Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

MorFiyonk guzel haberlerini bekliyoruz..hiç korkma acı yokk sadece bi doluluk hissi ve baskı var.kendini rahat birak zaten uyuşcak diyerek yatagin ucuna yat belinin altina dogru yastik koy.derin nefes al ver.penis başini sen yerlestir istersen tut kontrol sende olur korkmazsin.nefes al ver esin yavas oynatsin.olduda bitti maşallah:) hadi insallh olur

Benim çocuk olduğu için durumdan haberdar değiller o yüzden sesleri kesildi.. Ben gitmiyorum bayramda bile hiccc isim olmaz. Oğulları gider arada o kadar ona da karışmam zaten

Off keske bende gitmesem. Bak benm gorumcem kayinvalidem cok tuaflar mesela ben sarisinim yani saclarim rofle beni goren herkes nerde yaptirdin cok guzel diolar ama onlar bana igrenc olmus dio beni hic begenmiyorlar bi tuaflar evlenirken boyle degillerdi cok iyilerdi gorumcem hele arkds gibiydi evlendim sanki dusman oldular su icsem laf yapiyoar bi tuaflar keske bende gorusmesem

Konuya daldim.o evlenince sana niye dusman oldu,ayni evde yasiyosunuz kayinvaldende onu yapmadi bunu yapmadi oyle boyle dedi diyosa kizlarda sogumuşdur

Ben onlara gorumcek diorum onlar arada gider gelirler o da kardeşleri evdeyse..mesafe en iyisi. Hee onlar kiskandiklarindan öyle soyluyorlardir

Kızlar size bahsetmiştim sizce bu ne anlama geliyor simdi

Eklentiler

• 20160826_193616-1.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 46
Bu gün daha iyisindir inşallah. Sende artık yendin. Ufak bir pürüze takılma.

Sakin ihmal etme egzersizini. Bi kac denemeden sonra daha rahat olursun. Hergun yap ama egzersiz en azindan alisirsin.
Evet canim bu akşam yine egzersize devam yarin gündüz de egzersiz yapip yarin aksam denemek istiyorum, insallah busefer yapariz ama eğer olmazsa da apartimi büyütüp calismaya devam edicem. Bayram icin memlekete gitmeden yenmek tek hedefim. Artik rahat bir nefes almak istiyorum bitsin artık uzerimdeki bu korkaklik.

Çok çok teşekkür ediyorum. bir sürü kitap siparişi verdim. bu işi mesleğimin hakkını vererek ele alıcam :) önce okuyacağım. yenmek için acelem yok, ama durumumu artık bildiğime göre hiçbir adım atmamak hem ona hem de kendime haksızlık olacaktır. Tus'u halledip kazandı yazasını gördüğümüzde gerçekten sevinmek, evimizi birlikte kurarken boşuna bu durumu kuruntu yapmamak istiyorum. Dilerim her şey güzel olur. Mutlu akşamlar herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…