canım gözün aydın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende yarın gidicem doktora keseyi görmek için alttan bakar diye korkuyorum :18:insan keseyi görmeden inanamıyor hakikaten inş hayırlısıyla görürüz bebişlerimiziİnşallah canım.bir kese görünse öyle inanacağım.herkese dua ediyorum.herşey gönlünüzde olsun.
kızlar yeni eve taşındım netim yok giremiyorum,eskileri okuyamadım.k.v.den yazıyorum geçen hafta doğum yaptım oğlum oldu,bu mutluluğu Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah..
canım gözün aydın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende yarın gidicem doktora keseyi görmek için alttan bakar diye korkuyorum :18:insan keseyi görmeden inanamıyor hakikaten inş hayırlısıyla görürüz bebişlerimizi
kese göründü canım çoooooook şükür vajinal ultrason olmadı canım üstten baktı korkmama gerek yokmuş hayırlısıyla sende görürsün inşallah canım bebişiniÇok teşekkür ederim.işte birde ultrasonda görsem o zaman inanacağım ve çığlık atacağım :) İnşallah senin içinde en güzeli olsun.Çok merak ediyorum kese göründü mü? Lütfen paylaş vajınal ultrason oldun mu? Ayy hadi hayırlısı.Meraktan çatlıcam.İnşallah keseyi görürsün.
kese göründü canım çoooooook şükür vajinal ultrason olmadı canım üstten baktı korkmama gerek yokmuş hayırlısıyla sende görürsün inşallah canım bebişini
çok teşekkür ederim canım darısı sana inş...geç döllenme olduğu için kaç haftalık olduğunu bebeği görünce söylicek canım tahliller istedi canım kan idrar onları yaptık beta hcg bakmadı canım sanırım keseyi görünce gerek duymadı sorabilirsin tabiki canım anlıyorum seniÇok sevindim.Ne güzel bir duygudur görmek, hadi hayırlısı olsun. Kaç haftalıkmış? Bir de beta hcg bugün baktırdın mı? Ben artık böyle sorar dururum. Ben de Pazartesi gideceğim.Yihuuuu bir kese göründü, darısı başıma olsun.
kızlar yeni eve taşındım netim yok giremiyorum,eskileri okuyamadım.k.v.den yazıyorum geçen hafta doğum yaptım oğlum oldu,bu mutluluğu Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah..
selam benim, güzel annem:) hayırlısıyla bebeğini almışsın kucağına:)gözün aydın, maşallah sana ve boncuk kızına:) İnşallah kısa zamanda toparlanırsın sende..öpüyorum ikinizide
bu arada kızlar sizi takip ediyorum ara ara ama yazmıyorum.. inşallah isteyen herkes hayırlısıyla bebek sahibi olup, o mutluluğu yaşar..darısı bizlere
24 haziran' da sezaryenle kızımı dünyaya getirdim. şimdi evdeyim, net yoktu, girip yazamadım. doğum hikayem maalesef çok kötü, hayal kırıklığı oldu biraz. kendimi toparlayana kadar yazmayacağım. düşündükçe üzülüyorum. bir de üstüne eşimin evde yaşattıkları var ki, hepten felaket. mutlu olması gereken günlerim zehir oldu. bunları yaşatanları asla affetmiycem. bir süre ortada olmayabilirim, mazur görün. adını idil koyduk. 3.400gr. doğdu. şükür ikimiz de iyiyiz. uykusuz çok günler geçiriyoruz. allah herkese anne olmayı nasip etsin. görüşmek üzere.
Vajinismusu yeneli 4 ay olacak nerdeyse, çok şükür Rabbime yüzüme güldü bende kurtuldum..Allah kimseye yaşatmasın..
10 yıla yakın çektim bunu, en sonunda azmettim başarıcam dedim ve oldu, önemli olan istemekmiş ve egzersizleri aksatmadan yapmakmış bunu anladım..
9 aylık evliyken vajiliyken hamile kaldım ve bir kızım oldu.. ve böylece benim için süreç daha da uzadı. bahane bulmak daha kolaydı artık, çünkü hep kaçıyordum egzersizlerden. kızım ne zaman bir bebek görse anne benim kardeşim neden yok olmayacak mı diye ağlıyordu. onun üzülmesine de kahroluyordum,benim yenmeme en büyük sebep bu oldu..
artık bebek çalışmalarına başladım çok şükür, inş. Rabbim en kısa zamanda yeniden anne olmayı nasip eder bana
Allah'ım tüm bebek bekleyenlerin tamamına erdirsin sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin, bebekleri olanlarında hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inş. bebek isteyenlere banada :)) en yakın zamanda hamile kalmayı nasip eylesin.. sağlıcakla kalın arkadaşlar..
tebrikler böyle uzun süre çekip de kurtulanlara daha bi seviniyorum ... Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah ...
Kese görüldü arkadaşlarrrrr. Çok şaşkınım, gördüm ve hayatımda gördüğüm en güzel resim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?