Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Arkadaşlar biriniz bana parmak egzersizini anlatabilirmi acaba aslında ben ilk işaret parmağımı kullandım girebildim yani içeriye çok şükür önceleri hiç giremiordum acıyınca bırakıordum ama budefa deliğe girebildim sadece ilk girişte biraz yanma oluo ama deliği bulunca yani deliğe girince hiç acımıo sonra ertesi gün orta parmağımla denedim oda girdi ama 2 parmaga nasıl geçicemi bilmiorum sokamıorum ikisini aynı anda nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz bende yenicem inş.içeri girmekde baya iyi bir gelişme diye düşünüorum öyle deilmi :)

Son düzenleme:
canım cok sagol darısı isteyen herkesin basına

miss figo yenmişsin tebrik ederm hangi ara hamile kaldın onun için ayrıca tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun :)
topiği yeni gördüm iyi olmuş vajiyi atlattıktan sonra da bi yerde toplanmış oluruz hiç olmazsa :)

venüsten ellerine sağlık bu topiği yeni görmeme rağmen adımı görmek şaşırttı
beni bile yazmış atlamamışsın
tahmini doğum tarihi 10.04.2012

slm kızlar... vajiyi yeneli bir ay oldu.. ama hala ben zevk felan alamıorum.. sizce bu normal mi ... bi süre sonra düzelir diye bekledim ama bir ay oldu. hiç bişi hissetmiyorum.. buda beni ilişkide isteksizleştiriyo.. hemen hemen her gün eşimle ilişkiye giriyoruz... soğuyacam diye korkuyorum..vaji yüzünden zaten aramız bozulmuştu kötü bi dönemden geçtik. şimdi de bu yüzden bozulsun istemiyorum... ne yapmam lazım acaba...

canım benim de 1 hafta oldu ben yeni yeni zevk almaya basladım. ama bu da tamamne beyinle alakalı,kendimi serbest bırakıyorum ve baska hiç bişey düşünmüyorum,konsantre olmayla ilgili bence. bu işi görev gibi yapma zevk almak için yap. bir kac gün ara verin bakalım isteğin artsın. insallah bir gün biz de orgazm oluruz.vajiyi yendikten sonra bunu coktan basarırız takma kafana zamanla düzene girer.

VAJINUSMUSLU HAMİŞLER

1- aypar 3 çocuk sahibi (vajiliyken)
2- zehranurum-doğdu
3- zehraalımansur-erkek-doğdu
4- ela_emre-doğdu
5- mutlu_umutlu-doğdu
6- zerr-kız-doğdu-Normal-Zeynep Ebrar
7- bahar07-kız-doğdu-Sezeryan-Duru
8- narcıcegı16-kız-doğdu
9- nazlı1982-erkek-doğdu-Sezeryan-Yiğit
10- helpless-kız-doğdu-Normal
11- gulcel-erkek-doğdu-Sezeryan
12- g_y-?
13- yasmın3561-erkek-?
14- fusuncuk-?
15- bocuss-?
13- selmatem-?
14- ada_439-?
15- gulcn-?
16- sevcıhan-kız-25ekim doğum ???
29- ozum34-kız-11 kasım-Merve,Elif,Tuğba
30- elısaıst-kız-kasım/2011
31- arzum66-erkek-kasım/2011
32- nazlı_85-erkek-aralık/2011-Yusuf,Egemen
33- smpatı85-kız-aralık/2011
34- ecrınecrın-kız-aralık/2011
35- pamuk58-erkek-aralık/2011
36- jas_mın-kız-ocak/2012
37- terazı88-erkek-ocak/2012
38- seremı2002-kız-ocak/2012
39- gıngerus-şubat/2012
40- nurulebrar-şubat/2012
41- mıdye-kız-şubat/2012
42- nadı
43- prenses43-kız-şubat/2012
44- frd-kız-şubat/2012
47- sera87-kız-mart/2012
48- venusten-kız-mart/2012
49- kad_er-kız-mart/2012
50- besteee-mart/2012
50- ylnv
51- rabıa84-kız
52- cara-erkek
53- green_89
54- aydamld
55- tamek
56- kelebek986
57- gunısıgım
58- bestem
59- fznb
60- heıdı84
61- asmıncan
62- tatlıceren
63- thejust
64- kklebekk-nisan/2012
65- nickmavi-nisan/2012
66- lliva_beyda
67- gulse811
68- yagmur2010
69- miss.figo
70- canser
71- elemsu
72- izmit_1982
73- tedirgin_
74- özgeee
75- denizinkızı
76- kelebek00

http://www.kadinlarkulubu.com/jineko...l#post21911976 (Vajinusmusu yenenler/yenmeye çalışanlar (egzersiz yapanlar)/yenip anne olanlar)

bebişler listeleri artık bu linkten görebilirsiniz gelişmeleri bildirirseniz güncelleyebilirim buradan çok zor oluyordu çünkü....

bu arada bu konuda (sayfada) lütfen egzersiz yapan arkadaşlara egzersiz hakkında onları korkutmadan/kafalarını karıştırmadan yardımcı olursanız daha faydalı olursunuz...yazarken yenmiş kişilerin değilde yenmeye çalışan bu konuda gerçekten hassas olan arkadaşları düşünerek yazalım hepimiz...çünkü bu sayfada olma sebebimiz sadece yardımcı olabilmek için değilmi?

vajinusmusu yendiniz ama alışma evresinde merak ettiğiniz sormak istediğiniz bir şeyler var o zaman lütfen aşağıdaki linkini verdiğim konuya göz atınız...
http://www.kadinlarkulubu.com/jineko...aylasalim.html (Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım)

vajiyi yenip hamile kalmayı düşünenler/yada bilgi sahibi olmak isteyenler lütfen bununla ilgili msj fazlalığını önlemek için açılmış olan konuya yazınız....
http://www.kadinlarkulubu.com/jineko...buraya-82.html (Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya)

Ben 2 gun önce yendim.ilk gun bütün pen.si aldım. Ama dün pen. Si Yarımdan fazlasını aldım.bugün icimde yine sıkıntı var herkes basta böle olaylar yasadimi????

Ben 2 gun önce yendim.ilk gun bütün pen.si aldım. Ama dün pen. Si Yarımdan fazlasını aldım.bugün icimde yine sıkıntı var herkes basta böle olaylar yasadimi????

bebişim tabiki yaşadık sakın ama sakın bunu kafaya takıp kendini üzme...bir kere şöyle düşün oldu başardın sen yaptın bu işi ve gördün öyle kafamızda büyüttüğümüz gibi dünyanın sonu değilmiş....ilkini başardıktan sonraki denemelerde hep kaygılı başlarız oldumu olacakmı girdimi girecekmi bu kaygılardan kurtulman lazım aklını başka bişeylere yönlendir mesela müzik eşliğinde başlayın olaya hem romantizm katmış olursun hemde müziğin ritmine ayak uydururken bi bakmışın oluvermiş...bebişim biz vajililerin en belirgin sorunu kafamızda çok kurmamız akşama ilişkimi yaşayacaz sabahtan daha başlarız düşünmeye akşam oluncada bir dizi senaryo uydururuz halbuki milyonlarca kadının zevk için yaptığı bi olay bu biz kendi kendimize işkence ediyoruz...cinsellik çok eğlenceli ve zevkli sürekli bunu düşün bebişim....zamanla herşey yoluna girecek sen merak etme...

Cnm bugün 3 defa tam pen.si aldım... Sanırım daha ii oluyor alıştikca:))

selam arkadaşlar.ben 7 aylık evliyim.sizin sayenizde vajiyi bugün hallettim.çok mutluyum.allah herkese nasip etsin.insan kendini çok eksik hissediyor.allah kimseye vermesin bu hastalığı

selam arkadaşlar.ben 7 aylık evliyim.sizin sayenizde vajiyi bugün hallettim.çok mutluyum.allah herkese nasip etsin.insan kendini çok eksik hissediyor.allah kimseye vermesin bu hastalığı

çok çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra herşey yolunda gider.

kızlar 2. denememizide yaptık.ama önceside aparatı 1 dk falan bekletip deniyoruz.yavaş yavaş alışacam biliyorum.bide ben üstte olunca daha rahat oluyor altta olunca acı hissediyorum ne yapmam lazım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…