cicek"reso"nun eli kulaginda, bekliyoruz prensesi.
bizi prens teyzeleri yapan kemre
![]()
Maşallah maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
diger topikte dilatör yollayalim mi dedigimiz icin pis reklamcilar, saticilar diye kovalandik
sikayet eden bile olmus.
bir degil iki degil, bezdirdiler vallahi. banlanirsak da artik vajinismus sehidi oluruz.
ciceem böceem gidisin suskun olmustu, dönüsün mihtesem oldu.
diger topikte dilatör yollayalim mi dedigimiz icin pis reklamcilar, saticilar diye kovalandik
sikayet eden bile olmus.
bir degil iki degil, bezdirdiler vallahi. banlanirsak da artik vajinismus sehidi oluruz.
canım vajinismus topiğinde paylaşmıştın ordamı yapmışlar bunu....eğer o topiktense kınıyorum onlarııı
![]()
iyi niyetli,niyetinde samimi olanlar bu yüzden azalıyor galiba yazıkkk....onlar utansın bacımm biz seni biliyoruz
![]()
![]()
elvancım çok özür dilerim konuşmuştuk hatta ama üzerinden çok zaman geçmiş gibi geldi yeniden hamile sandım canım kusura bakma nolurAllah ım hayırlısıyla birlikte nasip eder inşaallah hepimize
![]()
ama elvan sen beni listeye eklememişsiiin![]()
candy34 de var bir de. ondan da haber alsak keske.
kemremız dogum yaptııı
sıra cıcekrose de cok heycanlı bekleyıslerrr![]()
çok geçmiş olsun yeni duydum.canını sıkma rabbim hayırlısını en kısa zamanda nasip etsin inş
kızlaarrr ne çok hamile kalan varmış tabi ben 20.haftaya kadar kusmaktan foruma falan giremedim sonrada doğum için memlekete geldim netim yoktu burda koptum forumdan iyice, sabah akşam bekliyoruz melek prensesimi,
inciiii hatırlamam mı hiç seniidemek bebişlendin sen de Allah tamamına erdirsin hepimizin sevincini inşallahhh :'(
sikayet eden bile olmus.
kemrecim 11 şubatta dogum yapmış oglumuz dünyaya gelmiş arkadaşlara çok selamı var.........Bugünleri görmek çok güzelllllllllllllll![]()
çookk saol inşallah Allah tamamına erdirirde alırız kucağımıza, toparlanıncada dönerim yine aranıza inşallah bu işe gönül verdik forumdan banlanana dek burdayız evelAllah![]()
Amiin ins canim..
Yok canim daha neler :) Amacin belli neden banlanasin, çekemeyen banlansin, sen yardim amaçli çikarsiz yardim et sonrada kötü sen ol yine :95: Herneyse düsünme bunlari bebisinle son anlari iyi degerlendir, duygularini not et bi defterenegüzel bi hatira olur.. Allah yardimcin olsn, bekliyoruz seni