Vajinusmusu yendim

Ay çok sağ ol , çok teşekkür ederim. Biraz çalışayım, 4 ü de hallettikten sonra bir kaç bir şey daha danışacağım size

3te sorun yok fakat girip hareket ettirirken kasıklara kadar baskı oluşuyor. 4ü de tekrar denedim ama maalesef başı girdi ilerlemedi
Nefes egzersizleri
Ay çok sağ ol , çok teşekkür ederim. Biraz çalışayım, 4 ü de hallettikten sonra bir kaç bir şey daha danışacağım size
Her zaman Sorabilirsin Canım Benim

Gözün aydın, cok geçmiş olsun darısı bize insallah
Merhabalar, ben doktora da gittim tedavide oldum ev odevlerini de yapgim, am korkularimdan kurtulsmiyorum baski olunca kendimi cekiyorum ve cesitli krem tavsiyleri gordum. Krem ya da sprey ile basarili olan arkadalar tavsiye verirse cok mutlu olurum.

Tebrikler :) ben de yeneli 1 sene olacak nerdeyse. Bu başarı gurur duyulacak birşey bence : ) çünkü azim, irade, cesaret hepsi var içinde.

3te sorun yok fakat girip hareket ettirirken kasıklara kadar baskı oluşuyor. 4ü de tekrar denedim ama maalesef başı girdi ilerlemedi
Benim de ayni 4 denedim ama sadece basi giriyor basarili olmuyor cok korkuyirum hersey ayni hala kabus gibi asan arkadaslar yardimci olurlarsa cok mutlu olucam .

Ben anestol krem kullandım onun uyusturmasi benim için yeterli oldu ama tabiki baskıyı hissediyorsunuz o noktada kendini asla geri cekmeyin ıkının ve nefes verin bir sure sonra alisiyorsunuz o hisse

Yine mi korkuyorsun kuzum anlatirmisin

Benim de ayni 4 denedim ama sadece basi giriyor basarili olmuyor cok korkuyirum hersey ayni hala kabus gibi asan arkadaslar yardimci olurlarsa cok mutlu olucam .
Azın hangi pozisyonda deniyorsunuz ?ben 2 gün ara vermek zorunda kaldım ama akşam tekrar deneyeceğim

Canim nefes egzersini hap onemli olan egzersiz onu yapmasan yine acicak mi hissi olacak

destek olabilirmisiniz..

Geçmiş olsun canım benim çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…