merhaba kızlar sayfa çok güzel gidiyor maşallah 300 e dayanmış bile.elvancım tebrik ederim :)) patır patır hamile kalanlar olmuş görmeyeli:) snowflaken ın bebeğinin cinsiyeti belli olmuştur. çok merak ettim.mesajımı görürsen yazarmısın nilaycımartık 7.ayın içerisindeyim
çok şükür güzel gidiyor hamilelik.kızıma isim bulmaya çalışıyorum,hala kararsızım, nüfus müdürlüğünün kapısında karar vericem bu gidişle
5.aydan itibaren mide yanması var bende.şu an bile yatamıyorum.yatınca ağzımdan asit fışkıracak gibi oluyor. çok acıkıyorum ve doysamda yemeye devam ediyorum.ama karnımdan başka kilo alan hiçbi yerim yok.
herşeye rağmen vajinismusu yenip Allahın bana bu günleri göstermesine çok şükür.Tüm arkadaşlarıma da hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip etsin.Hayat böyle bişey.dönem dönem bir şeylerle imtihan oluyoruz. zor ama bitiyor gayret edince bu hastalıkta.
artık doğuma az kaldığından normal doğum istediğim halde her bayan kadar tırsıyorum bazen yapabilicem mi diye.vajinismusu yenene o da kolay gelir inşallah![]()
candy seni görmek ne güzel. her şeyin yolunda gitmesine sevindim. kolay bir doğum diliyorum sana. midenin çok yanması bebeğin çok saçı olduğuna işaret olabilir. uzun saçlı bi kızın olacak demek ki