• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
canım çocuk 2 yaşına gircek onlar da hala nasıl oldu anlamıyolar:9:delik değildir ya olsa farkederdim

canım anlaşılmazki anlaşılırmı içerisi ıslak zaten :66:

vuuuu araban yakıyo bebek bizi de gezdirseneeee:60::60:

atla bebişim bi ortaköy yapalım
:60::60::60:

ay ne güzel araban var senin:9:

çok güzel dimi vınnnnnnnnn vınnnnnnnn vınnnnnnn :10::10::10:

onun arabası var güzel mi güzel
kocasıda var özel mi özel
bastımı gaza gide mi gider

sana gelsin kelebek bu sarkı
:76::76:

oki doki vapcam ama kociş 2 gün yok pazar sabah gidiyor eğitime konyaya salı gece gelcek benimde regli ancak bitmiş olcek artık çarşamba başlarız kaynatmaya :9::9::9::9::9:

az kalmış ne kaldı çarşambaya yawwww benim kocişte mayısta 15 günlüğüne bodruma gidecek ben ne halt yicem bakalım :66::66::66:

az kalmış ne kaldı çarşambaya yawwww benim kocişte mayısta 15 günlüğüne bodruma gidecek ben ne halt yicem bakalım :66::66::66:

kelebekle venüs siz yandınız hele venüs o mayıs ayının verecegi sıcaklıkla iyice yanacak . venüs senın halın aynı benim gibi olcek :9::9::9:

ama akar kız ayaga kalkınca ondan anlar yani :9::9:

kumpirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

mart sonuda eğitim var antalyada bir hafta ama benide götürcek kociş işe girmessem tabi :8::8::8::8::8:
canım tantuni çekti şimdik yawwww olsada yesekkk :56::56::56:
tantuniiiiiiiiiiiiiiiiiii kız cimbolgül ısmarlada yiyek :9::9::9::9::9::9::9:

ulen aramızda hamileler var fazla yemek konuşmayalım:8:nazlıcım başladın mı aşermeye

Evet canım...yaz meyvelerini aradık geçenlerde çilek,kiraz...vallahi yemekteyize falan bakmıyorum,beğendiğim bir yiyecek olunca ayy olsada yesek diyorum...en iyisi o programlara hiç bakmamak...siz bana bakmayın :70: o kadar sorun yapmam,kızlar yaa...

kızlar valla ne güzel kaynatıyonuz burda canım çekti az kınuşym dedim :66:kaç gündür giremiyorum yogunum biraz vajiyide yendim ya omuzlarımdan bi yük gitti valla uçuyorum uleeeen :10::10: başka yenen varmı benden sonra

valla öle canı çekcek fasulyeciğin sonra aaaaaaaaaa ayıppp nazlıcım sen bakma bunlara tamammı iyyyy hiç güzel deilmiş zaten at etimi kız bu cimbom nereye getirdin bizi böle :9::9::9::9::9::9:

amannnn cimbomun götürceği yer bu kadar olur zaten at eti mi eşek eti mi belli değil:9:siz ona çamaşırcıları sorun:9::9::9:

valla öle canı çekcek fasulyeciğin sonra aaaaaaaaaa ayıppp nazlıcım sen bakma bunlara tamammı iyyyy hiç güzel deilmiş zaten at etimi kız bu cimbom nereye getirdin bizi böle :9::9::9::9::9::9:

bak bak bak hemende sucu bıze atarmıs . yerken iyiydi ama dimi :84::84:
senin yediğin at etiydi ama bizimki halis mulis eşşek eti :60::60::60:

yaw kızlar fotograf semineri var akşama süslenip püslenip gitsemmiki. kocişinde dersi var alır beni akşam ama üşeniyorum yaww :26::26::26::26::27::27::27::27:

kelebekle venüs siz yandınız hele venüs o mayıs ayının verecegi sıcaklıkla iyice yanacak . venüs senın halın aynı benim gibi olcek :9::9::9:

walla bebişim kociş diyo uçakla gelirsin hafta sonu yanıma bende diyomki my fest var mayısta biz 3 hatun oraya gidelim hazır sen yokken azcık kız kıza takılırız dedim ses yok kocişte :32::32::32:

gel kuzum götürim seni tantuniciye :56::56::56::56::56:

götür beni bebişim aç karnımı doyur ama hemşomda gelsin telebekte gelsin nazlımda gelsin senibi batıralım tantunicide :62::62::62:

amannnn cimbomun götürceği yer bu kadar olur zaten at eti mi eşek eti mi belli değil:9:siz ona çamaşırcıları sorun:9::9::9:

şimdi çamasırcı osman var 200 m ilerde sagda
camasırcı hayri var 300 m solda
camasırcı hasan var burdan direk git karsına cıkar
çamasırcı rıfkı var ama o kapattı dükkanı :60::60::60::60:

Back
X