Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

acele ettiğiniz için sanırım tekrar kasılma oldu. parmak egzersizlerine ara vermeden devam edin. rahatlayacaksınız. sadece biraz acele etmişsiniz:) ama yılmak yok.

merhaba. ya ben de kegel yaptım, ama devam etmedim. tedavi sürecinde aklıma geldikçe bir iki kez yapıyordum. kegel nasıl zevk almamıza yardımcı oluyor? bunu bir türlü ççözemedim? :/
Valla bende çözemedim ama öyle. Duyarlılık artıyor. Bunu biliyorummmm! Zaten normal cinsel ilişkide de kavrayışı mükemmel olur.
Biliyormusunuz kuzlar vajinin tam tersi bir durumda var. Bazı kadınlar hiç bir şey hissetmiyor. Çok tanıdığım var. Ön sevişme harika diyor, içime giriyor herhangi bir his yok. Çünkü kavrama yeteneği yok. Nasılki bizim aşk kaslarımız zayıf esneyemiyor, onların ki de zayıf ama bizimkinin tersi gevşek kalmış. Böyle iki tanıdığım vardı. İkisininde benzer özellikleri hiç spor yapmamaları, tembel teneke olmalarıydı. Her iki sorununda tek çözümü kegel yapmak. Emşn olub zevk olayını artdırıyor.

Anlıyorum canım cinsellik ten önce vefa geliyor senin için ki bu benim için de öyle olurdu o halde ins esin düzelir ve hak etttigin gerçek aile kavramına kavuşursunuz

merhaba. ya ben de kegel yaptım, ama devam etmedim. tedavi sürecinde aklıma geldikçe bir iki kez yapıyordum. kegel nasıl zevk almamıza yardımcı oluyor? bunu bir türlü ççözemedim? :/

zevk almak için erkeklerin penisleri, kadının da klitorisi vardır. öncelikle cinsel organınızda klitorisi bulun ve dairesel hareketlerde stimule edin. ritmik olarak bu harekete devam edince bir süre sonra nefes alışverişinizin hızlandığını, kalp atışlarınızın arttığını ve bacak kaslarınızın kasıldığını hissedeceksiniz. bu kasılmanın son noktası müthiş bir gevşeme. kadın orgazmı böyle bir şey.

gelelim neden kegel egzersizi sorsuna. bu klitoris denen kadının penis benzeri haz merkezinin biz uzantısı da vajinanın içinde. birleşme esnasında bu şekilde uyarılıyoruz. ama tabi birleşme yaşansa da klitorisi stimüle etmek sizin hazzınızı arttırır. mutlaka uyarılmalıdır. kegel egzersizleri ise vajina kasının duyarlılığı artar. kontrol gücünü artar. böylece vajinal orgazma çok daha kolay ulaşırsınız.

ayy çok garip yaaa artık sıklaştırcam ben de kegeli ben yendim çok şükür ama şuan normal değil hala. penisi sıkıyor, bu yüzden de seri olamıyor. bunun için de etkili olur kegel dimiii

anladımm teşekkür ederim

Selam arkadaslar ben simdi size kendimce tuaf bisey anlaticam. Vajiyi yenmeden once adet olsam bile esim tuat bi sekilde trip yapardi. Heralde hem vajili olup hemde adetli olunca iliski yasanilmadigi icin bi tuaf davraniyordu. Ztn bisey yapamadigimiz halde esim onu bosaltmama izin vermezdi guzel baslayan on sevismemiz birlesme olmadiginda kavga gurultu biter esim bosalmadan sonlandirirdi sinirli sekilde kuserdi. Ama dun oyle bisey oldu ki. Esim adetli olmama uzuldu cunku artik birlesme yapabildgmz icin ve dun adetli olmama ragmen kendini bana birakti onu bosaltmama izin verdi cok tuafima gitti. Demek vaji icine girmek bir erkek icin cok onemli cunku adetliyken yapamasak bile artik icine girdigini bilmek onda acayip bi mutluluk yaratiyor. Ve kendini bana birakiyor. Bi tuafima gitti bi hosuma gitti o bile dedi adetlisin keskr olmasan hatta biraz konustuk cok mutlusun goruyorum dedi bana. Sen dedim bende cok mutluyum seni seviyorum dedi dun ilk defa evlendigimizden beri beni gezdirdigi zamanlar hep uzulurdum haketmiyorum fln diye. Dun ilk defa hakettigimi dusundum benimle ilgilensin karisiyim dedim. Karisiyim diyebildim.

Selam kızlar herkes nasill 10 gündür buraya uğrayamadım vajiyi yendikten sonra tekrar bi balayına çıkalım dedik tamda bir balayı gibi geçti tatilimiz sükürler olsun ki.Artık burdayım nezaman yardıma ihtiyacınız olursa yanınızdayım Allah hepimizin yardımcısı olsun yenenlerinde bir anönce kucağini doldursun inşallah

oohhh ne güzellll ikinci balayılarrrr
ben de ikinci balayı istiyoruummm yaaaaaaaaaa

Sukurler olsunn bi saglik sorunu cikmadi. Doktor stres yapmayn 8 ay icinde olmazsa baska seylere bakariz bi sorun yok dedi

İlk 1 sene olmaması normal diyor doktorlar. Hiç stres yapma bak herşey yolundaymış. Stres yapınca da olmuyor canım. Eşinde baktırdı mı?

çünkü erkekler birleşememeyi rededilme olarak algılıyorlar. sanki onu istemediğin ve sevmediğin için olmuyor gibi. hatta kendinden şüphe duyuyor. keyif almıyorsun sanıyor. kendi beceremiyor - hata onda sanabiliyor. ki pek çoğumuzda erkek tarafı da tamamen tecrübesizdir sanıyorumki (ki öyle de olmalı. kendi bakir olmayıp bakire kadın arayan erkek iki yüzlülüğü çok çirkin). hadi sizin eşleriniz normal - konudan uzak insanlar. ben ilk denemede olmayınca karşımdaki doktor olduğu halde, anatomiyi avucunun içi gibi bildiği ve benden sevgimden şüphe duymadığı halde bile teşhisi tam koyuncaya kadar aynı duygu durumunu yaşadığını gördüm. hadi o bin tane şey okumuş konu ile ilgili, tamam sorun bu dedikten sonra kafasındaki şüphe bitiyor; ama normal konuya uzak birinin nasıl bitsin.

İlk 1 sene olmaması normal diyor doktorlar. Hiç stres yapma bak herşey yolundaymış. Stres yapınca da olmuyor canım. Eşinde baktırdı mı?

Yok canm baktirmadi tek ben baktirdim pko ve kist vardi bende o yuzden bakildi. Sorun yok suan sevndm gercekten

Erkek gercekten erkek doktorda olsa farketmiyor. Ayni hisslere kapiliyorlar. Ve bizide etkiliyorlar. Normalde onu bosaltmama izin vermeyen adam dun gece uyudu uyandi ve oyle yapti uyuyamadi yani bi turlu. Cok tuaf ve cok hosuma gitti cunku beni istedigini anladm. O an birlesme olmasada beni isteyebiliyormusm oysaki onceden bagirip cagirip uyurdu

Cesaretin kırılmış canım en baştan olumlu şeyler düşünerek başla yaşadığın olumsuz bi deneyi hayatinın hatası olarak kabul edemezsin. Bi kere başardın egzersiz yapmayı yine aynı başarıyı elde edebilirsin

Merhaba arkadaşlar. Biz kadınlar çok güçlüyüz. Kendinize güvenin cesaret edin kocalarınizi düşünün mutlu etmeye çalışın aynı şekilde bunlar size daha fazlasıyla dönecektir. Vajinusmusu yendim derken başıma gebelik durumu geldi ve tutunamayacak me yazıkki bugün öğrendik doktor hafif adet kanaması gibi senden çıkıp gidecektir dedi. Ve öyle de oldu. Önümüze bir çok engeller çıksana biz hepsini aşacağız . Sizleri çok seviyorum kendinize dikkat edin . Biz kadınlar çok degerliyiz

Canım senin için hayırlısı buymuş demekki yine rabbim duygularına tercüman olmuş ve istediğin zamanı sana sunmuş. Allah gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…