolundadır bacım:) inannn aileden biri oldun sankiii :) o derece yakın candan dualarımız:)Allaha sukur bacim tansiyon sorunum var surekli dusuyo onun disinda kanama henuz kesildi umarim hersey yolundadir. Bugun doktoru aricam. Sen nasilsn bayram telasi sarmistr simdi herkesi
hadi bakalım inşallah herşey yolundadır bacım:) inannn aileden biri oldun sankiii :) o derece yakın candan dualarımız:)
aminnnnnnnnnnnnnnnAyyyyyy ins cnmcok duygulandimmmm. Sizde benim icin oylesiniz. Allah hepinizin gonlune gore versin ins
Ayyyyyy ins cnmcok duygulandimmmm. Sizde benim icin oylesiniz. Allah hepinizin gonlune gore versin ins
elvan bu sefer OLACAK . Tadını çıkar azcık.... düşünmee fazlaa
içimden bi ses biz aynı ayda hamile kalacaz diyor hazal, çok uğraşıyoruz sanki pipirkleniyoruz hemen heeyecanlanıyoruz gibi geliyo.. elini çabuk tut arkandan beni sürükle...:))
içimden bi ses biz aynı ayda hamile kalacaz diyor hazal, çok uğraşıyoruz sanki pipirkleniyoruz hemen heeyecanlanıyoruz gibi geliyo.. elini çabuk tut arkandan beni sürükle...:))
hehe ben de hazal'a endeksliyim
heh bir de esinin sperm sorunu yoksa ovulasyon testi pozitifi gösterdigi günden baslayarak 3 gün "silkelenmek" iyidir. he sorun vardir, o zaman bir gün arayla... ovulasyon testi pozitifi gösterdikten sonra 12 ile 48 saat icinde yumurtlama gerceklesiyor. yumurtanin da 12-24 saat ömrü var. önünü arkasini sagini solunu sobeleyin. bu arada rahim agzi akintisini da iyi gözlemlemek lazim seffaf su renginde oldugu ya da yumurta aki kivaminda oldugu günler saldiriya gecmek lazim.
ben hizli baslayip sonunu getiremiyorum yav, bir gün 3 gün üst üste silkelenip kiracam seytanin bacagini insallah.
basari orani en yüksek iliski seysi: yumurta spermle bulusuyor plani (sperm meets egg plan aka smep)
buna göre regliden sonra 8. basliyorsun mikiye.
8, 10, 12, ovulasyon testi pozitifi gösterene kadar bir gün arayla miki.
pozitifi görünce 3 gün üst üste, sonra bir gün ara ve yine miki.
ben henüz bu maratonu uygulayamadim. bayiyor bir süre sonra beni.
hehe ben de hazal'a endeksliyim
heh bir de esinin sperm sorunu yoksa ovulasyon testi pozitifi gösterdigi günden baslayarak 3 gün "silkelenmek" iyidir. he sorun vardir, o zaman bir gün arayla... ovulasyon testi pozitifi gösterdikten sonra 12 ile 48 saat icinde yumurtlama gerceklesiyor. yumurtanin da 12-24 saat ömrü var. önünü arkasini sagini solunu sobeleyin. bu arada rahim agzi akintisini da iyi gözlemlemek lazim seffaf su renginde oldugu ya da yumurta aki kivaminda oldugu günler saldiriya gecmek lazim.
ben hizli baslayip sonunu getiremiyorum yav, bir gün 3 gün üst üste silkelenip kiracam seytanin bacagini insallah.
basari orani en yüksek iliski seysi: yumurta spermle bulusuyor plani (sperm meets egg plan aka smep)
buna göre regliden sonra 8. basliyorsun mikiye.
8, 10, 12, ovulasyon testi pozitifi gösterene kadar bir gün arayla miki.
pozitifi görünce 3 gün üst üste, sonra bir gün ara ve yine miki.
ben henüz bu maratonu uygulayamadim. bayiyor bir süre sonra beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?