Canim Allah yardimcin olsn üzüldümtoksoplazma denilen mikrop hala damarlarımda dolaşıyomuş çok üzgünüm yıkıldım resmen![]()

Ama her serde bi hayir vardir illaki.. Allah sifa versin..
Bat beklenen adet tarihi canim.. Istersen listeye ekleyeyim senide.. Ins Rabbim hayirli zamanda nasip eder melegini..arkadaşlar merhaba. ben de daha yeni kurtuldum vajinusmustan( bu site sayesinde). o zaman kadınlar kulübü bana uğurlu gelmişti şimdi de umarım böyle olur.bir de bir şey sorcam belki çok komik gelebilir ama, BAT nedir?
umarım hayırlısıyla en kısa zamanda tüm isteyenlerden iyi haberler gelir:)

Canim Allaha sükür yogun geçiyo bu aralar, iyi gelmiyoda degil aslinda kafam dagiliyo :) Sen nasilsin, eklicem simdi yeni batini.Elvancım epeydir giremedim..Naılsın her şey yolunda di mi?Bu arada Yeni bat 6 ocak canım..![]()

Sorma ya düzensizlesmeside ayri bi dert.. Hayirlisi bakalim.Elvancım 21 Ocak yeni bat. Geçikince iyice düzensiz hale geldi hayırlısı bakalım
kızlarrrr hamilde değilimmmmmmmm hiç korunmamaya rağmennnnn :) az daha test yapacaktımmm
yeni yumurtlama tariihim 13 ocakmışmışşşşşş
gerçi listede ekli değilim yaaa süpriz bir giriş yapacam galibaaaa vajiyi yeneli etti 2. regl dönemi
Canim ekliyimmi listeye?? Sormadim belkide unutmusumdur.. :) Yumurtlama tarihinmi yoksa regl olacagin günmü? Batini yazda ekliyim senide listemize :)