• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu yenenler cinsel hayatınız düzene girdi mi?

Merhaba,

Vajinusmus problemi yasayan çiftler merak ediyorum cinsel hayatınız hemen düzene girdi mi? Eşinizde isteksizlik oldu mu?
hemen düzene girme olmuyor örneğin ilk ilişki oluyor gayet güzel rahat iki gün sonra tekrar birlikte olmak isteyince ya eşinin ki iniyor ya vajinusmus kaynaklı bayanda istek olmuyor , bu defa tüm özgüven yerle bir oluyor.. Ama inan bana zaman içerisinde geçiyor ve geçen o kötü günlere üzülüyorsun hepsi bu..

Merhaba aktarlarda satılan epimedyumlu macunu kullanabilir birlikte olmaya başlamadan 30-35 dk önce bir tatlı kaşığı kadar alsın etkisini gösteriyor , bunun olmasının sebebi vajinusmus zamanlarında sertleşip ilişki yaşayamadan inmesinden kaynaklı zaman içerisinde geçecektir, bir de her gün ilişkiye girmeyin 3 gün en ideali
3 günü geçtim ayda 1 girsek kafi benim için su anlık ama bizde o da yok. Tedavi olacak mecbur

Merhaba,

Vajinusmus problemi yasayan çiftler merak ediyorum cinsel hayatınız hemen düzene girdi mi? Eşinizde isteksizlik oldu mu?
hemen duzene gırmez yavas yavas gırer az daha sabırlı olun ay ıkı kez veya uc kez ılsıkıye gırmeye calısın

İyi akşamlar kızlar bende yeneli 1 ay oldu elimden geldikçe sık ilişkiye girmeye çalışıyorum kendimi iyice alıştırmak adına hala hiç zevk almadım ama şükürler olsun ki kurtuldum evet biraz canım acıyo ama inşallah oda zamanla geçicek pco var bende şuan tüm çabam hamile kalmak için bu ay sonu evleneli 1 sene olcak Öyle çok dua ediyorum ki bu hastalığı yenmeyen kalmasın insallah ve Rabbim Herkese evlat nasip etsin inşallah herkes anne babalığı tattırsın🤲🤲

İyi akşamlar kızlar bende yeneli 1 ay oldu elimden geldikçe sık ilişkiye girmeye çalışıyorum kendimi iyice alıştırmak adına hala hiç zevk almadım ama şükürler olsun ki kurtuldum evet biraz canım acıyo ama inşallah oda zamanla geçicek pco var bende şuan tüm çabam hamile kalmak için bu ay sonu evleneli 1 sene olcak Öyle çok dua ediyorum ki bu hastalığı yenmeyen kalmasın insallah ve Rabbim Herkese evlat nasip etsin inşallah herkes anne babalığı tattırsın🤲🤲
Çok sevindim sizin adınıza umarım bir an önce olır

canım sana tavsiyem hemen hamilelik düşünme , eşine, ilişkinize iyice alış. Hamilelik ara vermene sebep olabilir iyice sıkıntı yaşamadığına kendini kasmadığına kanaat getirdikten sonra gebe kalmanı öneririm. Henüz yeni evlisin nacizane fikrimi söylemek istedim. Gelmiş vee geçmiş olsun hoşçakal.

canım sana tavsiyem hemen hamilelik düşünme , eşine, ilişkinize iyice alış. Hamilelik ara vermene sebep olabilir iyice sıkıntı yaşamadığına kendini kasmadığına kanaat getirdikten sonra gebe kalmanı öneririm. Henüz yeni evlisin nacizane fikrimi söylemek istedim. Gelmiş vee geçmiş olsun hoşçakal.
Tamam çok teşekkür ederim tavsiyeniz için zaten pco var hamile kalmayabilirim bı sure Allah herkese şifa versin insallah

5-6 ay kadar bir süre sonunda iyice alışmış oluyorsun zaten, çok erteleme Allah ta verirse :) ohhh mis

Alismak 5 6 ay sürer mi ben yeneli 1.5 ay oldu biraz ağrım oluyo penis tamamen girince ve pek fazla ileri geri olmuyo malesef normal midir bu durum ?
Aynı durum bende de var biz de 3. Kez ilişkiye girdik çok zor giriyor ileri geri fazla olmuyo ne zaman düzelir bu durum acaba.. normal mi ki böyle olması.. İlişki öncesi aparatla egzersiz yapıyor musun

Aynı durum bende de var biz de 3. Kez ilişkiye girdik çok zor giriyor ileri geri fazla olmuyo ne zaman düzelir bu durum acaba.. normal mi ki böyle olması.. İlişki öncesi aparatla egzersiz yapıyor musun
Ben ilişki öncesi 4.boy dilatorle bebe yağıyla egzersiz yapiyodum ama son 4 5 ilişkimde yapmadım belki alışırım diye ama yok başı giriyo devamı girerken ağrı oluyo sanırım etim geriliyo oda ağrı yapıyo bende bilmiyorum napcagimi artık

Back