• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Hayirlisi olsun canm sıkma canini ignelerden sonra denemelere devam edersin insallah

Cok uzuldum suan agliyorum kendimde degilim cok kotuyum hani burda bazi insanlar bana laf soyluyo anlamiyorum sizi fln gibisinden. Ben cok tasdm o yuku sirtimda hele su bebek olayi icin bana soruyorlardi bebek istemio musun diye icim yana yana yok daha erken diyordum ama agzmdan o sozler cikarken resmen yuregim yaniyordu. Smdi olmuyor diye oyle uzgunum ki .s hic iyi deglm

Uzuldum ya cok bekledigimden midir yoksa baska bisey mi bilmiyorum ama cok uzuldum . .s ben anne olamycam sanrm :KK43: Haketmiyorum heralde
Anne olacaksın inşallah. Ama n olur boş yere üzülme. Her kontrole gitdiğinde hamile olacan diye bir şey yok. :21:

Cok uzuldum suan agliyorum kendimde degilim cok kotuyum hani burda bazi insanlar bana laf soyluyo anlamiyorum sizi fln gibisinden. Ben cok tasdm o yuku sirtimda hele su bebek olayi icin bana soruyorlardi bebek istemio musun diye icim yana yana yok daha erken diyordum ama agzmdan o sozler cikarken resmen yuregim yaniyordu. Smdi olmuyor diye oyle uzgunum ki .s hic iyi deglm
Olmuyor değil. Şu anda yokmuş. Ama olacak. Kendine üç ay ver. Bu süre içinde inşallah gebe kalacaksın. Üzülme canım benim...:KK46: şimdi çocuk yapma girişimlerinin tadını çıkar..:KK55:

Uzuldum ama ya .s off insan kotu oluyor gercekten
Canım hemen ümitsizliğe kapılma dur bakalım. Hamileliği kolaylaştıran gıdalar bitkisel kürler yöntemler filan var ilişki sırasında bele yastık koymak yarim saat kalkmamak filan gibi. Onları bi uygula bakalım bi de yumurtanın oluşma günü ve yakın günlerinde daha çok ihtimal oluyor. Onları uygulayalım hemen moralin düşmesin. Ha deyince olacak bir şey değil ki. Sakın üzülme. İnşallah olacak.

Olmuyor değil. Şu anda yokmuş. Ama olacak. Kendine üç ay ver. Bu süre içinde inşallah gebe kalacaksın. Üzülme canım benim...:KK46: şimdi çocuk yapma girişimlerinin tadını çıkar..:KK55:

Bu eylulde elimden gelen herseyi yapicam ya hamile kalmak icin herseyi yapicam . Cocuk haberi aldikca moralim bozuluyor herkes hamile ya

Canım hemen ümitsizliğe kapılma dur bakalım. Hamileliği kolaylaştıran gıdalar bitkisel kürler yöntemler filan var ilişki sırasında bele yastık koymak yarim saat kalkmamak filan gibi. Onları bi uygula bakalım bi de yumurtanın oluşma günü ve yakın günlerinde daha çok ihtimal oluyor. Onları uygulayalım hemen moralin düşmesin. Ha deyince olacak bir şey değil ki. Sakın üzülme. İnşallah olacak.

Deniycem canm sagolasn. Bu eylulde herseyi yapicam millet catir cutur hamile kaliyor iyice kotu oluyorum ama kalicam bende

Bu eylulde elimden gelen herseyi yapicam ya hamile kalmak icin herseyi yapicam . Cocuk haberi aldikca moralim bozuluyor herkes hamile ya

Canım üzülme daha yaşın küçük illaki olur bugün olmasa bile bi dahaki ay olur. Hem diş hamilelikte en tehkileli tedaviymiş bitir tedavini ondan sonra başla çalışmalara. Hemde azcık iliskilerin tadını çıkar. Bebeğin olursa fırsat bulamazsın ;)

Canım üzülme daha yaşın küçük illaki olur bugün olmasa bile bi dahaki ay olur. Hem diş hamilelikte en tehkileli tedaviymiş bitir tedavini ondan sonra başla çalışmalara. Hemde azcık iliskilerin tadını çıkar. Bebeğin olursa fırsat bulamazsın :KK66:

Ay olsunda firsat bulamayayim :) herkesin olsun ama isteyen herkese versin Allah :)

Bu sayfanın ilk mesajında hanya yazmış ya aslında onları uyguladım denebilir. Benim yöntem biraz daha farklıydı. Yani herkesin kendince rahat uygulayacağı biçimde olabilir bence.
Öncelikle bu durumu kabul ettim ve üzerine gitmeye karar verdim.

Sonra oturdum aynada inceledim o bölgeyi. Sen de incele inan insan böyle böyle cesaretleniyor.

Parmak egzersizleri var, serçe parmaktan başlayıp iki parmağa kadar devam ediyorsun. Açıkçası ben pek başaramadım bunları. Çünkü serçe parmağımı soktuğumda bile tansiyonum düşüyordu.
Önce bi doktora göründüm. Benim durum biraz farklı, iki doktor da kızlık zarın kalın dedi. Zaten dördüncü ilişkide bile kanama oldu sanırım o yüzden. Doktor da öyle demişti bir kaç ilişkiye kadar kanama olabilir. Ama doktor sana böyle bir şey dememiş o yüzden sorun yok.

Bu doktora gorunmelerim arasında da eşimle parmak egzersizlerini uygulamaya başladık. Yani onun parmağıyla daha rahat oluyor gibi geldi bana. Sen de kendin cesaret edemiyorsan eşine bırakabilirsin bu işi. Hem de oranın yolunu öğrenmiş oluyor bence. Ne tarafa gideceğini filan.

Kayganlaştırıcı ile bir gece işaret parmağı ile denedik.
Sonraki gece orta parmakla denedik. Hiç bir problem yoktu. Oranın açık olduğuna ikna olmuştum. Bir de acele etmedik. Yani aşama aşama. Bir gün birini başar ertesi gün ötekini.
Sonraki gece iki parmak ile deneyecektik ama o günün sabahı başka bi doktora göründüm.
Sakinleşmek için passiflora diye bi şurup verdi bir de uyuşturmak için emla krem.
Bir de burada arkadaşın biri sakız çiğneyin yazmıştı.
Hepsini birden yapıp denemeye geçtik.
Şurup içtim, emlayi sadece giriş kısmına sürdük, sakızı attım ağzıma. Parmakla filan değil normal bi şekilde denedik.
Ben korktuğum için görmek istemiyordum. O yüzden arkam dönük yaptik. Sen de görmek istemezsen öyle deneyebilirsin. Pıt diye girdi cidden:KK66: İnsan teyit etmek zorunda kalıyor "Girdi mi" diye.
Benim yöntemim böyleydi canım. Eğer yardımcı olabileceğim bir şey varsa yine istediğin gibi danışabilirsin. Ben de buradan ogrendiklerimle yendim çünkü.
Canim cok tesekkur ederim.böyle başarı hikayelerini defalarca okudum ama bana imkansız geliyor.bende kendime birkaç gün izin verdim.erteleme hastalığıymis ya aynen öyle sanırım.cumartesi ye kadar sadece başarı hikayelerini okuyacam. Cumartesi de 2 haftadır elimde olan fakat benim bir türlü denemeye cesaret edemediğm VEMCAIN SPREY ile deneyeCem:cry:

Uzuldum ama ya .s off insan kotu oluyor gercekten

Canim benim üzülme vakti var bebeginin demek ki. En guzel zamanda gelsin insallah. Bak 1 sene korunmadan iliskiye ragmen olmayanlarda sorun var mi diye bakiliyor. Daha yeni yendin hem iliskiye de alismis olursun, emin ol bir anda sürpriz gibi mujde gibi gelecektir bebegin inan buna, stres yapinca olmaz diyorlar

Banada hep sorarlardi anliyorum seni.. hep birlikte bununda ustesinden geliriz insallah canim arkadasin dedigi gibi gebelik ihtimali yuksek gunlerede dikkat edersin hamile kalma yontemlerinide goz onunde bulundurarak denemelere devam insallah hemen umutsuzluga kapilma olurmu :KK200:

Kayganlaştırıcıyı da baya sürdük aslında. Hatta sızlama filan olunca tuvalete gitmeye yıkamaya korktum. Sonra belden aşağı bi yıkayayım dedim bacaklarımda filan bile kayganlaştırıcı. Her yer kayıyor :)
M monalazo kız bi kişi daha erdi muradına

hadi kızlar kutlayalım bunu :halay::halay:
bu şarkı sana gelsin E Elfida22 rahat ol canım hiç bi sıkıntı çıkmayacak.

İnşallah bişey yoktur da rahat rahat sevinebilirim :)

Canim benim üzülme vakti var bebeginin demek ki. En guzel zamanda gelsin insallah. Bak 1 sene korunmadan iliskiye ragmen olmayanlarda sorun var mi diye bakiliyor. Daha yeni yendin hem iliskiye de alismis olursun, emin ol bir anda sürpriz gibi mujde gibi gelecektir bebegin inan buna, stres yapinca olmaz diyorlar

Sagolun valla konusucak birine ihtiyac duyuyorum bazen cok kotu oldum ama bugun yine hayal kirikligi .s ama olucak inaniyorum

Banada hep sorarlardi anliyorum seni.. hep birlikte bununda ustesinden geliriz insallah canim arkadasin dedigi gibi gebelik ihtimali yuksek gunlerede dikkat edersin hamile kalma yontemlerinide goz onunde bulundurarak denemelere devam insallah hemen umutsuzluga kapilma olurmu :KK200:

Sagol canimmm olur ins ya cok heyecanliyimmm bebegim olsun varyaaa halay cekicem .d

Back