Vajinusmusu yenenler cinsel hayatınız düzene girdi mi?

Corlun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2018
305
206
103
Merhaba,

Vajinusmus problemi yasayan çiftler merak ediyorum cinsel hayatınız hemen düzene girdi mi? Eşinizde isteksizlik oldu mu?

hemen düzelme olmuyor zaten yavaş yavş.

Eşinizde sertleşme isteksizlik vs gibi bişey oldu mu? Ne kadar sürede düzene girer ben yaklasık 4 aydır aştım hiçbir engel yok fakat hala düzene girmedi. Eşim isteksiz

Her girişim sonrası başarısız olunca tedavi sonrası bir boşluğa düşüyorlar biz de yaşadık zamanla düzeliyor

Ama nasıl alışacağız bilmiyorum, 4 ayda 4 kere denedik yeni yenmiş olmama ragmen ben mi cok abartıp gözümde büyütüyorum bu durumu anlamıyorum. Normalde sık sık denememiz bişeyler yaşamamız gerekmez mi

Tabiki de normal değil bu durum sen abartmıyorsun nerdeyse ayda 1 olmuş hele ki vajinismüs dan sonra bence sıklıkla yapılmalı ..
eşinde sertleşme problemi olabilir mi ?

Doktorunuzun bir ilaç vermesi gerekirdi esinize. Benim esime verdi yoksa esimde sıkıntı yasardi. Ilacla birlikte sertlesme soruu ortadan kalktı böylece isteksizlikte ortadan kalkmis oldu. Eslere bu ilac özgüven problemi oluyor genelde problemi ortadan kaldırmak icin veriliyor.

Tabiki de normal değil bu durum sen abartmıyorsun nerdeyse ayda 1 olmuş hele ki vajinismüs dan sonra bence sıklıkla yapılmalı ..
eşinde sertleşme problemi olabilir mi ?
Evet sertleşme problemi ve isteksizlik var, yendigimizden beri hiç bosalmadı örnegin

Nasıl bir ilaç adı ne

Eşinle konuşsana yada sen yaklaş ona
Konustugum zaman baskı yapma bişeyler düşünüyorum bende rahat bırak vs diyor, ben gecelik vs gidip yanına da gittim ama yorgunum ama bugün rüyalandım vs gibi aptalca seylerle geri cevirdi beni 3 kere artık bende de yaklaşacak özgüven bırakmadı o lada rhazırlanıp süslenip reddedilmek cok cok kötü bir duygu. 2 yıldır sürekli itekliyorum cinsel hayatımız düzene girsin diye bazen ömür boyu böyle bi hayatımız olacak ben sürekli bu sorunla yasayacagım ve o asla kafadına takıpta çözmek icin bişey yapmayacak gibi geliyor

2 yildir o da sizi beklemis ve onunda psikolojisi kötü etkilenmistir 2 yildir cinsel birliktelik olamadiysa değişik yöntemlere kendi kendine rahatlama vs girmiştir belki alışmıştır şimdi de normale alismasi zor mu oluyor acaba keske uzman yardimi alsanız ilac destegi vs bile belki gerekebilir evet bir kadin olarak reddedilmek çok kotu biir duygu ve 4 ayda 4 kez ilişki normal de değil bir taraf isterken helede

Esasında 2 yıllık süreçte de yine ben onu bekledim hep denemek icin ısrar ettim, o zamanlarda hep erteliyordu

İlacın adı ne canım özelden de yazabilirsin

Böyle devam ederse ömür boyu evli kalmak çok zor

Eşim hiç böyle bakmıyor olaya, ne alaka niye evliliği etkilesin gözüyle bakıyor
Nasıl ya , bizde de sorun var , evlilik şurda dursun dünyam kararmış gibiyim , hayata karşı hiç bir heyecanım kalmadı sanki , tedavi ettirme çabasındayım

Nasıl ya , bizde de sorun var , evlilik şurda dursun dünyam kararmış gibiyim , hayata karşı hiç bir heyecanım kalmadı sanki , tedavi ettirme çabasındayım

Sizde nasıl bir sorun var özel değilse tabii,

Bende aynı durumdayım ruh gibi geziyorum ama eşim için cinsellik hiç önemli değilmiş gibi davranıyo, sevgisinden ilgisinden de bişey kaybetmiyor. Bana sorsanız birde hiç öyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…