• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Valla hala acı var çok sıktım oysa anlamadımki belki içine sıkamadım anlamadım

Arkadaslar simdi spreyle yapip aci hissedenler oluyor
Ya yeterince sikmamissinizdir yada baskiyi aciyla karistiriyorsunuzdur. Ilk seferinde baski hissetmeniz normaldir . Sprey kullanip aci hissedenler disari fazla sikip iceri az sikmissinidir . Onemli olan icine sikmak hee cok sikamiyorum cubuk fazla girmiyor diyorsaniz once hafif sikin sonra parmaginiza anestol surup icerilere yedirebilirsiniz ayni sekil parmaginiza sprey sikip icine sokabilirsiniz onemli olan icerisinin uyusmasi. Ve kendinizi ilk cok acidi ikinciside aciycak diye sartlandirmayin ilk denemede kizlik bozuluyorsa acinin oldugu kismi atlatmissinizdir demektir sonrasinda zaten 2 3 gun beklediginizde 2.denemede cok az insandan kan geliyor eger kan geliyorsa 1 hafta bekleyin. Ben ilk denememden 2 ay sonra 2.denememi yapabilmistim spreyle uyustum kan geldi ama kan beni tedirgin edio normalde de yapamamstm halbuki hemen ertesi gunu doktora gittigimde hersey normal 1 hafta bekleyip devam et dediginde devam etseydim 2 ay kazanirdim maksimum 1 hafta sonra kizliginiz kendini tedavi edip kani durduruyor korkmayn

Ayrica Spreyin etkisi gectikten sonra hafif bir agri oluyor korkmayin. 1 hafta icinde hersey cok duzelmis pluyor

Cesaretin kırılmış canım en baştan olumlu şeyler düşünerek başla yaşadığın olumsuz bi deneyi hayatinın hatası olarak kabul edemezsin. Bi kere başardın egzersiz yapmayı yine aynı başarıyı elde edebilirsin :KK66:
Devam ediyorum tabiki birakmak yok bugun iki barmak bir bogum yapabildim.doktorum vajenin yapısal olarak icine giren seyin seklini aldigini soyledi.yani esnek bir yapi tamam bunlar okeyde niye simdi yapamiyorum onu anlamiyorum.yılmak yok devam .ama onerebileceginiz biseyler varsa cok sevinirim

acele ettiğiniz için sanırım tekrar kasılma oldu. parmak egzersizlerine ara vermeden devam edin. rahatlayacaksınız. sadece biraz acele etmişsiniz:) ama yılmak yok. :KK66:
Ben sadece bebe yagı kullaniyirum.burda sprey krem falan kullananlar var.oneriyormusunuz.daha kokay hale nasıl getirebilirim bu olayi

Kızlar acil yardım. Bende acaba mantar mı var? Beyaz akıntı kuruyo iç çamaşırım bembeyaz oluyo. Aşırı olmayan bir kasıntı ve afedersiniz sanki sarımsak kokuyo. Doktora gitsem bişey sokar mı yoksa direk bakıp krem mi verir nolur yardım edin. Esimede söylemiyorum vaji yeni bitmişken bide bumu cıktı basıma demesin diye.

Kızlar acil yardım. Bende acaba mantar mı var? Beyaz akıntı kuruyo iç çamaşırım bembeyaz oluyo. Aşırı olmayan bir kasıntı ve afedersiniz sanki sarımsak kokuyo. Doktora gitsem bişey sokar mı yoksa direk bakıp krem mi verir nolur yardım edin. Esimede söylemiyorum vaji yeni bitmişken bide bumu cıktı basıma demesin diye.

Bende benzer sikayetlerle gitmistim mantar icin krem ve antibiyotik akinti icinde fitil vermisti vajiyi daha yenmemistim durumuda izah etmistim ama bisey sokup bakti bana

Bakmak isticektir ama o sana kalmış istemezsen bakmaz...sağlık ocağına da gidebilirsin şikayetini anlattığın zamn kremle fitil yazar dr

Arkadaslar bende elimden gelen yardimi yaparim. Lakin benim yenebilme seklimi burdaki cogu arkadas tavsiye etmiyor ben uyusturucu sprey ile vajiyi yendim doktor kontrolunde 2 kez kullandim ilkinde kizligim gitti nisan ayiydi 2ay sonrada 2.kez kullandigimda tam birlesme yasadim haziranda. Sonra yazliga gitmem gerekti orda esimle hic birlesme yasamadim evde surekli birileri oluyordu geriliyordum kayinvalidem fln. 1 ayda oyle gecti istanbula dondugum gunun ertesi gunu yani 15agustos pzrtesi hic biseysiz o kdr ara sonra hafif kayganlastirici ve sonra benim islakligimla rahatlikla icime aldim hatta esim git gel yapti ve icime bosaldi. Toplam 5 ay gibi bi surede 3 kez iliski yasadim ama sonuncusu tam ve kesindi. Ben spreyden cok memnum kaldim 2 kez kullandim aci hissim gitti simdi rahatlikla yapa biliyorum
Sprey adı paylasirmisin lutfen

Herkesin yenme sekli farkli tabi beni sprey hic yakmadi hatta oyle guzel uyusturdu ki esim kizligimi bozdugunda aci falan filan hic hissetmedim esim kan gelmis demeseydi kanin geldigini bile farkedip bakmiycaktim. Ama ilki 2 kez kullanip biraktim cokta memnunum benim oraya birsey girecegini aklim kabul etmiyordu o yuzden esimin p.. oraya degdiginde hissettigim an kasilma yasiyordum spreyle hissetmeden hallettim . Sonra pe.. girisini gorunce psikolojik olarak yendim sorunumu ama sprey sayensinde
Spreyin adi ne acaba acil ihtiyacim var

Merhaba canlar egzersizler ne durumda devam ddiyor musunuz?
Kimler başardı?
Kimler hangi noktada takıldı?
Bunları bilelim ki yardımlarımız dokunsun.

Eylule iki gün kaldı eylülde yenmeyen kalmasın. Eylül ayı bana hep huzur verir başlangıç gibi gelir. Okul başlar iş başlar sonbahar başlar cogu insan icin hayat yeniden başlar...

Hadi neler yapabileceğimizi bi hatırlayalım:

Kararlı olun..
Sabırlı olun..
Sakin olun..
Güçlü olun..
En önemlisi ASLA VAZGEÇMEYİN!!!

Ayna karşısında rahat bi pozisyon
Doğru nefes alıp verme
Kegel egzersizi
Vajinayı dokunarak uyarmak
Bacakları acabilmek
Sakinlesmek için vücudu serbest bırakmak
Sakız çiğnemek
Kayganlaştırıcı kullanmak
Acı hissediyorsanız uyusturucu krem kullanmak
Ileriye doğru değil popoya doğru ilerlemek
Eşli denemede yönünü iyi tespit edip eşinizi yönlendirmek.

Tam 1 yıl önce üye olmuşum...ne çabuk geçmiş erteleme hastalığı diye boşa denmiyrmus şimdi anladım 10 yıla yakındır bu illet yakamı bırakmadı,gerçi bende çok cabalamadimeşimle sorunlarımız çözülmez bi duruma geldidün artık bu şekilde olamayacağını bu evliliğin bitmesi gerektiğini söyledişimdi bi kez daha pes etmeden destekleriniz ile egzersizlere basliyacagim inşallahçalıştığım için vakit ayırmak zor oluyor nasıl bi yol izlemelim?teşekkür ederim...

Tam 1 yıl önce üye olmuşum...ne çabuk geçmiş erteleme hastalığı diye boşa denmiyrmus şimdi anladım 10 yıla yakındır bu illet yakamı bırakmadı,gerçi bende çok cabalamadimeşimle sorunlarımız çözülmez bi duruma geldidün artık bu şekilde olamayacağını bu evliliğin bitmesi gerektiğini söyledişimdi bi kez daha pes etmeden destekleriniz ile egzersizlere basliyacagim inşallahçalıştığım için vakit ayırmak zor oluyor nasıl bi yol izlemelim?teşekkür ederim...
Joşgeldin canım. On yıl çok uzun bir süre, benim kide oniki yıl. Ama nasıl geçti ben de anlamadım. Çabalamadığını kendin söylemişsin. Pes etmek bu. Pes etdiren unsurlar var. belkide eşin çaba göstermeye değecek birisi değildir. Bu şekilde mi düşündün.

Joşgeldin canım. On yıl çok uzun bir süre, benim kide oniki yıl. Ama nasıl geçti ben de anlamadım. Çabalamadığını kendin söylemişsin. Pes etmek bu. Pes etdiren unsurlar var. belkide eşin çaba göstermeye değecek birisi değildir. Bu şekilde mi düşündün.

Aslında biz bu 10 yıla 100 yıllık sorun sigdrdik nasıl duzeliriz hiç bilmiyrm?kaçarak evlendim ev eşya ikimiz aldık odedik borçlar bitsin dedik bu arada eşim beni annesi yaşında bi kadınla aldattıben sorun bende olduğu için sineye çektim ama birikimler insanı çok yoruyrmus pes ettiryrmusşimdi 1. Sayfadan başladım yorumlari okumaya inşallah yardımı olur bana

Aslında biz bu 10 yıla 100 yıllık sorun sigdrdik nasıl duzeliriz hiç bilmiyrm?kaçarak evlendim ev eşya ikimiz aldık odedik borçlar bitsin dedik bu arada eşim beni annesi yaşında bi kadınla aldattıben sorun bende olduğu için sineye çektim ama birikimler insanı çok yoruyrmus pes ettiryrmusşimdi 1. Sayfadan başladım yorumlari okumaya inşallah yardımı olur bana
Eşini seviyorsan mücadele etmelisin. Beraber yuvanızı kurmak için çok sıkıntılar çekmişsiniz. Bu sayfanın sana yardımı olacağını düşünüyorum. İnşallah başaracaksın. Eşinin cinsel bakımdan aktif olup da seni bırakamaması güzel bir şey. Seni sevdiğini gösterir. Aldatmasına takılma. Sonuçta ihtiyaç erkek için. Vajiyi yenince iyi olacaksınız inşallah. Binbir emekle kurduğunuz yuvanız güzelleşecek.

Eşini seviyorsan mücadele etmelisin. Beraber yuvanızı kurmak için çok sıkıntılar çekmişsiniz. Bu sayfanın sana yardımı olacağını düşünüyorum. İnşallah başaracaksın. Eşinin cinsel bakımdan aktif olup da seni bırakamaması güzel bir şey. Seni sevdiğini gösterir. Aldatmasına takılma. Sonuçta ihtiyaç erkek için. Vajiyi yenince iyi olacaksınız inşallah. Binbir emekle kurduğunuz yuvanız güzelleşecek.

Amin inşallah şu yorumunuz bile anlatamiycgm kadar moral verdi çok tesekkurler

Arkadaşlar ben bir buçuk yıllık evliyim. Evlenene kadar böyle bir rahatsızlıktan haberim yoktu. Evet kendini çok kötü hissediyorsun, bir süre sonra pes ediyorsun hiç olmayacak gibi geliyor. kadınlar kulübüne girip okuyordum sürekli yorumları. Egzersiz yapmak bana korkutucu geldi, bir defa denemeye calıştım sonra vazgeçtim. doktora gittim fiziksel bir sorun olmadığını söyledi.uyuşturucu krem ve kayganlaştırıcı jel vermişti. Ama bu psikolojik bir sorun olduğu için ilaçların pek faydası olduğuna inanmıyorum. ben iki gün önce yendim vajinusmusu. Aslında ilişki gerçekleştiğinde acı hissetmiyorsun. Eşinizle rahatça herşeyi konuşun, önsevişmeyi mümkün oldukça uzun tutmaya çalışın. ben kalçamın altına yastık koyduğumda daha rahat ediyorum, bunu daha önce yine bu sitede okumuştum galiba. Sabırlı olun.. Gerçekten zor birşey değil. Olduğu zaman bu mu yani bu kadar dert ettiğim , beklediğim şey diyeceksiniz.

Back