eşinin davranışları çok şüphe uyandırıcı, daha sen muayene olmadan ne sperm sayısıymış bu?? delirdi mi?? yoksa eskiden bildiği bir şey var da senden mi saklıyor?? bak çok sinirlendim şimdi

ailesinde kısır erkekler filan mı var?? niye erkekliğinden şüphe ediyor ki?? bizimki de pek nazlı niyazlı kendine inanmaz pozlardaydı, ben de yaşadım bunları ama bana engel olmaya falan kalkmadı. kalksa zaten beter yapardım o ayrı. hiç umursamadım, gittim tüm muayenelerimi tek başıma oldum, yanımda bile değildi doktora gittiğim zamanlar. özel bu yahu, ona neymiş? belki ondan habersiz gitmen mümkün değildir, belki bunu yapmak istemezsin bilemem ama yendikten sonra güzelce bir muayene şart. hep söyledim hala söylüyorum. ben yeneli 18 gün olmuştu ki doktordaydım. çok düzenli ilişki yaşamadığım halde hafif iltihap çıktı, sebebini sordum, cinsel hayatı olan her kadında doğaldır bu olabilir demişti doktor. içeride ne olduğunu bilmeden hamile kalınmaması taraftarıyım. çileklipuding çok güzel yazmıştı, bebek diye delirmeyin hayırlısını dileyin diye. bilmediğiniz bir hastalıkla hamile kaldığınızda bebeğinizin başına geleceklerden siz sorumlu olacaksınız. hiç kader falan diye kendinizi kandırmayın, allah size akıl vermiş, siz aklınızı kullanıp önleminizi almazsanız kader ne yapsın??