Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moralim bozuk biraz kızlar, yenen arkadaşlara soruyorum ön sevişmeniz ne kadar sürüyor ve yeterli oluyor mu sizce
Ilkini spreyle yaptik ikinciyi dort bes gun sonra spreysiz bol kayganlastirici ile yaptik.biraz girisde belki kastim ama istekli olununca pekde anlamiyosunuz bide kafa rahat zaten oldu diye kasmiyosunuz.dun elife tek tek ozelden yazdim yap yap diye yapmis bakin bir gecede... deneyinnn denemekten bise cikmaz aylarinizi yillarinizi vermeyinnn
Yok canim parmagimi bile sokamadim kulak copu deniyim dedim yok oda olmadi.yedi aydir oraya bi nesne sokmayi bedenim beynim kabul etmedi.spreyi sktim yaptimbisi dicem yaa sen egzersiz vs yapmis miydin. egzersize cok useniyorum :///
Kaç gün geciktiKızlar benim adetim gecikti test yapmaya korkuyorum![]()
2 3 gün gecikti ama hiç gecikmezdi ve adet olmadan bi kaç gün önce azıcık lekelenmeler olurdu. Olmadı da . Bugün de bitti yok biseyKaç gün gecikti
Hayırlısı olsun.bi yap istersen eğer varsa çıkar büyük ihtimal.2 3 gün gecikti ama hiç gecikmezdi ve adet olmadan bi kaç gün önce azıcık lekelenmeler olurdu. Olmadı da . Bugün de bitti yok bisey
Biz genelde utandığımız için bayan doktor tercih ediyoruz. Ama erkek kadın doğumcu doktorlar daha nazik davranıyor. Bayan bayan acımasız, ve anlayışsız davranıyor. Tabi hepsi için geçerli değil. Ama, ben başta olmak üzere çevremdekilerden duyduğum kadarıyla da böyle. Güya onlarda da var ya, suyunu çıkarıyorlar. Ben, tecrübelerime dayanarak erkek doktor tercih ederim. Sonuçta doktor. İlk benimkini görmüyor ya.Hafif bir sorun var malesef. Alt kısımda bir yırtık olmuş orası kanıyormuş. Bi hafta tekrar ilişkiye girmeyin tahriş olur dedi. Gittiğim doktor iğrenç bir insandı. Zaten hassasım duygusalsın gerginim tedirginim, kadın da öküz gibi davranınca resmen korkum arttı. Bastırıyor çekiştiriyor canımı acıttı. Eve gelince verdiği kremi sürmek için aynanın karşısına geçecektim tam gittim oturamadım ayna karşısına. Bakmak istemedim kendime. Hiç de böyle bişey hissetmemiştm şu ana kadar. Kendimden soğuttu beni..
Hayatım kuru kuruya seks olmaz. Kayganlaştırıcıyı yardımcı olması, git geli kolaylaştırması için kullanıyoruz, yeterli ıslaklık olmadığını düşünerek. Ama iyi kötü bir istekle başlanmalı. Vajinanın cinsel ilişkiye hazır olmasının tek belirtisi ıslaklık değildir. Vajina, ve dış bölgemizde şişer kanla dolar. Tahrik oldukça erkeğin penisine nasıl kan hücum ediyor, sertleştiriyorsa bizim cinsel bölgelerimize de kan hücum eder. Buda isteği kat kat artdırır ki biz vajili kadınların buna daha çok ihtiyacı var. Ne kadar hazır o kadar iyi. Tamam ıslaklığu hile yaparak kremlerle sağladık. Ya vulvanın kanla dolması. O yok. Uyuşturdum, krem sürdüm, girsin eylemi yanlış. Vajina hazır değil ki. Keşke önden sevişseydiniz. İsteğin gelse, yapmaya yakın öpüşüp koklaşıp spreyi sıksan, sonra o istekle, sen hissetmesende vajinan penisi almaya hazır olduğu için daha güzel olurdu.Biz nerdeyse ön sevişme hiç yapmadık diyebilirim. Ama sprey ve jel sayesinde işte..
Kızlar benim adetim gecikti test yapmaya korkuyorum![]()
Merhaba arkadaşlar ;
Aranıza yeni katıldım. Kısaca hikayemi anlatmak istiyorum sizlere.
Ben eğitim seviyesi yüksek, bir üniversitede hoca olan, bu ülkenin en modern şehrinde doğmuş, büyümüş hatta ailesi de son derece eğitimli, gelenekçi ama modern bir ailenin kızıyım. Nişanlım doktor. 2 yıldır birlikteyiz ve geçtiğimiz haftasonuna kadar ilişkiye girmeyi hiç denememiş, yalnızca yüzeysel bazı şeyleri deneyimlemiştik. Bu arada nişanlım ile tanışana dek (yani 24 yaşıma kadar) hiç kimse ile el ele tutuşup yürümemiş biriydim. İlişkilere hep duygusal anlamlar yüklediğim için. Yoksa muhafazakar biri de sayılmam. Sadece bazı şeyler tek bir insanla yaşanır düşüncesindeyim. Buna sadece cinsellik dahil değildi yani benim için. Hayatımda yalnız bir kişiye onu sevdiğimi söylemek, onunla el ele tutuşmak, öpüşmek, aynı yatağa girmek istedim. Ve adamı şu an tanıdığım inancındayım. Onun hayatımdan çekip gitmesi durumunda yaşayacağım üzüntü, bekaretimden bağımsız ve sevdiğimi kaybetmiş olmak bekaretimin yanında çok daha acı verici olacaktır düşüncesindeyim. Bu nedenle onunla artık cinselliği de deneyimlemeyi ben de istedim geçtiğimiz haftasonu. Bu arada lütfen "nişanlı" biri için bu sorunuma çözüm aramanın anlamsız olduğunu düşünerek bana yanıt vermeyin. Çünkü zaten hayatımıza bu illeti sokan düşünce tam da bekareti bu kadar kutsayan düşünce. İçten içe ben de kendime karşı böyle önyargılı hissediyor olmalıyım ki şu an burdayım.
Aramızda cinsellikle ilgili konuşma geçince gözlerim doluyordu. (Bu arada tus'la benim yaşadığım şehre yerleşir yerleşmez evleneceğiz, tek sorunumuz onun zorunlu hizmette oluşu ve kısmetse bu eylül'de inşallah istediği puanı alacak) Yaşadığımız yüzeysel ilişkilerde dokunduğu anda acıdığını söylüyordum. Ve o da doktor olduğu için durumdan şüpheleniyordu.
Geçtiğimiz hafta hiç rüya görmeyen adam birleştiğimizi gördüğünü söyledi. Ben; her şeye anlamlar yükleyen ben "tamam artık zamanı geldi" diye düşünüp artık bunu yaşamak istediğimi söyledim. Güzel bir tatil ayarladık. Fakat o hepinizin yaşadığı bir duvar var hissi ile sonuçlandı girişimimiz. O da zaten şüphelendiği için parmakla muayene etti. Sonuç vajinismus...
Şu an baktığımda o rüyayı gerçekten bir sebepten dolayı gördüğünü, benim de hiç aklımda yokken bir sebepten kabul ettiğimi düşünüyorum. Evleninceye dek bu sorunu çözmek istiyorum, çünkü o zaman bununla savaşmak daha büyük bir yıkım olmalı.
Bende bunu tetikleyen iki konu olduğu inancındayım;
1. annemin üzerimde kurduğu baskı ve bana empoze edilmiş aman kızım bekaretine bir şey olmasın kafası
2. yeni evlenen arkadaşlarımın anlattığı acılı hikayeler...
hal böyle iken böyle. bir dizi tesadüflerle mucize eseri tanıştığım nişanlımın artık allah'ın bana verdiği bir armağan olduğunu düşünüyorum. beni iyileştirmek için var... anatomiyi tanıyan, hastalığı bilen biri. bu süreç içinde guidline'lardan okuyup bana yardımcı olacak. bu aşamada birbirimize motivasyon konusunda yardım ederiz diye umuyorum. ayrıca bu süreci doktor bir partner ile yaşayacağım için mümkün olduğunca size de bilimsel bilgilerle yardımcı olmaya çalışırım.
allah hepinizin yardımcısı olsun.
Biz genelde utandığımız için bayan doktor tercih ediyoruz. Ama erkek kadın doğumcu doktorlar daha nazik davranıyor. Bayan bayan acımasız, ve anlayışsız davranıyor. Tabi hepsi için geçerli değil. Ama, ben başta olmak üzere çevremdekilerden duyduğum kadarıyla da böyle. Güya onlarda da var ya, suyunu çıkarıyorlar. Ben, tecrübelerime dayanarak erkek doktor tercih ederim. Sonuçta doktor. İlk benimkini görmüyor ya.
Çok haklısın. Erkeğin kendi kendini hazırlamaya kalkması çok itici. Eşimin de ilk gerdekde ki davranışı böyle oldu. Beni soğutmuşdu. Şeyini dik tutma gayretine girmişti. Yanımda öyle amele gibi çabalaması hayallerimin yıkılmasına sebep oldu.Kizlar ön sevismesiz olmaz. Bazen eşim israr ediyor ise gitmeden önce hadi 10 dk da yapalım diye istemiyorum. Çünkü istek olacak bi durum yok ortada. Beni kendine cekmesi lazım. Aynı sekilde onunda beni istemesi lazım. Hadi desem iki saat p..s ereksiyon edecem diye ugrasiyor. E be adam onunla kendin ugrasana kadar bana yanaş beni öp oksa sev ki ben onu kaldırmasıni bilirm di mi? Bazen ön sevişme sırasında o kadar isteğim oluyor ki o değilde benim giresim geliyor içine. Yani 10 20 30 dk farketmiyor. Istek olmalı arzulamalisn icine alacağın şeyi
Palaspandaras B belovedone H hanya ben yeneli 5 ay olcak nerdeyse ama onsevisme az sürüyor,kusura bakmayn açık olcak biraz ama yeterli ıslaklılta oluyor aslnda bende ama yeterince gevseyemyorum sanki, birkaç saat önce iliskiye girdik, kısa sürdü onsevisme sonra bazı arkadaşlarn söylediği yatak ucundaki pozisyonu denemek istedim daha rahat olur diye cok garip oldum o ilk yapamadgm hallerime döndüm sanki eşimi ittim falan, oysaki defalarca girdik ilişkiye artk, 5ay geçmesine rağmen cok rahat girdigim iliskiye 5-6 kez anca oldu ,diğerlerinde halâ kasılıyorm tam rahat olmuyor , merak ediyorum herkes mi öyle, aslnda eşimle konuştum daha önce bu önsevismeyi uzun tutma konusunu o zmanlar uzun sürüyordu biraz,ama gene eskiye döndük hemen yapalm bitirelim gibi davraniyor eşim sanırım erken boşalmaktan korkuyor bana öyle geldi, bende iyice gevşemek istiyorm eşimle tekrar konuşup onda tekrar özgüven kirikligi yaratmak da istemiyorm , kendimi cok isteksiz hissettim bugün hemen yapalm bitsin gibi bir ilişki çok itici geliyor bana[/QUOE]
canım eşin geciktirici kullansın.
Kabul etmezse geciktirici prezervatifler var ondan al bununla deneyelim falan de. Ya da seni bi şekilde ikna edecek. Bunun başka yolu yok gibi