Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
venüsten nasılsın canımmm,,,,ne var ne yok,nasıl gidiyorrrr:82:
tamam cnm çok sağol
bende fiyatını 30-40 civarı düşünüyodum
orta karardaymış fiyat![]()
ahanda burda da buldum sizi lennnnnn![]()
oyyyy bebişim kaynatma topiccimiz burası kuduruyozya burda senin haberin yokmu![]()
kız ecrin erken hamilelik belirtileri topiğinde ne işin var senin heeeee ????
Saparna: Saparna bitkisi ilk kez Amerika’da afrodizyak etkilerinin olması sebebiyle kullanılmaya başlanmıştır.Saparna tür bakımından oldukça zengin bitkiler arasındadır.Çok çeşitli bitkiler olan saparna ülkemizde bazı türleri yetişmektedir.
Zencefil : Cinsel isteksizliği yok eden en güçlü afrodizyak içeren bitkilerden olduğu uzun süredi bilinir ve kullanılır.Zencefili isterseniz bal ile karıştırark kullanabilirsiniz isterseniz de yemeklerinize baharat olarak kullanıp ayrı bir tat katabilirsiniz.
Kişniş : Özellikle kadınlarda cinsel anlamda çok faydalı olan bitkidir.Kişniş bayanlarda cinsel bölgeye enerji verir.
Karanfil :Yine kadınlarda afrodizyak etkisi bulunan bitkilerdendir.Diğer bir faydası ise toksin atar.Uzun süre kullanıma uygundur.
Susam yağı : Susamdan elde edilen yağ masaj yapılarak kullanılır.Cinsel bölgeye sürüldüğün uyarıcı etkisi bulunur.
Meyan kökü : Tıpta önemli yeri bulunan bitkiler arasında yer alan meyan kökünü maden suyu ile karıştırılarak kullanılması durumunda kadınlarda afrodizyak etkisi yapar.
Reze : Yüzyıllardan beri pek çok hastalığın tedavisinde kullanılan rezenenin tohumunun cinsel uyarıcı özellikler gösteriği bilinir.
Çadıruşağı otu : Bu bitki pek çoğumuza yabancı gelebilir.Çünkü sadece Asya’da üretilmekte olan çadıruşağının kokusu kötü olmasına karşın bitkiden elde edilen karışım cinsel uyarıcıdır.
kızzzzz susmayamı geldiniz
![]()
heh pıtırcıklar dökülmeye başladı kız 16 senin keyfin mi yok bakim kaç gündür![]()
evet öyle gibi canım ben de anlamadım ama pek konuşasım yok nedense.bi sebebi de yok neden böyle oldum ben de bilmiyorum![]()
kızlar öbür tarafta kalmış bi dürtsene kuzumkızım ben nasıl direksiyona oturayım 1.80 boyla allah iyiligini versin
![]()
evet öyle gibi canım ben de anlamadım ama pek konuşasım yok nedense.bi sebebi de yok neden böyle oldum ben de bilmiyorum![]()