Hayir oyle davranmasına izin vermeyin direk söyleyeceksin benim isteklerim var bende sağlıklı genç bir kadinim düzenli cinsel iliski hem fiziksel hem duygusal olarak benim ihtiyacım kardes kardes uyumak icin mi evlendik diyeceksin yuzune bu zulümdür bunu cok ciddi dert ettigini bilecek ve sen istemediğin icin durmadığını ona sabrettigini ortada cözmesi gerekn bir problem oldugunu söyleyeceksin esim öyle görmüyor diyip zamanla anlamasini bekleyemezsin boyle soyle ki o da dr a gitmeyi kabul etsinEşim hiç böyle bakmıyor olaya, ne alaka niye evliliği etkilesin gözüyle bakıyor
Bak canim bunun hamileligi var lohusaligi var o donemlerde de erkeklerde kaçınma oluyor korkuyorlar yada bazıları bir muddet eşlerini bebeklerinin annesi olarak gorme durumları oluyor seninki simdi den boyle ezkaza bir bebek olsa ve sonrasinda onu bunu bahane edip tamamen kendini cekse sonra meryem ana gibi mi yasayacaksin çocuk yokken bu konu halledilmeli yani sen bunu annenlere vs söylesen cinsel hayat yok bundan dolayı boşanacağım kimse sana bisey demez emin ol eşine de ciddiyetini belli et olmuyorsa olmasin tamam deya dr a gideriz bu is çözülür yoksa benimde kadınlık gururum var dersin boyle hic birşey yaşamadan kuruyup gidemem dersin
Kac yaşındasın bilmiyorum ama en güzel yaşlarını yaşayacaklarına engel olmasina izin vererek geçirme bence evlilikte cinsellik çoooook şeydir oyle seviyoruz birbirimizi o olmasada olur gibi birşey asla olamaz
Kusura bakma cok uzun oldu dediklerimi bi düşün ve bu sekilde net konuşmayı dene derim...