• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu yenenler cinsel hayatınız düzene girdi mi?

Eşim hiç böyle bakmıyor olaya, ne alaka niye evliliği etkilesin gözüyle bakıyor
Hayir oyle davranmasına izin vermeyin direk söyleyeceksin benim isteklerim var bende sağlıklı genç bir kadinim düzenli cinsel iliski hem fiziksel hem duygusal olarak benim ihtiyacım kardes kardes uyumak icin mi evlendik diyeceksin yuzune bu zulümdür bunu cok ciddi dert ettigini bilecek ve sen istemediğin icin durmadığını ona sabrettigini ortada cözmesi gerekn bir problem oldugunu söyleyeceksin esim öyle görmüyor diyip zamanla anlamasini bekleyemezsin boyle soyle ki o da dr a gitmeyi kabul etsin

Bak canim bunun hamileligi var lohusaligi var o donemlerde de erkeklerde kaçınma oluyor korkuyorlar yada bazıları bir muddet eşlerini bebeklerinin annesi olarak gorme durumları oluyor seninki simdi den boyle ezkaza bir bebek olsa ve sonrasinda onu bunu bahane edip tamamen kendini cekse sonra meryem ana gibi mi yasayacaksin çocuk yokken bu konu halledilmeli yani sen bunu annenlere vs söylesen cinsel hayat yok bundan dolayı boşanacağım kimse sana bisey demez emin ol eşine de ciddiyetini belli et olmuyorsa olmasin tamam deya dr a gideriz bu is çözülür yoksa benimde kadınlık gururum var dersin boyle hic birşey yaşamadan kuruyup gidemem dersin

Kac yaşındasın bilmiyorum ama en güzel yaşlarını yaşayacaklarına engel olmasina izin vererek geçirme bence evlilikte cinsellik çoooook şeydir oyle seviyoruz birbirimizi o olmasada olur gibi birşey asla olamaz

Kusura bakma cok uzun oldu dediklerimi bi düşün ve bu sekilde net konuşmayı dene derim...

Hayir oyle davranmasına izin vermeyin direk söyleyeceksin benim isteklerim var bende sağlıklı genç bir kadinim düzenli cinsel iliski hem fiziksel hem duygusal olarak benim ihtiyacım kardes kardes uyumak icin mi evlendik diyeceksin yuzune bu zulümdür bunu cok ciddi dert ettigini bilecek ve sen istemediğin icin durmadığını ona sabrettigini ortada cözmesi gerekn bir problem oldugunu söyleyeceksin esim öyle görmüyor diyip zamanla anlamasini bekleyemezsin boyle soyle ki o da dr a gitmeyi kabul etsin

Bak canim bunun hamileligi var lohusaligi var o donemlerde de erkeklerde kaçınma oluyor korkuyorlar yada bazıları bir muddet eşlerini bebeklerinin annesi olarak gorme durumları oluyor seninki simdi den boyle ezkaza bir bebek olsa ve sonrasinda onu bunu bahane edip tamamen kendini cekse sonra meryem ana gibi mi yasayacaksin çocuk yokken bu konu halledilmeli yani sen bunu annenlere vs söylesen cinsel hayat yok bundan dolayı boşanacağım kimse sana bisey demez emin ol eşine de ciddiyetini belli et olmuyorsa olmasin tamam deya dr a gideriz bu is çözülür yoksa benimde kadınlık gururum var dersin boyle hic birşey yaşamadan kuruyup gidemem dersin

Kac yaşındasın bilmiyorum ama en güzel yaşlarını yaşayacaklarına engel olmasina izin vererek geçirme bence evlilikte cinsellik çoooook şeydir oyle seviyoruz birbirimizi o olmasada olur gibi birşey asla olamaz

Kusura bakma cok uzun oldu dediklerimi bi düşün ve bu sekilde net konuşmayı dene derim...
Çok güzel yazmıssınız zaman zaman işin ciddiyetini belli edecek sekilde güzelce anlatıyorum ama beni düşünmüyo mu sanıyosun aklımda bişeyler var cok üstüme geliyosun hallolucak abartma vs gibi yaklasıyor kestirip atıyor. Çol inatcı birde üstüne daha da gidersem çözümsüz bir noktaya geliris diye de cekiniyorum sürekli fedakarlık yapıyorum. Ama eşime kalsa sürekli onu zorlayan itekleyen baskı yapan biriyim.

Bu konular haricinde hiçbir problemimiz yok iletişimimiz çok güzel tüm bunlara ragmen cok düşkün dğşünceli biri. O yüzden daha da üzülüyorum baska sorunlarımız olsa kestirip atarsın belki daha koöay ama böylr olmuyor.

Girdi canım 🙏🏼 Çok şükür
Eşini çok fazla yönlendirme
( Dur şunu yapma bi dakika şöyle dur vs GB )
Tamamen sexe odaklanın

Girdi canım 🙏🏼 Çok şükür
Eşini çok fazla yönlendirme
( Dur şunu yapma bi dakika şöyle dur vs GB )
Tamamen sexe odaklanın

Ne kadar sürede girdi? Yönlendirmeye fırsatım bile olmuyorki o kadar cabuk sertliği bitiyorki kendisi yarıda kesiyor zaten olmıcak diye

Ne kadar sürede girdi? Yönlendirmeye fırsatım bile olmuyorki o kadar cabuk sertliği bitiyorki kendisi yarıda kesiyor zaten olmıcak diye

Aksine kendisi yönlendiriyor daha cok sen üste gel söyle dur noldu vs diyerek

elim sende sendromu. bu seferde ben başarısız olursam korkusu erkeklerde isteksizlik,sertleşme sorunu olarak görülüyor.zamanla çözülüyor.bu seferde siz ona destek olmalısınız

İki hafta gibi bi sürede
Herkesin değişir sen süreye odaklanma
Sadece sex odaklı olun
Eşin için doktora gidin hap versin kullansın 1 kere sonra düzelir .
Sende onu motive et Aşkım hiç problemimiz kalmadı artık vs vs
Özgüveni kırıldıysa yerine gelsin biraz

İki hafta gibi bi sürede
Herkesin değişir sen süreye odaklanma
Sadece sex odaklı olun
Eşin için doktora gidin hap versin kullansın 1 kere sonra düzelir .
Sende onu motive et Aşkım hiç problemimiz kalmadı artık vs vs
Özgüveni kırıldıysa yerine gelsin biraz

Doktora gitse bi hersey çözülecek belkide haklısınız ama umarım düzene girer 2 yıldır bekleyince sabır mabır kalmıyo insanda 😞

Nasıl bir ilaç adı ne
Hatırlamıyorum ama azdirici özelliği vardi işte:) kusura bakma böyle yazdim. Siz kendiniz mi çözdünüz doktorla mu? Eger kendiniz çözdünüzse bi kadin hastalıkları ya da uroloji doktoruna git durumu anlat ilac yazsin esine de söyle. Mutlaka çekiyordur. Sen hallet işin bu kismini.

Hatırlamıyorum ama azdirici özelliği vardi işte:) kusura bakma böyle yazdim. Siz kendiniz mi çözdünüz doktorla mu? Eger kendiniz çözdünüzse bi kadin hastalıkları ya da uroloji doktoruna git durumu anlat ilac yazsin esine de söyle. Mutlaka çekiyordur. Sen hallet işin bu kismini.

Be psikologa gittim. Ama olmadı kendim alıp ona caktırmadan yemegine bişeyine katıcam 🤷🏽‍♀️ çözüm bırakmıyor bana

Zamanla rayına oturur canım. Kimisi bikac hafta da kimisi aylar sonra . Önemli olan ani yasamak . İlişki de çok çok komut vermek ilk başlarda sorun olabilir içinizden geldiği gibi yapmayı deneyin

Erken boşalma sorunu genelde ilk başlarda oluyor bizde yaşadık bu sorunu ama doktra gittikten sonra çözülmeyecek bı problem degil

Zamanla rayına oturur canım. Kimisi bikac hafta da kimisi aylar sonra . Önemli olan ani yasamak . İlişki de çok çok komut vermek ilk başlarda sorun olabilir içinizden geldiği gibi yapmayı deneyin

Umarım dediğiniz gibi olur 😞

Eşinizde sertleşme isteksizlik
Eşinizde sertleşme isteksizlik vs gibi bişey oldu mu? Ne kadar sürede düzene girer ben yaklasık 4 aydır aştım hiçbir engel yok fakat hala düzene girmedi. Eşim isteksiz

Bu illeti aşmışsınız ya önemli olan o. Gerisi romantik bir ortam yaratmaya bakar. Iç gıcıklayıcı bir gecelikle romantik bir müzik eşliginde ona dans edin bitti gitti işte. Bir de acele etmeyin sakın o ne zaman isterse o zaman olsun, olmazsa da sözlerinizle onu rahatlatma yoluna gidin. Öyle öyle çözersiniz, sonra normale döner bence.

Bu illeti aşmışsınız ya önemli olan o. Gerisi romantik bir ortam yaratmaya bakar. Iç gıcıklayıcı bir gecelikle romantik bir müzik eşliginde ona dans edin bitti gitti işte. Bir de acele etmeyin sakın o ne zaman isterse o zaman olsun, olmazsa da sözlerinizle onu rahatlatma yoluna gidin. Öyle öyle çözersiniz, sonra normale döner bence.
Yaşayan biri olarak söylüyorum aslında hiç öyle basit değil :( keşke dediğiniz gibi çözülse ne fanteziler yaparım da o iş öyle değil
Hastalık gibi birşey bu

Fantezi falanda yapıyorum yeri geliyor ama reddediliyorum. Öyle olunca benimde özgüvenim kırılıyor😞 tedavi olması gerekiyor onunda. Evlenmeden önce yüzeysel cinsel hayatımız vardı o zaman hiç böyle hissetmiyordum ne olduysa evlendikten sonra ve vajinusmustan sonra oldu gibi geliyor. 2 yıl çöp oldu gibi hissediyorum. Önümüzdeki hafta doktora gidecegini söyledi umarım gider.

Eşinizde sertleşme isteksizlik vs gibi bişey oldu mu? Ne kadar sürede düzene girer ben yaklasık 4 aydır aştım hiçbir engel yok fakat hala düzene girmedi. Eşim isteksiz
Merhaba aktarlarda satılan epimedyumlu macunu kullanabilir birlikte olmaya başlamadan 30-35 dk önce bir tatlı kaşığı kadar alsın etkisini gösteriyor , bunun olmasının sebebi vajinusmus zamanlarında sertleşip ilişki yaşayamadan inmesinden kaynaklı zaman içerisinde geçecektir, bir de her gün ilişkiye girmeyin 3 gün en ideali

Back