kız hamişmisin yoksam haniş hormon değişikliği filan
kızzzz hemşom noluyo sana sakın hamiş kalma heeee
değilimdir heralde ya ben yaza hazırlıyodum kendimi
vavvvvvvvvvvv kız biz zencefil bal yemeye başlamıstık vajiyi yenmemde de etkisi oldu dimek hormonlar tavan yapmış ozaman baksanarezene de var içeyim bari
yok yaw değilimdir korunuyoruz gerçi bi arkadaşım prezervatifle korunduğu halde hamile kaldı belli olmaz bu işler ama değilimdir yani
değilimdir heralde ya ben yaza hazırlıyodum kendimi
kız koltuğu geri doğru ittircen oturcan direksiyonada kocan nasıl sığacak ordan oraya nasıl olcak bilemiyom artık sun roof varsa kafayı ordan dışarı çıkar diyecem
kızlar öbür tarafta kalmış bi dürtsene kuzumkızım ben nasıl direksiyona oturayım 1.80 boyla allah iyiligini versin
kız koltuğu geri doğru ittircen oturcan direksiyonada kocan nasıl sığacak ordan oraya nasıl olcak bilemiyom artık sun roof varsa kafayı ordan dışarı çıkar diyecem
canım sizi anca pikap paklar . su nissan lar oluyor ya ohhhhhhhhhh
oldu annem fantai yapcaz diye arabayı da değişelim ne olcakki dimi
ayyyy nasıl kalmış bizede versin sırrını
prezerfatiflemi korunuyosunuz ? delik olmasın kız
hakkate sunroof iyiyimiş ama malesef yok bizim araba geniş ama arka koltuktada güzel olur heee
ayyyy nasıl kalmış bizede versin sırrını
prezerfatiflemi korunuyosunuz ? delik olmasın kız
canım çocuk 2 yaşına gircek onlar da hala nasıl oldu anlamıyolardelik değildir ya olsa farkederdim
ayyyy hele bi yapta detaylarını çözeriz artık kendimize göreahada benim arabam bu
bencede onlar farkında olmadan bişey yapmışlardır içeri kaçmıştır
canım çocuk 2 yaşına gircek onlar da hala nasıl oldu anlamıyolardelik değildir ya olsa farkederdim
bencede onlar farkında olmadan bişey yapmışlardır içeri kaçmıştır
ayyyy hele bi yapta detaylarını çözeriz artık kendimize göreahada benim arabam bu
ay ne güzel araban var senin
onun arabası var güzel mi güzel
kocasıda var özel mi özel
bastımı gaza gide mi gider
sana gelsin kelebek bu sarkı
:76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?