zaten bugün erken doğuma sebep olmadı ya daha bişey olmaz inşallahh niyetinden şüphe ettiriyorlar zorla
benim tek not defterim bu forumhayatımın en büyük sırrı, en önemli süreci ve aşamaları bir bir burada yazılı ...
zaten bugün erken doğuma sebep olmadı ya daha bişey olmaz inşallahh niyetinden şüphe ettiriyorlar zorla
benim tek not defterim bu forumhayatımın en büyük sırrı, en önemli süreci ve aşamaları bir bir burada yazılı ...
Biçogumuzun öyle oldu canim :) Ve iyiki öyle olmus aslinda :)
cok efkarlandim ben bu cümlelere...nasil iz biraktiysa, gitmiyor, cikmiyor. en azindan mazi oldu diye avunalim, ama disarda daha cook var.
Kiyamam, yufka yürekli :)
Canim hepimiz zorlu zamanlardan geçtik, çok büyük bi imtihandi.. çirpindik, çok çaresizdik.. Hep bi çözüm aradik, ne denediysek olmadi, hep geriledik aksine.. Burayi bulana kadar. Rabbim Ins bu imtihan içinde olanlarin yardimcisi olsun. Ins onlarda burayi bulur. Negüzeldi, yardimlasirdik ama degeri bilinmedi bazi seylerin.. Bence bu izler silinmicek hiçbi zaman :) Biz çok güzel bi bag kurduk burda, Ins daha nice basarilara tanik oluruz hep birlikte
hehe cok tesekkürler, satici olmadigimiz anlasildi sanirim ama daha da gitmem davos'a - zaten önce de oldu bir iki olay hehe. susam sokagi karakteri gibi de biriyim, ensesine vur lokmasini al, herkes kiziyor, dövüyor saniyor
bu arada hep sorucam, sen tekrar doktora gittin mi? regli vb. aksama var mi?
ecrin bacımm nasılsın ... iyi bak kendineee bacım
ecrincimmm sağol bacım bambaşka bir dua olmuşşş nerden okuyacağına bağlı....gökçeeemmmm iyiyim tatlım çok şükür sen nasılsınn Rabbim seninle beraber herkesin gönlündeki istekleri eline bıraksın inş...şimdi bu ne diyenler varyaa hiiççç öyle içimden geldii..
selamlar pakizecim evet yaaa çok uzun zamandır görüşemiyoruz... boşver şubatı marta bak sen önündeki maçlara iyi hazırlan bacımmerhaba arkadaşlarrr şubat tatilinde sevgili kayınvalideciğim geldiği için hiç giremedim...bir de ilk defa gelince evime herşey kusursuz olsun diye uğraştımm durdumm.daha da gelmez zaten:)bu ay yine rgl oldumm ve bi ay daha umutlarım ttükendi..geriçi şubat tatili çokk verimsiz geçtiii.bu ay olmaz diye düşünüyordum zaten.neyse gelecek maçlara bakca atrık...ayberk-ece canımmm hayırlı olsun çok sevindim senin adına.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah.ecrinciğim senin adına da çokkk üzüldümmAllahım sabrını veriri inşallah canımmherşey de vardır bi hayırr.
gökçççeeee artık görüşemiyoruz bacım ne var ne yok.bende hala tık yokkk.
Arkadaşlar nolurrr dua edin benim için her geçen zaman daha çokkk istiyorum bebeğimin olmasınııı...
canımm, benim düşükden dolayı olan kanama bitti 2 gün önce daha doktora gitmedimm,üzerine başka regl olmadım daha..kan tahlili yaptırdımm takip için en son 3 e düştü bhcg..3ay dedi tıpdakiler ama kese olmayan düşüklerde 3 aya gerek yok diyorlar galiba bende 3 ay bekleyemicem bebiş için...en kısa zamanda doktora kontrole gidicem inş..
ecrincimmm sağol bacım bambaşka bir dua olmuşşş nerden okuyacağına bağlı....cümlemize bacım...görüşürüz
ecrincimmm sağol bacım bambaşka bir dua olmuşşş nerden okuyacağına bağlı....cümlemize bacım...görüşürüz
3 ay sanirim sistemin tekrar normale dönmesi icin gerekli ideal süre. genelde kürtajdan sonra ve süre olarak daha ileri haftalarda yasanan düsükler icin 3 ay derler. güvendigin ve sana nedeni, nicini aciklayan bir doktorla görüsmen, genelleme yapan doktordan daha iyi olur tabi. elvan icin (yanlissa düzeltsin) 3 ay dememislerdi.
kayip sonrasi kanamayla rahim duvari da inceliyor mu bilmiyorum ama ben ates ölcme yöntemini de kullaniyorum, fertilityfriend.com'da datam. bazen baskalarinin tablolarina da bakiyorum, erken kayiplardan sonraki regliyle o kadar cok hamile kalan var ki... hatta bilimselligini arastirmadim ama düsükten sonra vucut gebelige hazirlanmis oldugu icin hamile kalma orani hep daha yüksek gibi bir inanis var. hcg seviyen negatif degere düsmüs, daha da düsecektir. eger ki regli olursan, 3. günü nolur nolmaz diye progesteron seviyeni ölctür. belki kaybinin sebebi budur. cok basit de önemlemleri var. ilac ya da harici kremler kullaniliyor.
heh bir de ben eskisehirliyim, yillardir gitmedim ama bu yaz gitmek istiyorum. hehe doktorundan memnun kalirsan adini sanini isteyebilirim =)
Ismi ne bebegin canim listeyi düzenledim biraz, isimde yazalim bundan sonra
kızlar bu sene türkiyede bence nüfus patlaması olacak her 5 kadından bir hamile
[table="width: 900, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Anne adaylari[/td]
[td]Bat :18:[/td]
[td]Deneme süreci :97:[/td]
[td]Durum:26:[/td]
[td]Cinsiyet:13:[/td]
[td]Bebek ismi[/td]
[td]Dogum tarihi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Candy34[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kemre[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Erkek[/td]
[td][/td]
[td]11 Subat 2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Senay_Mehmet[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Alexanderetta[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hanzadem27[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Snowflaken[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Erkek[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mihrimahh[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mavihayal[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gulsevdam[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sugar_lale85[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lavanta7734[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mikrolif[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Shummir[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sela1[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Kiz[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Inciozmen[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ecrinx[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Rabit[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ayberk_ece[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazal34[/td]
[td]18 Ocak[/td]
[td]2 Ay[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Berna1627[/td]
[td]22 Ocak[/td]
[td]5 Ay[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mina13[/td]
[td]4 Subat[/td]
[td]1 Ay[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ocean[/td]
[td]4 Subat[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Oksamen[/td]
[td]11 Subat[/td]
[td]3 Ay[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nacisss[/td]
[td]13 Subat[/td]
[td]3 Ay[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yoruldum123[/td]
[td]19 Subat[/td]
[td]5 Ay[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Aybice[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Canikom12[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cileklipuding[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dahlia34[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Leyla_6021[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Masumsu[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nuysima[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Oliviera[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Owner[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pakizeg[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pamukelma[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pissa[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Saskinanne[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sekeristan[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sekerpare_[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Slvy1987[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Trinity[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Veracroft[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zerbas[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zeynepne[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]Bekliyor[/td]
[/tr]
[/table]
Kizlar Listeye bikaç kutu daha ekledim, su eklense iyi olur dediginiz bisey varsa söyleyin yazayim
Arkadaslarin bebeklerinin cinsiyetini biliyosaniz yazin arkadaslar ben unuttum hep :26:
Tahmini dogum tarihlerinizi, vs. yazarsaniz güncellerim listeyiIns bu listeyi tamamlamak her isteyene nasip olur
elvancım lıste cok guzel olmus bızım bebısın ısmı yıgıt olucak ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?