Aynen canim yaa bir yensem en azindan hemen hamile olmasam bile derim ki doktora gittik tedavi oluyorum olur insllah istiyoruz falan deriz. Simdi insan yalan da soyliyemiyor yapamadigi bir sey icin, anca gecistiriyoruz. Kayinvalide görumce elti.... konusunda haklisin nasil guvenebilir ki insan. Artik her yolu deniycem bir sekilde, egzersiz yapabildigimi görmek bile nasil mutlu etti icime umut doğdu resmen, bir de yapsak sevincten ne yaparim bilemiyorum :)
Ahhhh kaynana benimki de geldi yaa oğlumu evlendircem ya da babanın evine gidersin dedi.kalktım ayağa vee eğer sesini bidaha duyarsam ellerim saclarinda olur dedim çıktım odadan.. çok sinirlendim suandaHep oyle oluyor . O yuzden soylemeyin dedim. Benimde bi arkdsmin basina geldi . Soyleme dedigim halde gidip gorumcesine anlatti kaynanasi ortaligi ayaga kaldirdi ogluma cocuk veremiycek daha bisey yapamamislar bosansinlar diye
Allahım bir de bunlarla uğraşıyorsunuz, çok üzüldümAhhhh kaynana benimki de geldi yaa oğlumu evlendircem ya da babanın evine gidersin dedi.kalktım ayağa vee eğer sesini bidaha duyarsam ellerim saclarinda olur dedim çıktım odadan.. çok sinirlendim suanda
Takilmiorum artık aynı binadayiz ve aylarca yüzlerini görmediğim oluyo zorunlu olmadıkça gorusmuorum..hepsi umrum dışıAllahım bir de bunlarla uğraşıyorsunuz, çok üzüldüm
Bak yine doğru dedin hanya. Evet biz olsak şikayet ederdik.Kızlar kaynana görümce elti bi sürü dert. Kadın kadının en büyük düşmanı olmuş. Herkes dost ama herkes düşman. Ne kötü! Ama eşimizin böyle bi problemi olsaydı bir çoğumuz annemize ya da kızkardesimize ya da en yakın arkadaşımıza anlatırdık. Ama kocalarımız gidipte birine benim karım vajinusmus diyor mu? Bu durumda kocalarınızı sevin
Ahhhh kaynana benimki de geldi yaa oğlumu evlendircem ya da babanın evine gidersin dedi.kalktım ayağa vee eğer sesini bidaha duyarsam ellerim saclarinda olur dedim çıktım odadan.. çok sinirlendim suanda
Takilmiorum artık aynı binadayiz ve aylarca yüzlerini görmediğim oluyo zorunlu olmadıkça gorusmuorum..hepsi umrum dışı
Kızlar kaynana çekiştiriyor.Yaa ben wemcamine aldım bugün nasıl kullanıcam kaç kere sıkmam gerekior kızlar
Canim çubugunu takin eşin içine dogru sıksın iki üç fıs.yanicakk !! Korkmaaa :) iki uc dakika sık dişini..biraz bekleyin sevisin vs:) uyuşmuş oluyo zaten dort bes fıs daha sıkın uyuştukca her sıkmanda yanmiyo zaten.bu sekilde onbes yirmi defa sktık eşim zeytinyağ kullandi bu arada.sonra deneyinYaa ben wemcamine aldım bugün nasıl kullanıcam kaç kere sıkmam gerekior kızlar
:))Kızlar kaynana çekiştiriyor.Bende sıkmadım li ondan bir şey diyeyim.
Tmm canım çok teşekkürler :))Canim çubugunu takin eşin içine dogru sıksın iki üç fıs.yanicakk !! Korkmaaa :) iki uc dakika sık dişini..biraz bekleyin sevisin vs:) uyuşmuş oluyo zaten dort bes fıs daha sıkın uyuştukca her sıkmanda yanmiyo zaten.bu sekilde onbes yirmi defa sktık eşim zeytinyağ kullandi bu arada.sonra deneyin
Canim çubugunu takin eşin içine dogru sıksın iki üç fıs.yanicakk !! Korkmaaa :) iki uc dakika sık dişini..biraz bekleyin sevisin vs:) uyuşmuş oluyo zaten dort bes fıs daha sıkın uyuştukca her sıkmanda yanmiyo zaten.bu sekilde onbes yirmi defa sktık eşim zeytinyağ kullandi bu arada.sonra deneyin
Aynen oyleee :) boşa gitti aylarımBende en az 15 defa sikmisimdir ama kesin cozum kokten hallediyor :)
Bu sefer başarmalıyımm mentollü kokuyor kokusuna bayıldm ztn :)) dua edin kızlar bu hafta sonu bitsinnnn bu işkenceBende en az 15 defa sikmisimdir ama kesin cozum kokten hallediyor :)
Aynen oyleee :) boşa gitti aylarım
Benim çocuk olduğu için durumdan haberdar değiller o yüzden sesleri kesildi.. Ben gitmiyorum bayramda bile hiccc isim olmaz. Oğulları gider arada o kadar ona da karışmam zatenBen uzakta oturuyorum ama nedense hep gorusmek zorundayim bide bazen ayni evde kaliyoruz bayram falan. Bu bayram 10gun kalicaz mesela suan dusundukce midem bulaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?