Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam ediyorum tabiki birakmak yok bugun iki barmak bir bogum yapabildim.doktorum vajenin yapısal olarak icine giren seyin seklini aldigini soyledi.yani esnek bir yapi tamam bunlar okeyde niye simdi yapamiyorum onu anlamiyorum.yılmak yok devam .ama onerebileceginiz biseyler varsa cok sevinirimCesaretin kırılmış canım en baştan olumlu şeyler düşünerek başla yaşadığın olumsuz bi deneyi hayatinın hatası olarak kabul edemezsin. Bi kere başardın egzersiz yapmayı yine aynı başarıyı elde edebilirsin
Ben sadece bebe yagı kullaniyirum.burda sprey krem falan kullananlar var.oneriyormusunuz.daha kokay hale nasıl getirebilirim bu olayiacele ettiğiniz için sanırım tekrar kasılma oldu. parmak egzersizlerine ara vermeden devam edin. rahatlayacaksınız. sadece biraz acele etmişsiniz:) ama yılmak yok.
Kızlar acil yardım. Bende acaba mantar mı var? Beyaz akıntı kuruyo iç çamaşırım bembeyaz oluyo. Aşırı olmayan bir kasıntı ve afedersiniz sanki sarımsak kokuyo. Doktora gitsem bişey sokar mı yoksa direk bakıp krem mi verir nolur yardım edin. Esimede söylemiyorum vaji yeni bitmişken bide bumu cıktı basıma demesin diye.
Bakmak isticektir ama o sana kalmış istemezsen bakmaz...sağlık ocağına da gidebilirsin şikayetini anlattığın zamn kremle fitil yazar drKızlar acil yardım. Bende acaba mantar mı var? Beyaz akıntı kuruyo iç çamaşırım bembeyaz oluyo. Aşırı olmayan bir kasıntı ve afedersiniz sanki sarımsak kokuyo. Doktora gitsem bişey sokar mı yoksa direk bakıp krem mi verir nolur yardım edin. Esimede söylemiyorum vaji yeni bitmişken bide bumu cıktı basıma demesin diye.
Sprey adı paylasirmisin lutfenArkadaslar bende elimden gelen yardimi yaparim. Lakin benim yenebilme seklimi burdaki cogu arkadas tavsiye etmiyor ben uyusturucu sprey ile vajiyi yendim doktor kontrolunde 2 kez kullandim ilkinde kizligim gitti nisan ayiydi 2ay sonrada 2.kez kullandigimda tam birlesme yasadim haziranda. Sonra yazliga gitmem gerekti orda esimle hic birlesme yasamadim evde surekli birileri oluyordu geriliyordum kayinvalidem fln. 1 ayda oyle gecti istanbula dondugum gunun ertesi gunu yani 15agustos pzrtesi hic biseysiz o kdr ara sonra hafif kayganlastirici ve sonra benim islakligimla rahatlikla icime aldim hatta esim git gel yapti ve icime bosaldi. Toplam 5 ay gibi bi surede 3 kez iliski yasadim ama sonuncusu tam ve kesindi. Ben spreyden cok memnum kaldim 2 kez kullandim aci hissim gitti simdi rahatlikla yapa biliyorum
Spreyin adi ne acaba acil ihtiyacim varHerkesin yenme sekli farkli tabi beni sprey hic yakmadi hatta oyle guzel uyusturdu ki esim kizligimi bozdugunda aci falan filan hic hissetmedim esim kan gelmis demeseydi kanin geldigini bile farkedip bakmiycaktim. Ama ilki 2 kez kullanip biraktim cokta memnunum benim oraya birsey girecegini aklim kabul etmiyordu o yuzden esimin p.. oraya degdiginde hissettigim an kasilma yasiyordum spreyle hissetmeden hallettim . Sonra pe.. girisini gorunce psikolojik olarak yendim sorunumu ama sprey sayensinde
Sprey adı paylasirmisin lutfen
Cok tsekkur ederimmmWemcaine pump sprey
Joşgeldin canım. On yıl çok uzun bir süre, benim kide oniki yıl. Ama nasıl geçti ben de anlamadım. Çabalamadığını kendin söylemişsin. Pes etmek bu. Pes etdiren unsurlar var. belkide eşin çaba göstermeye değecek birisi değildir. Bu şekilde mi düşündün.Tam 1 yıl önce üye olmuşum...ne çabuk geçmiş erteleme hastalığı diye boşa denmiyrmus şimdi anladım 10 yıla yakındır bu illet yakamı bırakmadı,gerçi bende çok cabalamadimeşimle sorunlarımız çözülmez bi duruma geldidün artık bu şekilde olamayacağını bu evliliğin bitmesi gerektiğini söyledişimdi bi kez daha pes etmeden destekleriniz ile egzersizlere basliyacagim inşallahçalıştığım için vakit ayırmak zor oluyor nasıl bi yol izlemelim?teşekkür ederim...
Joşgeldin canım. On yıl çok uzun bir süre, benim kide oniki yıl. Ama nasıl geçti ben de anlamadım. Çabalamadığını kendin söylemişsin. Pes etmek bu. Pes etdiren unsurlar var. belkide eşin çaba göstermeye değecek birisi değildir. Bu şekilde mi düşündün.
Eşini seviyorsan mücadele etmelisin. Beraber yuvanızı kurmak için çok sıkıntılar çekmişsiniz. Bu sayfanın sana yardımı olacağını düşünüyorum. İnşallah başaracaksın. Eşinin cinsel bakımdan aktif olup da seni bırakamaması güzel bir şey. Seni sevdiğini gösterir. Aldatmasına takılma. Sonuçta ihtiyaç erkek için. Vajiyi yenince iyi olacaksınız inşallah. Binbir emekle kurduğunuz yuvanız güzelleşecek.Aslında biz bu 10 yıla 100 yıllık sorun sigdrdik nasıl duzeliriz hiç bilmiyrm?kaçarak evlendim ev eşya ikimiz aldık odedik borçlar bitsin dedik bu arada eşim beni annesi yaşında bi kadınla aldattıben sorun bende olduğu için sineye çektim ama birikimler insanı çok yoruyrmus pes ettiryrmusşimdi 1. Sayfadan başladım yorumlari okumaya inşallah yardımı olur bana
Eşini seviyorsan mücadele etmelisin. Beraber yuvanızı kurmak için çok sıkıntılar çekmişsiniz. Bu sayfanın sana yardımı olacağını düşünüyorum. İnşallah başaracaksın. Eşinin cinsel bakımdan aktif olup da seni bırakamaması güzel bir şey. Seni sevdiğini gösterir. Aldatmasına takılma. Sonuçta ihtiyaç erkek için. Vajiyi yenince iyi olacaksınız inşallah. Binbir emekle kurduğunuz yuvanız güzelleşecek.