Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Bende D DygBlue sayesinde yenmistim vajinismus sayfasinda ilk basslarda spreyi bana tavsiye eden arkds ona borcumu hic odeyemem gecen gebelik sayfasinda okudum yorumlarini ins hamilesindir. Ins bebisimiz olurrr :)

canım benım kıyamam allahım mutluluğunuzu huzurunuzu evınızden eksık etmesın cok duygulandım neler yaşadım şu durumu aşana kadar banada bır arkadaş tavsıye etmişti senınde aşmış olmana cok sevındım evet canım bebek istiyoruz ınşallah rabbım hepımızın gönlunden gecenı bızlere nasıp eder nasılsın pekı nasıl gıdıyor alışabıldınmı ?

Valla alismaya calisiyorum tek pozisyonda yapabiliyorum ama olsun bunada sukur. Ben senin hakkini hic odeyemem ki sayende o spreyi ilaclari tavsiye etmeseydin nasil asardin simdi ikimizde bebek istiyoruz ins saglikli hayirli evlatlarimiz olur. Sen naptin alisabildin mii ? Gecen erken gebelik belirtilerinde gordum mesajlarini oyle cok duygulandim ki ne bilim zor 1 sene gecirdik simdi bebek istiyoruz Allah ne kadar buyuk ins en kisa zamanda olur :)

Doktor ne dedi canim bnimde olmustu iki gun felan kanamam ama az az pembe pembeydi canim ilk seferinde coktu sadece sonra azaldi

Canim korkma benim uc dort gun kanamam oldu arara kirmizi arara pembemsi.herkesin kizlik zari kalinligi farkli..ucdortgun sonra kendi kendine durdu

Doktor ne dedi canim bnimde olmustu iki gun felan kanamam ama az az pembe pembeydi canim ilk seferinde coktu sadece sonra azaldi

Canim korkma benim uc dort gun kanamam oldu arara kirmizi arara pembemsi.herkesin kizlik zari kalinligi farkli..ucdortgun sonra kendi kendine durdu

Daha yeni gidiyoruz doktora şimdi

Ya beklemediğim için korktum heralde. Bakalım ne diyecek doktor

Uzuldum ya cok bekledigimden midir yoksa baska bisey mi bilmiyorum ama cok uzuldum . .s ben anne olamycam sanrm Haketmiyorum heralde
Olur mu öyle şey canım daha yeni başladın ilişkiye girmeye. Bekle bakalım adetin bitince gün aşırı yapıp ayaklarını duvara daya bekle 15 dk falan. Diş tedavisi yaptırcaksan önce onları hallet. Bir de ilişkinin tadını çıkar biraz :) Allah nasip eder inşallah.

Aynen canm smdi dis tedavimi ve diger seyleri halledicem . Bayram temzligi tedavi fln ondan sonra akisina birakicam bakalm ksmet ins olur

canım allaha şükür alıştım cok altı aydır falan sorun yok ama gebelık ıcın gıttım adetımın ıkıncı gunu hormon testı ıcın fsh dıye bır değerim yuksek cıktı muhtemelen ondan olmuyormuş şimdi araştırma ıcerısındeyım benden tavsıye sende tahlıl ol bır değer yukseklığı engelleyebılıyor hamıleleği canım benım

Aynen canm banada dun verdi o tahlili dktor adet oldgm gibi yaptiricam aynen o tahlili verdi ve bir kac tahlil bakalm nolucak bana tsh fsh lh prolactin e2 tahlillerini vermis hormon testi olarak. Bakalm neler cikicak korkuyorumda ama yapicak bisey yok bide bol bol yuru dedi bana hormonlarin calissin biraz vucudunu yor dedi neden bilmiyorum

canım benımde diğer değerler normal cıktı sadece fsh yuksek haber et canım yaz mutlaka sonucllar cıkınca ınşallah olması gerektiği gibidir .

canım benımde diğer değerler normal cıktı sadece fsh yuksek haber et canım yaz mutlaka sonucllar cıkınca ınşallah olması gerektiği gibidir .

Ins ama tahlili daha olmadm adet olmadm daha heralde bu hafta icinde olurum oldugum gibi yaptiricam bakalm ne cikicak. Hem korkuyorum hemde ne bilim bi sorun cikicak diye. Peki yuksek cikan tahlil icin ilac fln verdi mi fsh icin napicaksin yani nasil dusucek o deger

Aynen canm smdi dis tedavimi ve diger seyleri halledicem . Bayram temzligi tedavi fln ondan sonra akisina birakicam bakalm ksmet ins olur
Benim de hamile olmadan önceki ay çürük vardı azı dişimde. çok fena ağrıyordu. o ay hamile olmadığıma çok sevinmiştim. hemen kanal tedavisi yaptırdım geçti. sonraki ay hamilelik için uğraştık. çünkü hamileyken röntgen falan çektiremezsin, iğne ilaç gibi şeyler kullanamazsın. vitamin ve doktorun verdiğinden başkası zararlı. yani endişelenme. önce tedavini ol. sonra zamana bırak. Allah'ın izniyle olur. Vajinismusu atlattın ya şuan en önemlisi o.

Canım değerlerine bakıldı mı? Olmuyor diye düşünme ovulasyon tarihlerin denk gelmiyordur zaten 1 ay içinde hamile olma şansın 3 en fazla 4 gün. mesela biz yoğun çalıştığımız için düzenli ilişkimiz yoktu maalesef. Haftada 1 anca oluyordu ve ilk denediğim ay ovulasyon günümü kaçırdım rastgele ovualsyon testi yaptım çift çizgiydi ve eşim o 2 gün yanımda yoktu ve olmadı tabi. ondan 1 hafta önce yumurta çatladı sanıyordum ama o ay geç çatlamış. Sonraki ay yumurta takibi yaptırdım günü yakaladık ve oldu. Yani çocuğum olmuyor diye negatif düşünme sakınnn. 1 yıl olmaması normal diyor doktorlar. her ay hamile kalma oranın %15-20 gibi bişeydi. Yani kendini üzme stres yapma rahat ol en önemlisi o.

Hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta sonra diş etlerim kanamaya başladı. Gerçekten diş çok önemli ki sağlıklıdır dişlerim herkes çok beğenir. sanırım demir ve vitaminim çok düşük olduğu için olanda bebeğemi gidiyor ondan mı öyle oluyor anlamadım. Kiminde diş kötü olurmuş hatta bi diş doktoruna görünsemmi diyorum. İlişki konusunda da haklısın yaklaşık 3 haftadır tık yok :)) doktor yasaklamadı ama işte korku :) çocuk olduktan sonra da fırsat az.

tahlıl yaptırdığım doktor ozel hastanede ama gerçekten birşey bılmıyor başka doktora gıdıcem tekrar adet olduğumda o vakıt bakıcam artık

canım bende senin gibiyim hala tek pozisyonda yapabiliyorum ve bu durumdan endişeliyim aynen senin gibi sadece bebe yağı kullanıyoruz umarım farklı şekilde de yapabiliriz.Hanya nın dediği pozisyon vardı arkadaşlarımda öneriyor bana onu denicem bakalım

tahlıl yaptırdığım doktor ozel hastanede ama gerçekten birşey bılmıyor başka doktora gıdıcem tekrar adet olduğumda o vakıt bakıcam artık

Benm doktorum cok iyi bir bayan. Cok ilgili ve anlayisli mesela vajili oldgumu biliyordu alttan muayane olucak msn dedi olmasam olur mu dedim oda bana ultrasonla bakalm seni fazla zorlamayalm dedi cok iyi bazilari hart hurt girisiyor hic alakali degiller. Simdi bakalm nasil olucak diye bi yol bakiyoruz ins cok guzel olur hersey bizim iciin :)

Ay olsunda firsat bulamayayim :) herkesin olsun ama isteyen herkese versin Allah :)
Olur canim allah büyük.hem diş tedavinde varmış hamilelikte çok zor bebek annenin disinden demir aliomus..Ben hamileligimde iki tane çektirmek zorunda kaldim berbat birşeydi ağırdan iki dakika uyuyamiodum bebek olduğu için en hafif ilacı vermişti dr yemin ediorum çektirme günü bile ağrıodu..o yüzden vardır bunda da bi hayır..insaallah rabbim hayırlısıni nasip etsin

Amin canm dedigin gibi bi hayr vardir ins . Hayrlisini versin ins ya off off :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…