canımcım kurtuldum dün bitti sonundaaaaaaaa
hazal tebrikler cnm allah başka dert vermesin...yeni gelinimiz hazal diyelim sana...kurtuldn şükür...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağolun canlarım kabus bittti sonunda bende bi kadın oldum artıkk![]()
Hihi taze gelin, bize hep gülsevdam derdi, ayaklara dikkat, heleki soguk simdilerde :)
Linkteki sorunu anlayamadim canim ben Zealea ile karsilasirsam sorarim olurmu
Eger giris yaptiysaniz orda kenardaki ikonlarin üstüne tiklayarak sürükliceksin istedigin günün üstüne.. Belkide orda yanlis yapiyosunuz
ya ben biraz anlamıyorum şimdi sat bat ne oluyo tam anlamıyoru vet baktım sürükleince oluyo ama işte tam sat ne demek bat n e demek nasıl ayarlıcam orda baya bişey var ama bilmeyince anlamı yok maleseffff![]()
bat beklenen adet tarihi,sat ben de emin değilim ama son adet tarihi olmalı.ordaki ifadeleri sürüklediğinde oluyor evet.miki ilişki demek gibi...takvimde işaretleyebiyorsun.mum vardı mesela egzersiz yapanlar için.ben doğum kontrol hapı istiyordum onu da koydu sağolsun zealea.bu tip kadınlara özgü durumlar yani.
hımm anladım tamam canım benim ama mesela mesela ben batı ve satı giriyorum yumutlama dönemeimi ona göre endi felan mı cıkarıyı yoksa onlarıdamı biz yapıyoruz
10 aralık bat. 1 aydır deniyoruz elvancım ekleyebilirsin benide...yaa nasipp..
saoalsın bende iyiyim..arada bakıyorm kim napıyo hamişlerimiz var mı diye..
yüce mevla ol desin cnm olur merak etme..
ne insanlar hamile kaldı biliyormusun doğru dürüst bu işi başaramayan arkadaşlar hamile kaldı..doğacakları varsa geliyo bebişler ben öle düşünüyorum..
merak etme şeker olacak inş..bu ay ben soğan kürü yaptım..iltihapları temizliyormuş faydalıymış..ondan dolayı kasıklarımda benimde ağrı oluyo..
şeker güzel haberler vercz birbirine vakti zamanı gelince merak etme...
yine olmadı yeni bat 24 aralık elvancım((( Allah ım nolur yardım et , şuan o kadar kötüyüm ki kızlar ,yakın bi akrabamın hamile olduğunu öğrendim elbette Allah ım herkese nasip etsin ama o kadar kötü oldum ki daha 5 aylık ewliydi... ben ise 1 yıl boyunca vajinismusla yandım tutuştum kimseye bi şey de diyemedim... kayınvalidem ilk defa dr a gidelim dedi....gözyaşlarıma hakim olamıyorum, bilmiyorum belki şuan çok duygusal dawranıyorum belki de fazla abartıyorum ama napayım engel olamıyorum... Rabbim nolur bizlere yardım et ...
canım benım senı anlayabılıyorummm ama sakın uzulmeee herseyın zamanı varrr elınde sonun da bızımde olucakkk bende senın gıbıyım her ayyy reg olunca uzuluyorum bazen korku sarıyo hıc olmuycakmıs gıbıı amaaa bızz dedıgın gıbı nelerle ugrastıkkk bu bı sınavdı bızım ıcınnn veee bızz vajınusmusu yendıkkk elbettekı bızımde bı bebegımız olucakkk allahın ıznıyle kafaya takmamaya calıss ben 2 aydır ole yapıyorummmm
inan takmamak için çok ugraşıyorum ama olmuyo be canım...hayattan zewk almamaya başladım... keşke diyorum keşke vajinin üstüne düşüp daha önce kurtulsaydım da bebek ateşi bu kadar çok içime işlemeseydi...artık 2. yıla doğru dayanıyo...
kendıne oyalanıcak bıseyler bulsannn meselaaa nebıleyımmm belkı kafan dagılırr senın gene 2 yıll ben tam 7 yıl ugrastımmm ve bebek baskısından bunalmıs derecedeyımmm olmuyomu dıye soran cokkk artık ne cvp verıcemı sasırdımmm mılletın cenesının kapanmasını ıstıyorum artıkkk ama her gece allaha dua edıyorumm bana hayırlı ve saglıklı bı evlat nasıp et dıyeee ınsallh allah dualarımız duyarda bızı bekletmezz
Kiz dur Bismillah![]()
Dün 1 bugün 2..
Öyle hemen anlisilmazki hevesini anliyorum ama bukadar kaptirma kendini, sonrasi hayal kirikligi çok zor..
Hayirlisini iste herzaman.. Ve çok düsünmemeye çalis.. Bak yasayarak tecrübe edindim bunu, benden sana tavsiyedir, rahat ol biraz.. Herseyin bir vakti var..
Allah hayirlisini, gönlündekini nasip etsin InsAllah
ooo nilaycım ya maşallah sana.ne güzel oğlun olacakmış.19 haftalık olmuşsun yaf zaman neçabuk geçmişben çok fena erkek çocuk meraklısıydım.hala da öyleyim de kız fikrine de alıştım.bi 15 hafta kadar erkek zannediyordum onunla da alakalı bence.erken gitmişim biraz doktor kordonu pipi sanınca mavi tulumlar bile aldım
şimdide çok fena kız bebek tütüsü,elbisesi,kokoş saç bandı merakım var
kız kıyafetleri kendini hemen sevdiriyor.bi de insanın 4 çocuk hayali olunca
Allah günah yazmasın şimdi kızımla da çok iyi anlaşıyoruz.ve kesinlikle hayırlısı öyle olduğundan ilk kızım olduğuna inandım.babasına aşık bi kızım olsun,benim de en iyi arkadaşım
tekmeler çok arttı.atmayınca zaten merak ediyosun çok güzel oluyor ya.özellikle kuran okurken sesli okumaya çalışıyorum,tepiniyo resmen
kitap karnıma dayalıyken tekmesindn kitap sallanıyor gülmeye bşlıyosun.Allah isteyen herkesenasip etsin.yapılabilecek en güzel şeymiş gerçekten.2-3 hafta seninki de daha belirgin tekmeleye başlar annesi. sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inşallah.2.hatime bşladım,tavsiye ederim.arada elimi karnıma koyup dua ve sureleri de okumaya çalışıyorum.eminim ona yapılabilecek en güzel şeyler şu an bunlar.bende öpüyorum kocaman kocaman
![]()
mrh canım nasılsın ya su sogan kurunu nası yapıyosunuz anlatabılırmısınn
yine olmadı yeni bat 24 aralık elvancım((( Allah ım nolur yardım et , şuan o kadar kötüyüm ki kızlar ,yakın bi akrabamın hamile olduğunu öğrendim elbette Allah ım herkese nasip etsin ama o kadar kötü oldum ki daha 5 aylık ewliydi... ben ise 1 yıl boyunca vajinismusla yandım tutuştum kimseye bi şey de diyemedim... kayınvalidem ilk defa dr a gidelim dedi....gözyaşlarıma hakim olamıyorum, bilmiyorum belki şuan çok duygusal dawranıyorum belki de fazla abartıyorum ama napayım engel olamıyorum... Rabbim nolur bizlere yardım et ...