Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Öncelikle merhaba kızlar beni tanıyor bazılarınız bende 3,5 yıllık vajiyi 31 Ocak'ta yendim... 2 deneme sonrası regl oldum 7 gün sürer benim. Sonrası için endiseliydim ama sorun olmadı. Rahat yaptık tabi su cis ve baskiyida alisirsak daha iyi olcak.. Ne kadar sürede alısiriz acaba???? Güzel bir duygu yenmek hele esimi mutlu etmek onun hevesle beklemesi harika inş alışına daha güzel olur... Daya25 artık ne olacağını ne kadar aciyacagini biliyoruz unutmayız şimdi acıyı değil hazzı düşünürsek daha kolay olacak sanırım artık beynimizi hazzı gönderelim ki alışsın oda zaten kasları ne kadar rahat bırakırsak o kadar kolay oluyor .......

selam kızlar :)
uzun zaman oldu ama boş durmadım bu arada. sizlere anlatacak güzel şeyler oldu.
yaptıkça yeni şeyler keşfediyormuş insan. hatta eşimden daha istekli olduğum bile söylenebilir :) nihayet herşey çok güzel. (maşallah)

yeni yenen ve hala girişte fln acı çekenlere ufak bi tavsiyem olacak.
eskiden de biliyordum herşeyin kafada bittiğni ama bu son denemelerimizde gördüm ki hakkaten de HERŞEY kafadaymış.
sevişirken konulmak çok işe yarıyor. konuşun, konuşturun. aklınızı oradan uzaklaştırın.
fantazi kurun ya da. kocanızla birlikte birşeyler düşünün ve bunu dile getirin. gerekirse rollere girin tam olarak ıslanma olduğunda, bırakın yavaş girmeyi direk girse bile hiç bir şey hissetmiyorsunuz. o halde görünce ne kadar mutlu olduğumu size anlatamam. deneyin! önceleri hep ben üstte olurdum. altta alamazdım fln. şimdi..... :)))
denedikçe insan yeni şeyler fark ediyor. kendi bedeninle ilgili.. eşinle ilgili...
her gün yeni şeyler öğreniyor insan.
artık bebek demelerimiz arttı. bu vajiyi yeneli 3. ay olacak. ve bebek deneyeli. geçen ay çok ümitlenmiştim. tam 7 gün gecikti.ama hasta oldum malesef. herşeyin hayırlısı tabi. hep hayırlı zamanda olsun demişizdir. demek ki daha zamanı gelmemiş.
bi de bebek düşünenlere ufak bi tavsiye. biliyorum yapması çok zor ama ne ovulasyon testi yapın ne de hamilelik testi. resmen bağımlılık yapıyo. merak insanı hele de biz kadınları deli ediyo biliyorum :) ama testlere kafa yordukça umudunuz artıyo.. sonuçta olmadığını görünce de aynı oranda üzülüyosunuz

şimdilik benden bu kadar. yorumlarınızı bekliyorum. iyi ki varsınız :))

Merhabe ben 11 aylik evliyim vaji diilm ama pek farkim yok gibi iliski sirasinda kendimi cok kasiorm esim girene kdr sertlik azalio ve cogu zaman basarisiz sonuclanio girdigi zamanda kastigimdan agrili bi giris oluo buyuzden esimde bende cinsellikten sogumus durumdayiz ne yapmam gerekio bilmiorm cinsel istek arttirici ilaclar bile kullanmayi dusundum ama zararli olur die korkuorm yardimmm lutfen

Merhabe ben 11 aylik evliyim vaji diilm ama pek farkim yok gibi iliski sirasinda kendimi cok kasiorm esim girene kdr sertlik azalio ve cogu zaman basarisiz sonuclanio girdigi zamanda kastigimdan agrili bi giris oluo buyuzden esimde bende cinsellikten sogumus durumdayiz ne yapmam gerekio bilmiorm cinsel istek arttirici ilaclar bile kullanmayi dusundum ama zararli olur die korkuorm yardimmm lutfen

yaa kızlar ben birşeyler sormak istiyorum..Ben başlarda egzersiz yaptım sonra da bebe yağıyla çok şükür sorunumu çözdüm.Ancak aklıma takılanlar var.. Kızlık zarım bozulduğunu hissetmedim kanama da olmadı..Şimdi yine eşimle beraber olduktan sonra ben 3 parmağımı 2 boğum kadar sokup anlamaya çalışıyorum yapısını. Sizce gerçekten birleşme olmuşdur dimi.. Bi de son 1 aydır ara kanamalarım oluyor..Bazen bir iki damla bazen adet kanamasına yakın.. Bu ay sonunda adet olacaktım ama olmadım.. Hâlâ 1-2 damla şeklinde tam da kırmızı olmayan kahverengimsi birşeyler geliyor..Nedir sizce? Teşekkürler..

canım senin durumun psikolojik bence bi psikolog yardımı iyiolabilir ama kendini rahatlatarak önce sıcak bi duş al süslen müzik aç kendini rahatla, eşinle konuş biraz rahatlayınca hiç bişeyin kalmaz, bunları düşünüp büyütme sorunu beyninde sal gitsin...

adet olmadan önce benimde hep olur kahverengi akıntı, bi sorun değil dedi dr olabilirmiş adetin yaklaştığı için oluyodur kafaya takılacak bişi değil..

mrb.Ben de vajinismustan muzdaribim.yenen arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen.hiç kimseyle konuşamadım henüz bu sorunumu.biriyle konuşup çözüm yolu bulmaya çok ihtiyacım var..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, ben de yenenlerdenim ama tekrarlardı sanırım. Senin dediğin gibi diğer topiğe yazamıyorum, vajiyle uğraşanların cesaretleri kırılmasın diye...Kendimi kötü hissetmeye başladım. Benim hatam vajiyi tam aşmadan hamile kalmam oldu. Geçen sene Mayıs 2012'de aştım. Toplam 10 seferlik bir ilişkim oldu (ikisi hamileyken) sonra da hamilelik dolayısıyla yapmam istemedim sonra lohusalık ve sonra KOCA BİR HİÇÇÇÇÇ...

kulübdemisiniz halaa... nası yendiniz neler yaptınızz yenmek için anlatabilirmisiniz buradaysanız.

neler yaptınızda yendiniz

merhaba hanımlar bende yeneşi bir ay oldu tam 7 kez normal yaptım hatta hoşuma bile gitti. artık hiç korkmadan ilişki yaşayabiliyorum okadar güzelki eşimi mutlu etmek. sizlere tavsiyem drlara para harcamayın sadece beyinde bitiyor ben yanıyorum şimdi yıllarıma. ertelemek çözüm değil ama kayganlaştırıcı jel mutlaka kullanın su bazlı ben okey kullanıyorum. nasıl yendiğimi anlatıyim belki denemek istersiniz arkadaş da anlatmış zaten ilişki sırasında eşinizle konuşun. mesela ben aniden girme sakın dedim ona güvendim sinirlenme dedim başarıcam ama bana yardımcı ol dedim. önce derin derin nefes aldımve kalçamın altına yastık koydum jelide sürdüm ve kendimi kasmamaya çalıştım o korktuğum boğuma gelince çok derin bir nefesle itdemde gir dedim ve oldu.inanamıyorum hala hiç acı macı yok katiyyen tabi girene kadar çok tuhaf oluyosunuz acı nın nedeni kasmak tek kelimeyle.ve o içerdeyken ayıp oluyor valla yazarken kıpkırmızı oldum orası boşluk eşim diyoki bak diyor orada boşluk varmış dimi duvar yokmuş. yanıyorum şimdiye kadar nasıl yapamadım diye ama bacaklarınızı sonuna kadar açın korkmadan.eşinize güvenin destek olmasını söyleyin size bağırmasın benimki önceden hep bağırıyordu sabırsızdı bende dedim sebebi sensin biraz sabırlı olsan beni korkutmasan olacak dedim oda tamam dedi ve bşardık.
üzerimden dağlar kalktı sanki şimdi sıra bebekte aşılama yaptıracaktık şimdi doğal denicez olmassa yine tedavi olucaz. vajinismus gerçekten insanı tüketiyor sakın vazgeçmeyin egzersizlede yenebilirsiniz ama ben beynime söz geçirdim oranın kocaman olduğunu bebek çıktığını istersem yapabilirim dedim sizde yaparsınız. acıcak sanıyosunuz ama acımıyor kasıla kasıla alın içinize varsın biraz acısın bu çekilcek dert değil vallahi. en güzelide eşimin mutluluğu şarkılar söylüyor artık. inşallah herkes yensin mutlu mutlu yaşasın kocişiyle..........

arkadaşlar ben daha yeni katıldım aranıza. vajinusmusu yenme cabasındayım 3 aylık evliyim. şu egzersizlerin tam olraka nasıl olduğunu açıklayablirmisnz bi de en kolay nasıl ulaşrım sonuca s.o.s

arkadaslar merhaba..ben de siteyi uzun zamandan beri takip ediyodum..1 yillik evliligin sonunda istanbulda bir psikiyatristten aldigim tedaviyle vajinusmusu yendim :) cok yeni daha :) simdilik gitgel falan hic bisey yapmadim..en son denemede sonuna kadar aldim).. :) ve test edip onayladim ki aci maci yok..kas kontrolunu ogrenmisiz egzersizler sonucu :) is anlaminda cok yogun bi surece giriyorum..ve cok onemli..esimle dogru duzgun birlikte olmayi birakin,goremiyorum bile evin icinde diyebiliriz..dolayisiyla cok sik birlikte olamiyoruz.. bu illeti yenmede benden daha ileri asamada olan arkadaslarima sorum su olacak : gitgellere nasil gectiniz..aci oluyor mu o asamada ? vee kanama...kanama vajinusmus tedavisi goren cogu kadinda olmaz dedi doktorum,zar esnermis parmak egzersizleri sirasinda...sizlerde de olmadi miii.....

Arkadaşlar merhaba benim zarım Cuma günü yırtılmıştı. (Tekrar ediyorum zerre acı yok korkmayın) onun ertesi günü ve bir gün sonra biz ilişkiye girdik ama kanama olmamıştı. Dün akşam ise tekrar kanama oldu. Fakat benim regl günüm yarındı. Bugun regl oldum ama dün akşamki hiç regl gibi değildi.yine acı yoktu ama renk çok pembeydi. Dün akşamki de regl nedeniyle mi oldu acaba? Benzer şeyler yaşayan var mı?

Bnde bu sıkıntiyi yenme cabasindayim. 1.5 yıl sonra girişi sağladım gerisi yok yanma hissettigim an kasildigim için ilerlemiyor korkuyorum nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…