• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VAJİNUSMUSU SONUNDA BENDE YENDİM!!

gms34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
8
2
1
30
Arkadaşlar ben 5 aylık evliyim ve 5 aydır huzursuzdum çünkü eşimle bir birliktelik sağlayamadık olmadı kastım korktum izin vermedim sonra baya bi araştırma işine girdim ve sonunda bende uygulayarak yendim hemde 3 günde bitti bu kabus Allahım bunu kimseye yaşatmasın çok zor bi durum zor bi süreç .. bende burdan yardım bekleyenlere bu durumda olanlara yardımcı olmak istiyorum kimse bu duruma esir kalmasın ..

Merhaba, bende 6 aylık evliyim korku vs yok önsevişme de oluyor fakat birleşme olmuyor bi türlü, ilk baskarda biraz kasılıp bacaklarımı kapatmaya calıdıyordum fakat parmak egzersizi yaptıktan sonra o durumda hiç olmadı yine de eşimin penisinin vajinama girişi olmuyor nedense. Jinekolagada gittik bir problem yok kayganlastırı vs verdi. Yine olmadı. Çok çaresizim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Dilatör siparişi verecegim ama vajinus muyum yoksa eşim yapmayı mı bilmiyor bilmiyorum. Siz nasıl yendiniz

Arkadaşlar ben 5 aylık evliyim ve 5 aydır huzursuzdum çünkü eşimle bir birliktelik sağlayamadık olmadı kastım korktum izin vermedim sonra baya bi araştırma işine girdim ve sonunda bende uygulayarak yendim hemde 3 günde bitti bu kabus Allahım bunu kimseye yaşatmasın çok zor bi durum zor bi süreç .. bende burdan yardım bekleyenlere bu durumda olanlara yardımcı olmak istiyorum kimse bu duruma esir kalmasın ..
Nasıl yendin canm yaaa

Merhaba, bende 6 aylık evliyim korku vs yok önsevişme de oluyor fakat birleşme olmuyor bi türlü, ilk baskarda biraz kasılıp bacaklarımı kapatmaya calıdıyordum fakat parmak egzersizi yaptıktan sonra o durumda hiç olmadı yine de eşimin penisinin vajinama girişi olmuyor nedense. Jinekolagada gittik bir problem yok kayganlastırı vs verdi. Yine olmadı. Çok çaresizim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Dilatör siparişi verecegim ama vajinus muyum yoksa eşim yapmayı mı bilmiyor bilmiyorum. Siz nasıl yendiniz

Canım dilatörle yaptım bende zaten girişi eşler bazen bilmiyor rast gele itiyor dilatörle eşinden destek alarak yap yada pnsle sen tut aşağı doğru it direk girmiyor

Ben de bundan muzdaribim :( 2 yıllık evliyim 6. Ayda cinsel terapiste gittim. Parmak egzersizleri yaptim ileri gidemedim daha fazla tıkandım öyle böyle derken 2 yıl oldu hâlâ ilerleme yok eşim yaklaştığında korku panik basıyor itiyorum onu. Bu işin sırrı nedir herkes yapıyorum biz neden yapamıyoruz

Ben de bundan muzdaribim :KK43: 2 yıllık evliyim 6. Ayda cinsel terapiste gittim. Parmak egzersizleri yaptim ileri gidemedim daha fazla tıkandım öyle böyle derken 2 yıl oldu hâlâ ilerleme yok eşim yaklaştığında korku panik basıyor itiyorum onu. Bu işin sırrı nedir herkes yapıyorum biz neden yapamıyoruz
Bende yarın başlıycam cinsel terapiye hiç umudum yok.
Sanırım psikiyatri çözemiyo bu işi

Bende yarın başlıycam cinsel terapiye hiç umudum yok.
Sanırım psikiyatri çözemiyo bu işi
Çok faydası oluyo ilerliyor güvenin artıyo. Oraya birşey girme düşüncesini kabulleniyosn. En knemlisi orayı yeniden keşfediyosun. Ama ben nerede eksik yapıyorum ki sonuç yok her şeyi biliyorum sadece.

Bugün gittim an itibariyle yeni döndüm terapiden.
Konuşmak çok güzel ama egzersiz veriyo onlar çok saçma sıkıcı geliyo bana.
Sizde eşlimi terapi alıyosunuz yoksa tekmi?
Bizi eşli çağırıyo.
Evet canım eşli gittik ama ben genelde tek gittim öncelikle benim üzerimde sorunları aştı.

Msj attım canm bilgilerini bekliyorum

Back