selam kızlar :)
uzun zaman oldu ama boş durmadım bu arada. sizlere anlatacak güzel şeyler oldu.
yaptıkça yeni şeyler keşfediyormuş insan. hatta eşimden daha istekli olduğum bile söylenebilir :) nihayet herşey çok güzel. (maşallah

)
yeni yenen ve hala girişte fln acı çekenlere ufak bi tavsiyem olacak.
eskiden de biliyordum herşeyin kafada bittiğni ama bu son denemelerimizde gördüm ki hakkaten de HERŞEY kafadaymış.
sevişirken konulmak çok işe yarıyor. konuşun, konuşturun. aklınızı oradan uzaklaştırın.
fantazi kurun ya da. kocanızla birlikte birşeyler düşünün ve bunu dile getirin. gerekirse rollere girin

tam olarak ıslanma olduğunda, bırakın yavaş girmeyi direk girse bile hiç bir şey hissetmiyorsunuz. o halde görünce ne kadar mutlu olduğumu size anlatamam. deneyin! önceleri hep ben üstte olurdum. altta alamazdım fln. şimdi..... :)))
denedikçe insan yeni şeyler fark ediyor. kendi bedeninle ilgili.. eşinle ilgili...
her gün yeni şeyler öğreniyor insan.
artık bebek demelerimiz arttı. bu vajiyi yeneli 3. ay olacak. ve bebek deneyeli. geçen ay çok ümitlenmiştim. tam 7 gün gecikti.ama hasta oldum malesef. herşeyin hayırlısı tabi. hep hayırlı zamanda olsun demişizdir. demek ki daha zamanı gelmemiş.
bi de bebek düşünenlere ufak bi tavsiye. biliyorum yapması çok zor ama ne ovulasyon testi yapın ne de hamilelik testi. resmen bağımlılık yapıyo. merak insanı hele de biz kadınları deli ediyo biliyorum :) ama testlere kafa yordukça umudunuz artıyo.. sonuçta olmadığını görünce de aynı oranda üzülüyosunuz
şimdilik benden bu kadar. yorumlarınızı bekliyorum. iyi ki varsınız :))