Elvancım yeni bat 7 Mart
((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elvancım yeni bat 7 Mart
((
Burda hamilelerin arasında dolaşıyor o bitki, sohbet grubunda hamile arkadaşlar vardı, doğumda kullanıp bir diğerine veriyorlardı, bilimsel bir bilgim yok elimde, amprik olarak kullananlar bir yan etkisine rastlamadılarpeki bitkisel olduğu için zararlı olma ihtimali var mı? tamamen zararsız olduğu kesin mi? hani alerji yapar filan belki?? merak ettim ben bunu.:44::44::44::44:
ultrason jeli kullanmadım su abzlı evet ama bildiğim ve bizzat jelin üzerinde okudum cinselliğe yönelik kayganlaştırı jellerde spermlerin aktivasyonunu bozar yavaşlatır ifadesiydi... yani kullanmasan daha iyi olur.... :)vajiyi yendim çok şükür.şimdide bebek istiyoruz.ama ilişkiye başlarken azda olsa jel kullanıyorum.jel de ultrason jeli.bu gebeliğe engel olur mu?:18::18::18::18::18::18::18:
tamam canım jelsiz de oluyo ama jelle daha kolay diye artık kullanmayımultrason jeli kullanmadım su abzlı evet ama bildiğim ve bizzat jelin üzerinde okudum cinselliğe yönelik kayganlaştırı jellerde spermlerin aktivasyonunu bozar yavaşlatır ifadesiydi... yani kullanmasan daha iyi olur.... :)
Ben ikinci hamileligime kalmadan önce Ya Varis (707kere), Ya Evvel (1000 kere)ismini zikretmistim, ve Meryem suresi okumustum (41 gün boyunca devamli okucaktim), 7.günde filandi herhalde hamile oldugumu ögrendigimde. 5 Ay olmadi düsükten sonra, bunlari okudugum ay hamile oldugumu ögrendim. Yüce Rabbim dualarimizi karsiliksiz birakmasin Ins.
Burda hamilelerin arasında dolaşıyor o bitki, sohbet grubunda hamile arkadaşlar vardı, doğumda kullanıp bir diğerine veriyorlardı, bilimsel bir bilgim yok elimde, amprik olarak kullananlar bir yan etkisine rastlamadılar, bu bilgiyi verebilirim
.
elvancım hamile misin yoksa![]()
elvan, listeye yeni bir kutucuk mu eklesen, dogan bebekler icin![]()
?
teyze olduk biz,
![]()
![]()
ayyyyyyy kim dogurduuuuuuucatlarim smdi kemremiii kim kim?
cook duygulandimm helall beee nerden nereye cok sukur
her kimse cok tebrik ediyorum, eklememmi hemde zevkle eklerim
gorur gormez kim dogurdu kizmi erkekmi bide isim yaz cok merak ettim
çiçekreşo heralde elvancım :)![]()
kemre doguma giderken mes. atmıştı ama ben onu henüz arayamadım sezeryan olacagı için. Yarın size haber veririm dua istemişti inşaallah ilk bebegimiz dünyaya gelmiştirrrrrrrrrr:![]()
Yok be gulum, yani hamileydimde yine dusuk oldu..
cicek"reso"nun eli kulaginda, bekliyoruz prensesi.
bizi prens teyzeleri yapan kemre
![]()
ay hadi ins kolayca dogurur saglik icinde kucaklar
anammmmm pes pese dogum haberleri alcaz bu aralar listenin basindakiler birbirine cok yakin tarihteler, Rabbim hepsine kolay dogumlar nasp etsn ins haberdar olanlar bze haber versnler![]()
kemre doguma giderken mes. atmıştı ama ben onu henüz arayamadım sezeryan olacagı için. Yarın size haber veririm dua istemişti inşaallah ilk bebegimiz dünyaya gelmiştirrrrrrrrrr:![]()