• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Evet canım...yaz meyvelerini aradık geçenlerde çilek,kiraz...vallahi yemekteyize falan bakmıyorum,beğendiğim bir yiyecek olunca ayy olsada yesek diyorum...en iyisi o programlara hiç bakmamak...siz bana bakmayın :70: o kadar sorun yapmam,kızlar yaa...
ay yerim ben seni çilek varda diğerleeride dondurulmuş vardır herhal cinsiyette belli olucak yakında kız demiştim unutma hayırlısı tabi saglıkla gelcinde
kızlar valla ne güzel kaynatıyonuz burda canım çekti az kınuşym dedim :66:kaç gündür giremiyorum yogunum biraz vajiyide yendim ya omuzlarımdan bi yük gitti valla uçuyorum uleeeen :10::10: başka yenen varmı benden sonra
h.g. be ya var tabi yenen omamı :9::9: 2. denemeide yaptınmı ccnm
amannnn cimbomun götürceği yer bu kadar olur zaten at eti mi eşek eti mi belli değil:9:siz ona çamaşırcıları sorun:9::9::9:
pinti şey ne olcek
bak bak bak hemende sucu bıze atarmıs . yerken iyiydi ama dimi :84::84:
senin yediğin at etiydi ama bizimki halis mulis eşşek eti :60::60::60:
:27::27::27::27::27:

valla öle canı çekcek fasulyeciğin sonra aaaaaaaaaa ayıppp nazlıcım sen bakma bunlara tamammı iyyyy hiç güzel deilmiş zaten at etimi kız bu cimbom nereye getirdin bizi böle :9::9::9::9::9::9:

At etimi ayyy hakikaten ıyyy çok kötü geldi kulağıma,hiç canım çekmez şimdi...Ayy kızlar birde şey sorcam konuyla alakası yok ama siz birkaç alıntı yapıyorsunuz yaa...onu nasıl yapıyorsunuz ben bunu bilmiyorum..nasıl oluyor o?:26:

walla bebişim kociş diyo uçakla gelirsin hafta sonu yanıma bende diyomki my fest var mayısta biz 3 hatun oraya gidelim hazır sen yokken azcık kız kıza takılırız dedim ses yok kocişte :32::32::32:

götür beni bebişim aç karnımı doyur ama hemşomda gelsin telebekte gelsin nazlımda gelsin senibi batıralım tantunicide :62::62::62:

gelin gacılar canlarınız sagolsun . yiyelim enerji toplayalım cıldıralım gülelim eglenelim beraber

walla bebişim kociş diyo uçakla gelirsin hafta sonu yanıma bende diyomki my fest var mayısta biz 3 hatun oraya gidelim hazır sen yokken azcık kız kıza takılırız dedim ses yok kocişte :32::32::32:

ohhhhhhhhhhhhhhhh gezin tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

götür beni bebişim aç karnımı doyur ama hemşomda gelsin telebekte gelsin nazlımda gelsin senibi batıralım tantunicide :62::62::62:
cimboma da böle koyarlar canımmmmmmmmmmmm koyarlar canımmmmmmmmmmmmmmm pinti kaçar hesap bize patlar kısssssssssss:9::9::9:
At etimi ayyy hakikaten ıyyy çok kötü geldi kulağıma,hiç canım çekmez şimdi...Ayy kızlar birde şey sorcam konuyla alakası yok ama siz birkaç alıntı yapıyorsunuz yaa...onu nasıl yapıyorsunuz ben bunu bilmiyorum..nasıl oluyor o?:26:

canım alıntı ile cevapla varya onun yanında artı işareti var almak istediğin mesajın altındaki artıya tıklayınca hepsini seciyor cnm

ay yerim ben seni çilek varda diğerleeride dondurulmuş vardır herhal cinsiyette belli olucak yakında kız demiştim unutma hayırlısı tabi saglıkla gelcinde

pinti şey ne olcek

kızzz ne ikisi 5 6olmuştur heralde ama yinede ilk girerken geriliyorum ve bacaklarımı hala sıkıyorum ama gün geçtikçe daha iyi oluyo bu süreç normal heralde alışma dönemi

ben de daha yeni öğrendim onu ama yine de arada karışıyo ya

pinti şey ne olcek

kızzz ne ikisi 5 6olmuştur heralde ama yinede ilk girerken geriliyorum ve bacaklarımı hala sıkıyorum ama gün geçtikçe daha iyi oluyo bu süreç normal heralde alışma dönemi

cimboma da böle koyarlar canımmmmmmmmmmmm koyarlar canımmmmmmmmmmmmmmm pinti kaçar hesap bize patlar kısssssssssss:9::9::9:

len kim kacıyor istediğiniz kadar yiyin canınız saolsun
canım alıntı ile cevapla varya onun yanında artı işareti var almak istediğin mesajın altındaki artıya tıklayınca hepsini seciyor cnm

mersine bahar da gelmiş bi de mart ayı ee çamaşırcılar da yakınmış daha ne olsun:9::9:
evet hersey cok güzel emme ben servis dısıyım :9::9:

kızlar valla ne güzel kaynatıyonuz burda canım çekti az kınuşym dedim :66:kaç gündür giremiyorum yogunum biraz vajiyide yendim ya omuzlarımdan bi yük gitti valla uçuyorum uleeeen :10::10: başka yenen varmı benden sonra

gülse arkadaşımız yendi dün akşam mart ayı kudurma ayı yawrummm...nasıl bi sorun yok dimi 2. ciyi yapmışsınızdır :32: gel katıl bebişim 2 lafın belini kıralım :1:

amannnn cimbomun götürceği yer bu kadar olur zaten at eti mi eşek eti mi belli değil:9:siz ona çamaşırcıları sorun:9::9::9:

kızzzzzzz öyle demeyin tantunidende soğutacanız ben
i
:53:

bak bak bak hemende sucu bıze atarmıs . yerken iyiydi ama dimi :84::84:
senin yediğin at etiydi ama bizimki halis mulis eşşek eti :60::60::60:

yok anam hepsi danaydı dana ben keserken gördüm
:56:

[/COLOR][/B]

Çileği buldukta,kirazı zor bulduk zaten..
evet 3. ayda belli olabiliyor mu acaba?Merakta ediyor insan yaa...kız demiştin,bakalım ne çıkacak...Hayırlısı olsun tabi,tatlım..:16:

oooo maşallah canım bu ne hız kelebeğin tahtına yeni bi aday mı yoksam???:9::9:

gülse arkadaşımız yendi dün akşam mart ayı kudurma ayı yawrummm...nasıl bi sorun yok dimi 2. ciyi yapmışsınızdır :32: gel katıl bebişim 2 lafın belini kıralım :1:

kızzzzzzz öyle demeyin tantunidende soğutacanız ben
i
:53:

yok anam hepsi danaydı dana ben keserken gördüm
:56:

venüscüm sen burda olsan seni enfes bi yere götürürdüm sen bakma onlara . ne anlarlar tantuniden kıskanıyorlar :63::63::63:

aferin cncm normal gün aşırı yap alışıyorsun çok çabuk merak etme cnmcm ii olmana sevindim çok şükür :32::32::32::32::32:

oooo maşallah canım bu ne hız kelebeğin tahtına yeni bi aday mı yoksam???:9::9:

yok anam o bizim üstümüzdür nedeolsa 1 adım önde olsunda ya bu ilişki tam olarak ne zaman rahat olcak ki acep alışma süresi ne kadar

Back
X