elvan puf tikanip kaliyor insan. tek düsük yeterince zorken arastirmak icin 3'ü beklemeleri, acimasizca. anneler bebegim diye baglaniyor, tip fetüs diyor =(. hep burada saglik sistemi iyi vb. diyoruz, iyi olan da hastane estetigi ve hijyeni. dr.lar malesef yeterli degil, sistem el - kol bagliyor. hem de nufus arttirmak icin takla atan ülkeler bunlar. bu aciyi, stresi bir kez daha yasadigin icin cok üzgünüm. vücudun da yaza kadar toparlamis olur, dr.undan bütün kagit kürek ne varsa kopyala, al dosyani git. bu arada psikolojik destek alabiliyorsan mutlaka o yönde de destek iste. bizlerle konus, dök icini - cok gecmis olsun. inaniyorum kucagina mutlaka saglikli bir bebek alicaksin.hamile kalmaya dair bir problemin yok
arastirmalarla düsüge neyin sebep oldugu bulanacak ve önlemi alinacak. üzme kendini.
![]()
Amin ins, çok sagol canim. Aynen öyle, bugün doktorumu aradim, hastasi vardi baglamadi sekreter. Numarami biraktim hala telefon bekliyorum.. Kadina diyorumki düsük yaptim, kaale alinmiyor. çok yazik.
çok sükür Rabbime sigindim, kendimi kötü hissetmiyorum, nedense ilkindeki gibi yikilmadim. ha yiprandim ama busefer psikiyatristlerin faydalanmasina izin vermicem, çünkü giden sadece para oluyo, degse amenna :) hiçbi faydasini görmedim bu güne kadar. Kagit küregi hatirlatman iyi oldu, aklima gelmedi, randevu aldim sükür çok geçe vermedi, 20 subata verdi. Iyi bi doktormus ama adam. Esim çok israr etti kabul et diye, ama hala nasil giderim nasil muayene olurum derdindeyim. Kadindan çekinirken adami düsünemiyorm bile

çok sagol canim Rabbim kimselere yasatmasincanım benim çok geçmiş olsun.keşke elimizden bişey gelse ama herşey Allahın takdiri,bunda da vardır bir hayır.sen bize lazımsın![]()
Canım E_lvan kardeşim, çok çok geçmiş olsun. Üzme kendini lütfen. Dediğin gibi "Dünyada rızkı varsa hiçbirşey engel olamaz". İnşallah bir çare bulunur bu duruma...
Ablam Allah razi olsun. Amin herseyin hayirlisi olsun :) Seninde doguma az kaldi, Ins kolayca kucagina alirsin bebegini

Sagol canim, haklisin. Zaten O'nunla güç buluyorum. Tek tesellim.canım geçmiş olsun,şimdi gördüm çok üzüldüm,verende O alanda O,O'na sığınmakdan başka çaremiz yok malesef,Rabbim gönlünün muradını nasip eder inşallah...
Ecrinx canım sana da geçmiş olsun,Allah tekrarından korusun...
Sagol Ocean, Amin.Selam arkadaşlar Elvancım çok geçmiş olsun kuzucumRabbim sabır versn
bnim de bir sorum olacak son adet tarihim 4 ocaktı hala regl olmadım (28-29 günde bir regl görüyorum) haftasonu 2 kez test yaptım 2sinde de 2. çizgi silikte olsa vardı.Bugün kan testi yaptırdım 8.72 çıktı hamilelik yok dedi doktor
( adet olmadan önce bile karın ağrısından duramazdm ne regl belirtisi var ne de hamilelik..Kan testini 2 gün sonra yenileyeceğim.Geç döllenme olduysa bu yüzden de düşük çıkmış olabilir mi
![]()
Benimde bildigim 5 üzeri pozitif. Bekle biraz daha yarinda gitsen olur aslinda, yükselme varsa hamilesin demek. Bu isler nasip isi, hiç belli olmaz, sürpriz de olabilir, geç döllenmede olabilr. Bekle ama fazla umut baglama yinede, üzülmeni istemem sonradan.

Hadi gözün aydin, bu yüktende kurtuldun. Üzülme, Rabbim hakkinda hayirlisini versin Ins.kızlar merhaba,
bugün kadın doğuma gittim , benim için çok zor ve kaygı vericiydi ilk defa gittim çünkü... ama çok şükür korktugum gibi geçmedi... hem ultrasoonla hem de alttan baktı (başka bir tabiri var mı bilmiyorum) herhangi bir durum yok temiz dedi bu beni çok mutlu etti, sadece 21. gün yumurtlamayla ya da yumurtlama zamanı için orayı tam anlamadım çüünkü bi test yapılacak... (burda bir sorum olack size kist miyom o tarz bişey olsa iki şekilde de baktı belli olurdu dimi?)
ancak bugün adet oldum... bi taraftan üzüldüm, hamile olmadığım ortaya çıkmış olduama diğer taraftan çok sevindim çünkü ilk defa adetim 3 gün önce geldi :) kendimi bildim bileli adetim normal gününden 3-4 gün sonra gelirdi. yani hemen hemen 33 günde bir olurdum bu kez 28. gün de oldum. galiba bunu soğan suyuna borçluuyum ve sanırım işe yarıyor. kızlar mutlaka düzenli için. bu ay olmadı belki ama gelecek ay olacak inşaallah ama en önemlisi hayırlısıyla birlikte olması... sevgiler
![]()