yani beklemekten başka çarem yok sağol cnm evet erdi smearda temiz artık beklemeye kaldık sana yazdım ama görmedin galiba gözün aydınn inşallah bu sefer bebişin sana sımsıkı tutunur rabbim yasadıgın acıları tekrar yasatmaz hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah
zealea bugün de aklıma geldin. vardır onun mutlaka bir bilgisi dedim.sen hemşire misin sağlıkçı falan mısın bazen şüpheleniyorum :) benden ara ara şeffaf renkte bazen ince uzun ip gibi bazen kısa nasıl anlatayım pıhtı gibi akıntı geliyo. dokunduğumda silikon gibi ya da lastikimsi bir his veriyo. mantar falan değil onları inceledim bahsedildiği gibi değil. koku, agrı sızı hiçbir şey yok. kime sorsam normaldir diyor ama ben daha önce kendimde rastlamadım hiç. senle birlikte bilgisi olan, gören duyan yaşayan :) arkadaşlar varsa aydınlatırsanız sevinirim...
bu arada tez ben de yazdım, ne kadar sancılı bir şeydir biliyorum Allah kolaylık versin...
Oh oh gozun aydin Rabbin beterinden korusun smear krkunuda yenmis oldun. Bsy kalmamis regline sabret braz daha guzel haberler aliriz ins :)
gormedim canm telefondan takip etmesi zor oluyo interneti hala actirmadimm amin ins dualarin icn sagol senide en hayirli zamanda mujdelendirsin Rabbim ins
teşekkür ederim arkadaşlar hemen cevap yazmışsınız :) ama yumurta akı gibi olandan haberim var bu daha başka bir şey. o yumurta akı akıntısını göremez oldum onun yerine bu geliyor. ya da aynısı ama kürtajdan sonra ben de evrim değiştirdi :) çünkü 2 ay öncesine kadar yumurta akı yani yumurtlma akıntısı normal geliyordu uzayan bir şekilde ama dokunduğunda kalınca hissedilmiyordu. şimdiki biraz ona benzemekle birlikte dokunmaya gerek kalmadan şeklini anlayabiliryorsun. hani kan alınırken kolu sıkması için kücük ince hortum bağlanır ya ondan biraz daha ince kalınlıkta geliyor bazen. o yüzden aklım karışıyor. ama inşaallah dediğiniz gibidir.. tekrar çok teşekkür ederim...
Hmm bilemicem canim bekle bakalim ne olcak, gecmis olsn bu arada kistn erimis.
Kizlarbu sabah bi karin agrisiyla uyandim, bide ne goreyim kahverengi kanamam var cok geldi korkuyorum doktora ulasmaya calistim ancak aksama dogru doncekmis bana kasiklarimda agri var yuregimde yangin neguzel 14. Haftadan gidiyoduk cok alismistm cok uzgunum dua edin bana birakmasin bebegim beni yine
Kizlarbu sabah bi karin agrisiyla uyandim, bide ne goreyim kahverengi kanamam var cok geldi korkuyorum doktora ulasmaya calistim ancak aksama dogru doncekmis bana kasiklarimda agri var yuregimde yangin neguzel 14. Haftadan gidiyoduk cok alismistm cok uzgunum dua edin bana birakmasin bebegim beni yine
canım sen ovulasyon testiylemi hamile kalmıştın acep??tavsiye ediyormusun??
bu arada ara ara korkular yaşıyosun ama Rabbim üzüntü yaşatmasın inş.sağlıkla kucağına al bebeğini...
gözünüz aydın Allag sağ salim gidiğ gelmeyi nasip etsin suy gibiii aksın gitsin günler çalışınca kolay geçiyor nereye çıktı yakınsa bol bol gıdersın evcı ıznı olcak yemın otrenınden sonra ayda bır kezcumadan pazara kadar
Canım benim ya dualarım seninle inş bebişin bu sefer sonuna kadar direnecek yat dinlen bi de subhanallah ı unutmaÇek aklına geldikçe Drdan gelince de yaz mutlaka merak ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?