• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Canım senin için hayırlısı buymuş demekki yine rabbim duygularına tercüman olmuş ve istediğin zamanı sana sunmuş. Allah gönlüne göre versin canım :KK68:
Boyle sonuclar olmasaydi keske.Herseyin hayırlısı canım benim. Senin içinde en doğru zamanda en güzel şeyler gerçekleşsin inş. :KK39::KK68:

Merhaba arkadaşlar. Biz kadınlar çok güçlüyüz. Kendinize güvenin cesaret edin kocalarınizi düşünün mutlu etmeye çalışın aynı şekilde bunlar size daha fazlasıyla dönecektir. Vajinusmusu yendim derken başıma gebelik durumu geldi ve tutunamayacak me yazıkki bugün öğrendik doktor hafif adet kanaması gibi senden çıkıp gidecektir dedi. Ve öyle de oldu. Önümüze bir çok engeller çıksana biz hepsini aşacağız . Sizleri çok seviyorum kendinize dikkat edin . Biz kadınlar çok degerliyiz:KK200:

triod hormonlarına baktırdın mı? aşırı ya da az çalışmaları durumunda doktorun bahsettiği gibi koyu renkli adet kanaması şeklinde düşük oluyor. Çünkü kandaki o değerler bebeğin tutunması için çok önemli. Doktorun muhtemelen bahsetmiştir, ama lütfen sen de bir baktır. Bir de bebek istediğiniz andan itibaren folik asit + demir desteği almaya başla. Dilerim ki istediğin zamanda, istediğin gibi sorunsuz bir gebelik yaşarsın.

Merhaba arkadaşlar. Biz kadınlar çok güçlüyüz. Kendinize güvenin cesaret edin kocalarınizi düşünün mutlu etmeye çalışın aynı şekilde bunlar size daha fazlasıyla dönecektir. Vajinusmusu yendim derken başıma gebelik durumu geldi ve tutunamayacak me yazıkki bugün öğrendik doktor hafif adet kanaması gibi senden çıkıp gidecektir dedi. Ve öyle de oldu. Önümüze bir çok engeller çıksana biz hepsini aşacağız . Sizleri çok seviyorum kendinize dikkat edin . Biz kadınlar çok degerliyiz:KK200:

Yaa dunden beri aklimdaydin buralarda goremeyince merak etmistim hayirli bi zamanda nasip olur insallah yine sende kendine dikkat et

Uzulme ins yeniden olur hayirli ve saglikli evlatlarimiza kavusuruz ins biran once

triod hormonlarına baktırdın mı? aşırı ya da az çalışmaları durumunda doktorun bahsettiği gibi koyu renkli adet kanaması şeklinde düşük oluyor. Çünkü kandaki o değerler bebeğin tutunması için çok önemli. Doktorun muhtemelen bahsetmiştir, ama lütfen sen de bir baktır. Bir de bebek istediğiniz andan itibaren folik asit + demir desteği almaya başla. Dilerim ki istediğin zamanda, istediğin gibi sorunsuz bir gebelik yaşarsın.
Baktirmadim canim zaten beklemediğimiz bir anda oldu . Vajinusmusu tam yendim derken bunlarla uğraşmaya başladım ne zor şeylermis böyle. Allah beterinden korusun. Sen gebelik yaşadın mı yada gebe misin ?

Eşimle aramda cinsel manada bir şey yok, ama cinsellik dışında, başka konularda bana çok emeği var. Onu ezip geçemiyorum. Başka herhangi ciddi bir hatası yok ki. Elimi kolumu bağlıyor bu durum!
Sen egzersizlerini düzenli yapmıyormusun? Biraz daha üstüne düşmelisin egzersizlerin. Hala söylüyorum. Parmak senin parmağın! Sıklaştır egzersizlerini. Ara verince, herseferinde başa dönersin. Güzel şeyler seni bekliyor, sende acele et biraz. :KK46::KK74:
güzel kalpli mona.. Eminim seni de güzel seyler bekliyordur. Kalbin gibi güzel bir hayat yasarsin insallah. Esinle konusmayi denedin mi? Bize hikayeni ne güzel anlattin. Bunlari esinle de paylastin mi? Her seye yeniden baslamayi deneseniz??

güzel kalpli mona.. Eminim seni de güzel seyler bekliyordur. Kalbin gibi güzel bir hayat yasarsin insallah. Esinle konusmayi denedin mi? Bize hikayeni ne güzel anlattin. Bunlari esinle de paylastin mi? Her seye yeniden baslamayi deneseniz??
Bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Herşeye yeniden başlamayı bende isterdim. Ama eşim mücadele etmektense hayata küsmeyi tercih eden birisi. Konuşmayı deniyorum ama bir yanıt gelmiyor! Adam o kadar negatif düşüncelerle dolu ki, bırak naz yapmayı, cilveden bile rahatsız oluyor. Yaşım gereği mi acaba öyle yapıyor diye aklınızdan geçebilir. Yaşlı, şişman bir teyze ... olduğumu düşünebilirsiniz. Ama inanın ki alakam yok, yaşımla başımla. Az önce yazınızı tv de bir diziye odaklanmış eşime okudum. Ne diyorsun diye sıkıştırdım biraz. Selam söyle! dedi o kadar. Adam beni takmıyor. Sadece seyretmek için almış ne yapayım.

Selam arkadaslar ben simdi size kendimce tuaf bisey anlaticam. Vajiyi yenmeden once adet olsam bile esim tuat bi sekilde trip yapardi. Heralde hem vajili olup hemde adetli olunca iliski yasanilmadigi icin bi tuaf davraniyordu. Ztn bisey yapamadigimiz halde esim onu bosaltmama izin vermezdi guzel baslayan on sevismemiz birlesme olmadiginda kavga gurultu biter esim bosalmadan sonlandirirdi sinirli sekilde kuserdi. Ama dun oyle bisey oldu ki. Esim adetli olmama uzuldu cunku artik birlesme yapabildgmz icin ve dun adetli olmama ragmen kendini bana birakti onu bosaltmama izin verdi cok tuafima gitti. Demek vaji icine girmek bir erkek icin cok onemli cunku adetliyken yapamasak bile artik icine girdigini bilmek onda acayip bi mutluluk yaratiyor. Ve kendini bana birakiyor. Bi tuafima gitti bi hosuma gitti o bile dedi adetlisin keskr olmasan hatta biraz konustuk cok mutlusun goruyorum dedi bana. Sen dedim bende cok mutluyum seni seviyorum dedi dun ilk defa evlendigimizden beri beni gezdirdigi zamanlar hep uzulurdum haketmiyorum fln diye. Dun ilk defa hakettigimi dusundum benimle ilgilensin karisiyim dedim. Karisiyim diyebildim.
Mutlu olmana çok sevindim canım. Bu günlerin tadını çıkar. :nazar:

Spreyle yaptık ama tamamı girmedi ben yine acı hissettim ama kızlık gitti bu sefer. Devamını Nasıl getirecem bilmiyorum

Spreyle yaptık ama tamamı girmedi ben yine acı hissettim ama kızlık gitti bu sefer. Devamını Nasıl getirecem bilmiyorum

Kizlik gittiyse tamam kan gelir belki bir kac giun o zamanlar deneme bi kac gun bekle 2. Seferde hic acisiz olucak spreylw yapablrsn yine bu sefer hic aci olmiycaktir

Ben acı hissettim ya uyuşukluk vardı ama kafası girdiğinde çok acıdı kan geldi pembe renkte bağırdım çıkar diye resmen

Ben acı hissettim ya uyuşukluk vardı ama kafası girdiğinde çok acıdı kan geldi pembe renkte bağırdım çıkar diye resmen

Hissettiginiz aci degil. Baski. Ilk giris oldugu icin vaji kanallari acildi ve kizlik gitti o yuzden vaji icinde bi baski hissettiniz aci olarak algilamaniz cok normal. Ama korkmayin

Spreylerden mi yoksa çok mu zorladık bilmiyorum da şuan inanılmaz acı var

İki gün bekleyip tekrar denicem bakalım inş acımaz bu sefer

Acimiycaktir ama baskiyi her iliskinin ilk girisinde hissedersiniz. Ama yavas yavas kafaniza cok takilmayacagi icin onemsemeyi birakirsiniz. 2. Seferide spreyle deneyebilirsin 3ten sonra birakin ama

Sagol canm benim ins seninde cooook mutlu oldugun gunleri gorucez burda. Tanimasamda seni kalbinin guzelligi her kelimende o kadar belli oluyor ki umarim hayat sana gelecekte en guzel zamanlarini yasatir ve hep mutlu olursunnn..
Sağol canım yaa! Beni duygulandırdın. Öpüyorum kocaman. :21:

Yeterince sıkmadın belki, o kadar acımazdı. Geçmiş olsun. Sende ilk seferini iyi kötü atlatdın. İnşallah şimdi daha iyisindir.

Back