Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Benimde ikinciden korkularim vardi hep hem hemen denemek istiyodum hemde cekiniyodum kremsiz olurmu diye yine beynimi etkiledim orda bi hafta falan iyilesmesini bekledim bende zaten kanamisti bi kac gun falan neyse sonra ikinci oldu anestol surmeden denedim biraz kastim kendimi sonra dedim daha yeni zorlamayim surdum yine cok rahat oldu tabi ama sonralari biraktim canim insanin aklinda o tedirginlik oluncada rahat olamiyoruz

Kızlar size bahsetmiştim sizce bu ne anlama geliyor simdi

Canim hazırlıksız yakalandın beklemiyordun ama olsun davetsiz misafirin var artık. Tebrik ederim. Hamile kalmayi bekleyen patate için dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim en hayırlı zamanda patate arkadaşımıza da nasip etsin inşallah

Konuya daldim.o evlenince sana niye dusman oldu,ayni evde yasiyosunuz kayinvaldende onu yapmadi bunu yapmadi oyle boyle dedi diyosa kizlarda sogumuşdur

Aslinda ayni evde yasamiyoruz ama bi 10 gun yazlikta beraber kaldik burnmdan geldi aynen oyle . Dolduruyorlar herseye karisiyor gorumcem bide 17 yasnda veled

Amin canim tsk ederom beni unutmadigin icin dualarinizs ihtiyacim var ins anne olurum yaa

Bilmiyorum siz öyle yazınca yanlış bişey söyledim zannettim. Kegeli doğru şekilde uygulayınca kasılma olmuyo diyolar o yüzden dedim. Kegeli hakkını vererek yaparsanız kasılmanın olmaması gerekiyo. İsterseniz doğru nefes tekniklerini araştırarak pilates ya da yogayla rahatlamayı deneyin. Belki vücudunuzun biraz dinlenmesi gerekiyodur. Rica ederim ne demek her zaman elimden gelen yardımı yaparım.

Offf beee... yaaa kendimi ilk defa rahat bıraktım altima yastık koydum ilk defa bacaklarım kasilmamisti evet yaa olacak dedim derin nefes aldım ıkindim azcik girdi bu olduysa daha da olur dedim ama saolsun kocam direk girmeye çalışınca bütün büyü bozuldu..ulan bi dur dimi olacak olan seyinde içine etti.bide elini biraksan komple olacak dio bana yemin ediorum ağzının ortasına bi vurasim geldi kii.

Hay benim yine aglamam geldi ne zaman hamile birini duysam agliyorum cok sinirlerim bozuldu ya. Cok seviniyorum karsimdakiler icin. Kendimede cok uzuluyorum esim oyle cok istiyor ki kiyamiyorum ya gerckten .s
Ağlama yaa. ALLAH büyük hayırlı zaman geldiğinde O ol der ve olur..rabbim herkesin gönlünden gecenin hayırlısıni nasip etsin

Kızlarrrr hepinize mutlu haftasonları diluyorum.

Inşallah bugün birilerinin daha mutlu haberlerini alırız.

Şimdi kimler egzersizlerini yaptı kimler deneme yaptı kimler nelerle karşılaştı kimler yapamadı sorun neydi bi ogrenelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…