Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısslar profil de gebelik takvimini nasıl yapıyoruz??
arakdşşlr size bişey sorcm ya bana bıraz yardımcı olabilrmsnz vaktınız varsa.. ben nisan 24 de adet ol dum ve 8 i yumurtalaama gunmde ben 7 sinde girdm 8 inde uyuya kaldım :) 9 unda girdm 11 inde grdm birde bugun girsem sizce bi ihtimalmıdr...? .
i
Bence biraz daha bekle, benimde geçen ay gecikti ama sonunda regl oldum cnm :) Ins kirmizilarin 9 ayligina izine ayrilmistir :)[/COLOR][/FONT][/B]
zealeacım merak ettin seni... silkeletme mevzuundan gülerek bahsetmiştin :) silkeletenler kervanına katılmıştın:) sonuç ne oldu merak ettim. inşaallah güzel haberlerle dönersin
hımm zaten ıcıme bı korku sardıı yarın degılde p.tesı gıderımmm o dedıgınıde solerım doktoraa ınsalahh bıse cıkmazz![]()
Tebrikler seiss...
Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin...
tebrikler canım allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım sen idrar testindemi öğrendin ya benimde adet tarihlerim seninle aynı bugünde olmadım acaba hamile olabilirmiyim
seiss canım çok tebrik ederim çok sevindim senin adına. şimdi az çok tahmin edebiliyorum neler hissettiğini :) Allah sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah canım Allah sevincini tam eylesin inşaallah öpüyorum canım
tebrikler kesinlestimi hamileligin, Allah tamamina erdirsn ins. ilk sayfadaki listeye eklenmek istersen yazarsn bana =)
canım gözünaydınn tebrikk ederimm.Allahım inşalalh sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
hayırlı olsun seisscim,tebrik ederim anlaşılan test edip onaylattınRabbim tamamına ulaştırsın sağlıkla neşeyle....dikkat et kendine
![]()
ya kızlar çok erkenb biliyorum ama napım sorucam banane :) ben yumurtala gnmden 1 gn önce bir gn sonra ve ondan sonrakı gnler gun aşırı ilşki yaşadım yumrtlama gnmde giremedm uyuya kalmışıım :) ama ondan önce grdm ve gun aşırı girdm sonra ama bnm 2 gundur sag kasığımda batma oluyo çok hafif olmak üzere sola vuryo gögslermde acı yok amaa degişk bi karıncalanma hissi var agrı gibi bişey sizce bir ihtimllmi inşl bebeğim olur yaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
çok erken ama bır umt işde napalım