kızlar bende hamişimçok şükür Rabbime isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tebrıkler canım .Allahım ıyı gunlerde buyutmeyi nasıp etsin inş...
canım heran gidebilirsinçatlamadın mı meraktan :) reglin 6 gün geçtiyse ve hamileysen kesen bile görünebilir... hayırlısı olsun yazarsın buraya sonucu...
6 gün müüüüüüü:))) şimdiden tebrik ederizz... kız mı erkek mi diye öğrenmek için gidersin artık dr a:))
Kızlar doktora gittim.beta hcg 530,2 mIU/ml çıktı.doktor gebesin dedi,sonra ultrasonda baktı keseyi göremedim dedi.1hafta sonra gel vajınal ultrasonlar bakayım dedi.şu durumda vajınal ultrason tehlikeli olmazmı?birde ben korkudan kendimi kasabilirim,kanama falan olmaz mı?doktor 4 haftalık olabilir dedi.vajınal ultrasonlar baktırmam doğru olur mu?aranızda bunları yaşayan var mı?
Bir de idrarda 4-5 lökosit,6-8eritrosit ,5-6 epitel hücre çıktı.normal dedi ama sizce normal mi ?of çok zormuş,herşeyi sorun yapıyorum.
çok teşekkür ederim canım özel bişey yapmadım bu ikinci deneme ayımızdı sadece ayaklarımı havaya dikiyordum biraz ve mümkünse sabaha kadar kalkmıyordum canımtebrik ederim cnm öze bişiler yaptınmı paylaşırsan yardımcı olursun bize yoksa kendiliginden mi kaldın?
canım hayırlı uğurlu olsun, Allah hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşaallah
amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
canım hayırlı uğurlu olsun, Allah hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşaallah
masalcım hayırlı uğurlu olsun, Allah hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşaallah... beta değerinde satını bilmiyorum ama güzel gibi... küçük olduğu için görememiş olabilir keseyi. kafana takıp kendini yıpratma beslenmene ve hareketlerine dikkat et canım. ben de hamileyken senle aynı duyguları yaşadım dr karından göremeyince vajinal bakıcam dedi üstelik ben bakmaz diye gitmiştim. bahsettiğim kaygıdan dr a bahsettim hiç bir zararı yok dedi. ayrıca burda yeni doğum yapan sela da yanlış hatırlamıyorsam ilk 12 haftasında vajinal ultrasonla olmuştu kontrollerini... bu açıdan içinde terüddüt olmasın olmazsa dr önce üstten bakar görünmezse v. ultrasonla bakar.
korkuya gelince canım inan bana korkacak bişey yok zaten dr yolu bildiği için sen anlamadan giriyor bile alet. sadece sakin olmaya çalış olmazsa kapat gözünü yattıktan sonra daha rahat olursun girince açarsın :) kanama da olmuyor canım gönlünü ferah tut. Allah tamamına erdirsin canım
geçenlerde ben de teli açma şifremi unuttum teli benden az kullanan kocama sordum hemen hatırladı :)oluyo bazen :) inşallah gelir çok çok yakında şimdi zealea aklıma şu geldi sizin oralar soğuk ya leylekler sıcağı seviyolar filan siz bi Tr ye tatile gelin belki leylekler burda sizi daha kolay bulur :) şaka maka inşallah yürekten diyorum senin bebeğin de biranönce gelir sağlığıyla hayrıylamirhabalar, sifremi unuttugum icin giremedim yav yaslandim artik, hafiza kalmiyor.
öncelikle taze anneleri ve yenihamileleri tebrik ederim. umarim herkeslerin keyfi yerindedir. bende isler hala kesat, leylekler gelmiyor nitekim. sabirla bekleyecegizdir tesriflerini...
seladan dolayi yine tete oldum, pamuk gibi pespembe cilek bir yegenimiz var
diger yegenlerimizi de sevgiyle mincirir pogaca ayaklarindan öperim; sanirim sugar lale de dogum yapti.
görüsmek üzere efem...
Masalcım koskoca dr milletten daha iyi bilir bence alttan muayenede riskli değil selanın düşük tehlikesi varken bile alttan oldu muayene korkma hiç o saydıkları idrar sonuçları da normal diyosa normaldir kafanda soru işareti varsa su iç bolca idrarını temizler günde 3 lt filan... Korkma inşallah görürsün keseyi de sağlığıyla kucağına alırsın bebeğiniKızlar doktora gittim.beta hcg 530,2 mIU/ml çıktı.doktor gebesin dedi,sonra ultrasonda baktı keseyi göremedim dedi.1hafta sonra gel vajınal ultrasonlar bakayım dedi.şu durumda vajınal ultrason tehlikeli olmazmı?birde ben korkudan kendimi kasabilirim,kanama falan olmaz mı?doktor 4 haftalık olabilir dedi.vajınal ultrasonlar baktırmam doğru olur mu?aranızda bunları yaşayan var mı?
Bir de idrarda 4-5 lökosit,6-8eritrosit ,5-6 epitel hücre çıktı.normal dedi ama sizce normal mi ?of çok zormuş,herşeyi sorun yapıyorum.
Tebrikler Allah tamamına erdirsin...kızlar bende hamişimçok şükür Rabbime isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kñzlar doktora gittim.beta hcg 530,2 mIU/ml çñktñ.doktor gebesin dedi,sonra ultrasonda baktñ keseyi göremedim dedi.1hafta sonra gel vajñnal ultrasonlar bakayñm dedi.à Âu durumda vajñnal ultrason tehlikeli olmazmñ?birde ben korkudan kendimi kasabilirim,kanama falan olmaz mñ?doktor 4 haftalñk olabilir dedi.vajñnal ultrasonlar baktñrmam doÃÂru olur mu?aranñzda bunlarñ yaà Âayan var mñ?
Bir de idrarda 4-5 lökosit,6-8eritrosit ,5-6 epitel hücre çñktñ.normal dedi ama sizce normal mi ?of çok zormuà Â,herà Âeyi sorun yapñyorum.
5. haftadan itibaren vaginal ultrason ile gebelik kesesinin görülebilmesi için kanda HCG hormonu deÃÂerinin 500-1000 IU/mL miktarñna ulaà Âmasñ gerekir. Karñndan yapñlan ultrasonda ise HCG hormonu deÃÂerinin 5000 IU/ml deÃÂerine yükselmesi gerekir.Tebrik ederm cnm :) Kucagina almak nasip olur ins.
5. haftadan itibaren vaginal ultrason ile gebelik kesesinin gorulebilmesi icin kanda HCG hormonu degerinin 500-1000 IU/mL miktarina ulasmasi gerekir. Karindan yapilan ultrasonda ise HCG hormonu degerinin 5000 IU/ml degerine yukselmesi gerekir
telden yaziyorm turkce harfleri algilayamamis tuhaf bi yazi cikmis duzelttim
bunu bi siteden kopyaladim. Zaten daha cok erken gormen icin ozellikle karindan bakildiginda daha gec gorebiliyosun. Alttan bakmanin zarari olduguna inanmiyorm bakma bizim milletimiz dusecegi varsada ultrasona girmisse alttan onu bahane ederler bence agizdan agiza boyle buyuttuler bu konuyu.oyle bi zarari olacak olsa o doktor bile bile bu sorumluluk altina girmez zaten. Cok takinti yapma akisina birak nekadar sorgularsan okadar zor gecer zaman ben 2 dusukten sonra becerebildim bunu, ikisindede herseyi kafama taktim hep en ufak bsyden sorun cikariyodum.
Allah tamamina erdirsin ins guzel haberlerle donersn umarim :)
:) canım beta hcg için bekledim10 gün bekleyip gitmek doğruymuş.of zor işler bunlar.sabırsızlanıyorum.
5. haftadan itibaren vaginal ultrason ile gebelik kesesinin görülebilmesi için kanda HCG hormonu deÃÂerinin 500-1000 IU/mL miktarñna ulaà Âmasñ gerekir. Karñndan yapñlan ultrasonda ise HCG hormonu deÃÂerinin 5000 IU/ml deÃÂerine yükselmesi gerekir.
tebrik ederim canım hayırlı uğurlu gelsin bebişin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?