Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar kimi yagmurlu kimi güneşli kentlere selam olsun. Biizm burda yağmur yağıyor uyandığımda içeri bi tutam toprak kokusu girmişti. Öyle huzurlu uyandım ki umarım bugün sizin içinde huzurla başlar ve öyle devam eder.
Egzersizleri yapmayı sakın ama sakın unutmayın. Ben egzersize baslayamıyorum bana bi yardım et diyen kim varsa bana mesaj atsın. Bugün herkes egzersiz yapacak. Ya da kocalarınızla calışacaksınız tamam mı?
Hadi bakalım güzel güzel uyanın uyandığınızda bol enerjiniz olsun diye bu şarkıyı dinleyin. Dans etmeyi unutmayın.
Şarkı çok guzelmis hanyacm. Gunaydinnnnnn![]()
Herşey o zamanlarda güzeldi zatenBence güzel olan 90ları yaşamış olmak. Simdiki şarkılara ayak uyduramıyorum hissiz geliyor bana. Herşeyin en guzeli o yıllarda olduğu için şarkılarda en çok o yıllarda güzeldi sanki![]()
Bu sayfanın ilk mesajında hanya yazmış ya aslında onları uyguladım denebilir. Benim yöntem biraz daha farklıydı. Yani herkesin kendince rahat uygulayacağı biçimde olabilir bence.uyguladığın egzersizleri anlatabilirmisin acaba
Canım panik yapma inşallah büyük bi sorun değildir. Bazen insan vücuduna göre kanama az veya çok olabiliyor. Umarım seninkide geçici biseydir. Iyi haberlerini bekliyoruz canımKızlar günaydın. Dün gece eşimle ilişkiye girebildik hamdolsun. Ama şuan vajinusmusu yendim diye sevinemiyorum bile. Çünkü o andan beri bitmeyen bir kanama var. Bazen açık renkli ve az bazen daha koyu normal kan rengi ve biraz çok. Doktora gideceğiz bi iki saat içinde insallah, ama böyle bişey başına gelmiş olan var mı acaba? Bi sormak, konuşmak istedim..
Uyuşturucu krem falan kullandın mı?Kızlar günaydın. Dün gece eşimle ilişkiye girebildik hamdolsun. Ama şuan vajinusmusu yendim diye sevinemiyorum bile. Çünkü o andan beri bitmeyen bir kanama var. Bazen açık renkli ve az bazen daha koyu normal kan rengi ve biraz çok. Doktora gideceğiz bi iki saat içinde insallah, ama böyle bişey başına gelmiş olan var mı acaba? Bi sormak, konuşmak istedim..
Uyuşmuş yaptıysanız. Eşinin ters bir hareketi olduğunda farketmeyeceğin için olmuş olabilir. Yada kızlık zarın fazla damarlı olduğundan kanaman da çok olabilir. Ama çok da önemli bir sorun olacağını sanmıyorum. Tebrikler. Başardığın için.Kızlar günaydın. Dün gece eşimle ilişkiye girebildik hamdolsun. Ama şuan vajinusmusu yendim diye sevinemiyorum bile. Çünkü o andan beri bitmeyen bir kanama var. Bazen açık renkli ve az bazen daha koyu normal kan rengi ve biraz çok. Doktora gideceğiz bi iki saat içinde insallah, ama böyle bişey başına gelmiş olan var mı acaba? Bi sormak, konuşmak istedim..
Önemli bir şey değil. İlk ilşkide kızlık zarının yapısına göre bazan hiç bazan bir iki damla, bazan accık daha fazla kan olabilir. Bu kan korkulacak bir şey değil.
Korkma canım, olabilecek en kötü şey hafif perineye doğru yırtığın kayması olabişir. O da kendişiğinden bile iyileşir. Hiç korkma. Yüzeysel bir şey sadece.Olabilir evet. Bide hemen girebildikten sonra çıkmadı. Git gel yaptı, girebilmişken açılsın etrafı diye yaptım dedi. Mantıklı aslında ama yine de yüklenmiş mi olduk acaba bilemedik. Benim de aklıma ters hareket olabileceği geldi dediğin gibi. Korkuyorum yaa.. inşallah ciddi bişey değildir..
Teşekkür ederim M monalazo
Herşeyin hayırlısı olsun canım. Benim de adetim gecikti korkuyorum ben ama hamileyimdir diye.senin gecikme mi olduSonuc negatif gencler .s yine bi hayal kirikligi
Tedavin yarım kalacaktı. Sonra hayırlısıyla olacak inşallah. Şu iynelerini vurul.Sonuc negatif gencler .s yine bi hayal kirikligi