Vajinusmusu yendim

Sabirli melek

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2021
30
17
18
31
Çok şükür bende vajinusmusu yendim 2 gün önce .... ilk evlendigimde böyle bisey aklımın ucundan geçmezdi böyle bi hastalığıda hayatımda duymamıştım. Sevdiğim kişiyle evlendim Çok mutluydum ama hiç bi şekilde birleşme olmuyordu bu durum baya bi üzdü yıprattı bizi....bi türlü denemelerimiz doğru sonuç vermiyordu. Artık ben ümidimi kesmistim olmucak dedim zorlamanın bi anlami yok çünkü eşim yaklaştığı gibi Çok büyük bi acı çekiyorum zaten önümde duvar var orası kapalı dedim p... de Çok büyük dedim olmaz dedim..neyse biyle her denemeden sonra ağlıyorum..Derken araştırdım Biraz bunun vajinusmus olduğunu öğrendim. Internetten tedavisi var diye bir Çok başlık okudum sonra dedim bi doktor bulup gideyim. Vajinusmus hastalarini iyilestiren bi doktor bulduk gittik Eşimle 3 seans tamam dedi iliskiye hazırsın artık eve geldik Çok mutluyduk ne kadar denedik hoc bi sekilde olmadı ben yine ağlıyorum her zman ki gibi dedim ki artık hiç olmaz... Derken bi gün bu kadınlar kulübünü buldum evde yenenler falan derken arkadaş sagolsin öyle güzel bi yardım ettiki şöyle yap böyle yap derken sadece 2 günde yendim. Bana yardımcı oldugu için destek oldugu icin Allah razı olsun inşallah... bende burdayım benden kim yardım ısterse cekinmeden yazsin onlara yardımcı olacağım ve birlikte aşacağız bunu... kendinize inanın gerçekten yenersiniz. Ben oluncs büyük bir şok ve tarif edilemez bi mutluluk yaşadım Allah hepinize nasip etsin inşallah... burdayım yazın bana

Geçmiş olsunn

Gözün aydın, cok geçmiş olsun darısı bize insallah

Bende yendimmm kizlarrr Herkesee çok teşekkür ediyorum tamamen burdaki yazilanlari dikkate alarak yenebildim. Çok değişik bir histi hatta zevk bile aldım diyebilirim. Hepinizin yenebilecegine inanıyorum sizde basaracaksinizz Buralarda olacağım, elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım sizlere.

Geçmiş olsun sanada o zaman

Banada yardimci olurmusun nasil yendin

3te sorun yok fakat girip hareket ettirirken kasıklara kadar baskı oluşuyor. 4ü de tekrar denedim ama maalesef başı girdi ilerlemedi

3te sorun yok fakat girip hareket ettirirken kasıklara kadar baskı oluşuyor. 4ü de tekrar denedim ama maalesef başı girdi ilerlemedi
Canım öncelikle 3 ü çok calışman lazım derince gülü koklar gibi Nefes al nefesi verdiginde mum üfler gibi çok rahat bırak kendini kastigin icin oluyor orası esnek yapı kuzum

Canım öncelikle 3 ü çok calışman lazım derince gülü koklar gibi Nefes al nefesi verdiginde mum üfler gibi çok rahat bırak kendini kastigin icin oluyor orası esnek yapı kuzum
Bu nefes egzersizini 3 içimdeyken mi yapayım, 4 ü almaya çalışırken mi ? Öyle garip bi durum ki sizi de meşgul ediyorum hakkınızı helal edin

Bu nefes egzersizini 3 içimdeyken mi yapayım, 4 ü almaya çalışırken mi ? Öyle garip bi durum ki sizi de meşgul ediyorum hakkınızı helal edin
Helal olsun canim benim bende yeni yendim birbirimize destek olacagiz kuzum bitanem 3 le iyice calisip 4 e o zaman gecmelisn her aparatta derince nefes al ver kasma kendini zaten o kendiliginden girer kaygan zaten esnek yapı biz büyütuyoruz sadece kasıldıgımız icin duvar gibi görünüyor ne kadar rahat olursan kasmasan o kadar iyi ben yendiysem herkez yener bende sana yardimci olacagim her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…