- 27 Mart 2016
- 504
- 361
- 103
Benim çocuk olduğu için durumdan haberdar değiller o yüzden sesleri kesildi.. Ben gitmiyorum bayramda bile hiccc isim olmaz. Oğulları gider arada o kadar ona da karışmam zaten
Konuya daldim.o evlenince sana niye dusman oldu,ayni evde yasiyosunuz kayinvaldende onu yapmadi bunu yapmadi oyle boyle dedi diyosa kizlarda sogumuşdurOff keske bende gitmesem. Bak benm gorumcem kayinvalidem cok tuaflar mesela ben sarisinim yani saclarim rofle beni goren herkes nerde yaptirdin cok guzel diolar ama onlar bana igrenc olmus dio beni hic begenmiyorlar bi tuaflar evlenirken boyle degillerdi cok iyilerdi gorumcem hele arkds gibiydi evlendim sanki dusman oldular su icsem laf yapiyoar bi tuaflar keske bende gorusmesem
Ben onlara gorumcek diorum onlar arada gider gelirler o da kardeşleri evdeyse..mesafe en iyisi. Hee onlar kiskandiklarindan öyle soyluyorlardirOff keske bende gitmesem. Bak benm gorumcem kayinvalidem cok tuaflar mesela ben sarisinim yani saclarim rofle beni goren herkes nerde yaptirdin cok guzel diolar ama onlar bana igrenc olmus dio beni hic begenmiyorlar bi tuaflar evlenirken boyle degillerdi cok iyilerdi gorumcem hele arkds gibiydi evlendim sanki dusman oldular su icsem laf yapiyoar bi tuaflar keske bende gorusmesem
İlahiiBu arada bi taraftan yemek bi taraftan mesaj bosluguma geldi kızgın tencereyi tutup parmagimi yaktım..kaynana beni mi duydu nee
Vallahi ben mucver vee soslu makarna yaptim.. alakasız oldu ama acele yapmam lazimdi:)İlahiibende bir saattir mutfakta ne pişirsem diye oturuyorm , bana da akıl verse biri ne pişirsem
Sprey sıktım diye ön sevişmeyi atlamayın. Vajinanında hazır olması lazım. eşinde çok nazik olsun. İlk sefer sonuçda. Ve bol kayganlaştırıcı tabii.Yaa ben wemcamine aldım bugün nasıl kullanıcam kaç kere sıkmam gerekior kızlar
Bu gün daha iyisindir inşallah. Sende artık yendin. Ufak bir pürüze takılma.
Ben sadece birkaç kez sıktım içine ama. İlkinden sonra hiç hissetmedim bile. Arkadaşların da dediği gibi gerisi kararlı olmaya kalıyor ve kayganlaştırıcıya tabii :)Yaa ben wemcamine aldım bugün nasıl kullanıcam kaç kere sıkmam gerekior kızlar
Evet canim bu akşam yine egzersize devam yarin gündüz de egzersiz yapip yarin aksam denemek istiyorum, insallah busefer yapariz ama eğer olmazsa da apartimi büyütüp calismaya devam edicem. Bayram icin memlekete gitmeden yenmek tek hedefim. Artik rahat bir nefes almak istiyorum bitsin artık uzerimdeki bu korkaklik.Sakin ihmal etme egzersizini. Bi kac denemeden sonra daha rahat olursun. Hergun yap ama egzersiz en azindan alisirsin.
Yanlış hatırlamıyorsam tek çizgi negatifKızlar size bahsetmiştim sizce bu ne anlama geliyor simdi
Hamilesin canim tebrik ederimKızlar size bahsetmiştim sizce bu ne anlama geliyor simdi
Canim sonuç "negatif" hamile degilsin. 2 cizgi net pembe olsaydi, hamileydin ozaman.Kızlar size bahsetmiştim sizce bu ne anlama geliyor simdi
Hayır canim net belli zaten 2. ÇizgiCanim sonuç "negatif" hamile degilsin. 2 cizgi net pembe olsaydi, hamileydin ozaman.
Hamile mi, 2.cizgi pembe degil diye negatif düşündüm benHamilesin canim tebrik ederim
2. Çizgi birincisi kadr net olmuo her zaman ben yaptığım zaman bu kadr belli olmuodu bile ertesi gün kan tahlili yapmıştım 1aylik hamileydimHamile mi, 2.cizgi pembe degil diye negatif düşündüm ben
Benim gözlerde numaram ilerledi kesinHayır canim net belli zaten 2. Çizgi
Hoşgeldin aramıza
Bende cok rahat bi aileden geldim ve 2 üniversite mezunuyum. Sevdiğim adam için türkiyenin bi ucundan kalktım bi ucuna geldim. Hiç beklemediğim bu durumla karşılaştım. Sonra baktım ki 2 unv bitiren ben tabiri caizse herseyi bilen ben bu konuda çok cahilmisim. Vajinusmusun ne olduğunu dugunden 3 gün sonra ogrendim.
Bi kuzenim var liseyi bile okumadı. Aklı fikri erkek arkadaşlarındaydı kız 17 yaşında kocaya kaçtı. 1 hafta sonra annesinin evinden gelin çıktı. 9 ay sonra doğum yaptı. 17 yaşındaki kız ilk geceden hamile kalmış.
Demek istediğim o ki bu okumak falan hikaye herkesin başına gelebiliyor. Ama bunu başımıza getiren beynimiz. Kuzenimde nasıl bi rahatlık varsa ilk geceden hamile kalacak kadar çok istiyormuş demekki iliskiye girmeyi. Bana sorsan düğünde bi dk oturmadım amacım eve gidince yorgun olayım da vurup kafayı yatıyım :) taaa ben kuafordeyken beynime sinyal göndermişim diyorum kendi kendime.
Sende şimdi nişanlısın ve kalbin der ki tamam git nisanlinla ilişkiye gir nasıl olsa evleneceksiniz. Beynin der ki dur annen ne diyordu hatırla. Sen bu ikilemdeyken vajinusmus değilsen bile olursun. Daha oncede nisanlilar vardı burda. Onalra dediğim şeyi sanada söylüyorum. Ben düğün gecesi kabullenememisken sen Nisanliyken nasıl kabulleneceksin bu durumu. O yüzden düğüne kadar ister oku araştır ister egzersiz yap. Ama vajinusmus olup olmadığına düğünden sonra karar ver. Hem mustakbel esinde doktormuş cok sanslısin saba her türlü yardımı olur. En azından tedavi yöntemlerini bilir. Şimdiden allah kolaylik versin. Inşallah çok çok kolay atlatırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?