- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
hayırlısıyla olsun bebişin incim üzülme... arada kıskançlık varsa ve kıskanılan sen isen sevin bence :) sen onlardan bir adım öndesin ki seni kıskanıyolar :) sen bizlerin samimi sözlerini dinle ve doktora git biranönce.. testleri yaptırmalısın.. altı üstü kan vereceksin canımmKeşke herkes sizler gibi olabilsedün ark.oturmamız vardı.ve ark.hamile haberini verdi okadar sevindimki anlatamam.ama bi taraftan da moralimi bozdular.benden önce evlenmiş bi arkadaş daha var ve biz can cigeriz yani düne kadar ben öyle sanıyordum.diğerlerinin bebisi var.haberi alınca ınş inci ve haticeye de dediler ve o arkadaşım hiç ses etmedi daha işçiye 2yıl olacak ben 3bitiyor dedi.sonra bizimkiler bir grup olur sizinkiler arka arkaya olurda ınş onlarda birbirine ark olur diyorlar ve o çok sevdiğim ark.tan ses cikmiyo hep bana dua edin deyip duruyor o kadar şaşırdım ki
( ve o an sizlerin daha samimi olduğuna inandım burda herkes birbirine dua ediyor ne güzel ins7aralık regl olmam sun hamile kalsam tepkisi ne olur merak ediyorum karar verdim sigarayı da birakicam zaten çok icmiyorum 6 çöp içiyordum ama onuda icmiycem dualarda unutmayalım birbirimizi...

sana da aynı öneri doktora görün ve test yaptır hazalcım buarada tebrikler... bi yanınız istemiyosa istemeyen taraf haklıdır diyorum :) biraz zamana ihtiyacınız var demektir.. çevre baskısıyla çocuk yapılmaz çünkü çevren büyütmeycek o bebişi sen ve eşin büyütüceksiniz.. etraflıca düşün ve ona göre karar ver...Selam kızlar nasılsın ben vajiyi yeneli bir hafta oldu bi yandan bebek istiyorum bi yandan istediğime tam emin değilim çünkü bu çok önemli bi karar 3 sene oldu cevrede baskı var ama bi yandan diyorum vajiyi yenmişken 2 ay felan gecsin yada ne biliyim mart gibi felan bebek calısmasına baslayalım karar veremedik bi türlü eşimde bi yandan istiyo bi yandan istemiyoo