kızlar selamlar nasılsız ben bişey sorcam hani o yumurtlama günün de yumrta akıı kvamında dediğiniz şey var ya ben ona hiç rastlamadım ama adetliyken o şekilde oluyo ama kırmızı şekilde tabi sizlerde böle oluyomu
Eki Görüntüle 624651
kizlar batimi yanlis hesaplamisim batim 7subatmis.
Ve buda 3gunde yaptigim digerlerinden farkli bi marka 4.test, hepside pozitif yanlis cikma ihtimali artik yok sanirim yarin kan sonucumu alicam hayirlisi :)
o bahsettigin kalinlasan rahim duvari... herekeste olur. yumurta aki kivaminin rengi de yumurta aki gibi olmali. herkeste yumurta aki kivaminda akinti olmaz. östrojen seviyenle ilgili bir durum. bol su icerek ve bazi bitkisel seylerle takviye edebilirsin (ör. vitex).
sarimsi akintiyi duyunca tahmin etmistim
çünkü bende hiç öle akıntı olmuyo hayırlısı ya bakalım artık takmıyorum her ay olacak mı olmayacakmı diye allahım biliyo ne zaman göndereceğini inşallah bekletmez hepimi hayırlı bi şekilde bebeiş sahibi oluruz
dogal yollarla takviye yapabilirsin. Su en önemlisi (günlük 2 -2.5 litre), asit orani az beslenme, cuha cicegi yagi (evening primrose oil) ve icinde guafenisen olanöksürüp surubu, yesil cay ve cig sarimsak arttirir deniliyor.
Valla herseyi kitabina uygun yapip tutturamayan da var, tesadüfen tutturan da var. Fazla takinti yapmadan maclara cikip, ligin bitmesini bekliycezsampiyon olursak ne iyi.
ayberk_ece sen vajiyi yeneli fazla olmadı galiba demi yoksa ben mi yanlsı hatırlıyorum
kızlar değerim:79,04 daha minicik bi bebeğim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok sevindim Allah tamamına erdirsin,kucağına aldığın emzirdiğin uyuttuğun pışpışladığın günleride göstersin.
Aminnn canim insallahhhh, Rabbim sizlere de nasip etsin
Malesf canim.. Ikinci düsügüm oldu.. Rabbimin takdiri.
Sen nasilsin cnm
kızlar değerim:79,04 daha minicik bi bebeğim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sagol canimm insallah sende bebegini saglikli sighatli kolay bir dogumla alirsin kucagina :)Ayberk ece tebrikler canım.hayırlısıyla sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın ınş...
Saol canim daha batim gecmedi 2-3 gun var dahaHayırlı olsun canım gözün aydınkaç gün geçmişti günün?
Sagol canimm insallah sende bebegini saglikli sighatli kolay bir dogumla alirsin kucagina :)
Saol canim daha batim gecmedi 2-3 gun var daha
Maşallah size :) Benim 4 gün geçti ama çıkmadı kanda senin bu kadar erken çıktığına göre bende bişi yok zahirAllah kucagında görmeyi nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?