Herşeyin hayırlısı . Zaman gösterecek bakalım teşekkür ederim canımAy canımm bak negüzel eşin de istiyormuş kolayca olmuş, bence sevinmelisin :) 2 mutluluk biarada hem vaji den kurtuldun hem bebiş geliyorTebrik ederim.
Canim bide kan testi yaptırmadan ailelere söyleme istersen..Herşeyin hayırlısı . Zaman gösterecek bakalım teşekkür ederim canım
Bilemiyorum tecrubem yokDrlar en son adet tarihinden hesapliolar canim
Yok yarın kan testi yaptircam zaten canım kimsenin haberi yokCanim bide kan testi yaptırmadan ailelere söyleme istersen..
Hadi bakalım hayırlısı.yarın haber verirsin sonucu..Bilemiyorum tecrubem yok
Yok yarın kan testi yaptircam zaten canım kimsenin haberi yok
2. çizgi belli oluyor baya hamilesin sanırım :)Kızlar size bahsetmiştim sizce bu ne anlama geliyor simdi
Bilemiyorum tecrubem yok
Yok yarın kan testi yaptircam zaten canım kimsenin haberi yok
Ben de direkt eşimle denedim ama sprey ve kayganlaştırıcıyla. Ya benim de eşim gayet sabırlı, o gün biraz spreyi sıkacakken tedirgin oldum, gel yarın deneyelim korkuyorsan filan dedi. Ama ben dedim illa artık olsun diye. Ama şimdi ilki böyle oldu da ikinci nasıl olacak, ondan biraz korkuyorum, o yüzden soruyorum :/
Kızlar size bahsetmiştim sizce bu ne anlama geliyor simdi
Konuya daldim.o evlenince sana niye dusman oldu,ayni evde yasiyosunuz kayinvaldende onu yapmadi bunu yapmadi oyle boyle dedi diyosa kizlarda sogumuşdur
Canim hazırlıksız yakalandın beklemiyordun ama olsun davetsiz misafirin var artık. Tebrik ederim. Hamile kalmayi bekleyenpatate için dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim en hayırlı zamanda patate arkadaşımıza da nasip etsin inşallah
Bilmiyorum siz öyle yazınca yanlış bişey söyledim zannettim. Kegeli doğru şekilde uygulayınca kasılma olmuyo diyolar o yüzden dedim. Kegeli hakkını vererek yaparsanız kasılmanın olmaması gerekiyo. İsterseniz doğru nefes tekniklerini araştırarak pilates ya da yogayla rahatlamayı deneyin. Belki vücudunuzun biraz dinlenmesi gerekiyodur. Rica ederim ne demek her zaman elimden gelen yardımı yaparım.Yok canım kusura bakma yazdığım kızgınmıșım gibi gelmiş olabilir. Ama sadece kısa yazdım. Sen yanlış bir şey söylemedin yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim. Kegel yapıyorum. Bayağı ara vermiştik ondan mıdır bilmiyorum işte of of
Ağlama yaa. ALLAH büyük hayırlı zaman geldiğinde O ol der ve olur..rabbim herkesin gönlünden gecenin hayırlısıni nasip etsinHay benim yine aglamam geldi ne zaman hamile birini duysam agliyorum cok sinirlerim bozuldu ya. Cok seviniyorum karsimdakiler icin. Kendimede cok uzuluyorum esim oyle cok istiyor ki kiyamiyorum ya gerckten .s
Ağlama yaa. ALLAH büyük hayırlı zaman geldiğinde O ol der ve olur..rabbim herkesin gönlünden gecenin hayırlısıni nasip etsin
Icini ferah tut allahin izniyle birsey olmaz..Ins oyle olur cok korkuyorum kotu bisey cikicak diye
Emla kremi nasıl kullanmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?