ayyyyyyyyyyyy cnm saolasın bebişimkız mersinde hava nasıl sıcakmı azcık güneş yolla hava kapattı
![]()
anam bura yanıyo bahar geldi. günlük güneşlik valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyyyyyyyy cnm saolasın bebişimkız mersinde hava nasıl sıcakmı azcık güneş yolla hava kapattı
![]()
canım çocuk 2 yaşına gircek onlar da hala nasıl oldu anlamıyolardelik değildir ya olsa farkederdim
vuuuu araban yakıyo bebek bizi de gezdirseneeee![]()
ay ne güzel araban var senin
çok güzel dimi vınnnnnnnnn vınnnnnnnn vınnnnnnn
onun arabası var güzel mi güzel
kocasıda var özel mi özel
bastımı gaza gide mi gider
sana gelsin kelebek bu sarkı
:76::76:
oki doki vapcam ama kociş 2 gün yok pazar sabah gidiyor eğitime konyaya salı gece gelcek benimde regli ancak bitmiş olcek artık çarşamba başlarız kaynatmaya![]()
anam bura yanıyo bahar geldi. günlük güneşlik valla![]()
canım tantuni çekti şimdik yawwww olsada yesekkk![]()
canım anlaşılmazki anlaşılırmı içerisi ıslak zaten
atla bebişim bi ortaköy yapalım
az kalmış ne kaldı çarşambaya yawwww benim kocişte mayısta 15 günlüğüne bodruma gidecek ben ne halt yicem bakalım![]()
canım tantuni çekti şimdik yawwww olsada yesekkk![]()
bugün amma çok yemekten konuştuk ne açmışız meğer![]()
ben hala açım yiyom yiyom doymuyom![]()
çekkk ordan bir buçuk venüse biftek buyrun buyrun aile yerimiz üst katta buyrunn![]()
mart sonuda eğitim var antalyada bir hafta ama benide götürcek kociş işe girmessem tabicanım anlaşılmazki anlaşılırmı içerisi ıslak zaten
ama akar kız ayaga kalkınca ondan anlar yani
atla bebişim bi ortaköy yapalım
kumpirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
az kalmış ne kaldı çarşambaya yawwww benim kocişte mayısta 15 günlüğüne bodruma gidecek ben ne halt yicem bakalım![]()
tantuniiiiiiiiiiiiiiiiiii kız cimbolgül ısmarlada yiyekcanım tantuni çekti şimdik yawwww olsada yesekkk![]()
ulen aramızda hamileler var fazla yemek konuşmayalımnazlıcım başladın mı aşermeye
ulen aramızda hamileler var fazla yemek konuşmayalımnazlıcım başladın mı aşermeye
valla öle canı çekcek fasulyeciğin sonra aaaaaaaaaa ayıppp nazlıcım sen bakma bunlara tamammı iyyyy hiç güzel deilmiş zaten at etimi kız bu cimbom nereye getirdin bizi böle![]()
valla öle canı çekcek fasulyeciğin sonra aaaaaaaaaa ayıppp nazlıcım sen bakma bunlara tamammı iyyyy hiç güzel deilmiş zaten at etimi kız bu cimbom nereye getirdin bizi böle![]()
ayyyyy ben unutttum yaww . nazlıcım cok pardonnn . kız venüs niye dürtmüyon beni bagırtıyon burda
kelebekle venüs siz yandınız hele venüs o mayıs ayının verecegi sıcaklıkla iyice yanacak . venüs senın halın aynı benim gibi olcek![]()
gel kuzum götürim seni tantuniciye![]()
amannnn cimbomun götürceği yer bu kadar olur zaten at eti mi eşek eti mi belli değilsiz ona çamaşırcıları sorun
![]()