- 7 Aralık 2015
- 112
- 49
- 18
- 37
Veeekasimpati_ de yenmiş canım çok tebrik ediyorum. Şimdi ilki öyle kremsiz falan oldu diye hiçbişey kullanmadan iliskiye girme. O sızı dediğin şey zaten p..sin orayı zorlayarak acmasiyla olan bişi. En azından sıvı yağı bi iki parmak sürsen o sızı da olmaz girişi daha rahat olur.
Aslında destek oluyor olmuyo diyemem hakkını yemiyim. Ama tepesi attığında çok ağır konuştuğu için biraz etkisinde kalıyorum. Yapamadığımı biliyo 11 ay olacak hala bana bi dur ben yapıcam diyo e be akıllı durabilsem bu kadar zaman ne diye hem kendime hem sana eziyet edeyim. Bi de vajili olmaktan bu sıkıntıyı yaşamaktan. Atlatmaya çalışmaktan yoruldum. Hiç düşünmemek. Bişey yapmamak. Öyle bi sorunum yokmuş gibi yaşamak istiyorum bi süre bunaldım epeyAsla bunu kabullenme ve egzersizleri bırakma. Metodunu değiştir ilerleme kaydedemiyorsan. Eşin sana destek olmuyor galiba. Eşi destek olanlar daha çabuk ilerleme kaydediyor. Daha motivasyonu yüksek oluyor.
Tebrik ederim canım :)Kızlar galiba bende kurtuldum artık bu hastalıktan hala kasiliyorum biraz ama zamanla gececek inaniyorum gerek burdan gerek özelden yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim ben egzersiz sayesinde yendim beş ay önce başlamıştım egzersizleri klasik bi cümle ama ben yaptıysam herkes yapar inanın vazgeçmeyin inşallah herkes yener bi an önce
Neden, adetin mi gecikti?
İlahi patate, hiç belirti olmadan doktora mı gideceksin! Bak yine üzülme ihtimalin yüksek. Bebek deyince şaşkına dönüyorsunYokta korunmuyoruz bide tam yumurtlama doneminde yaptik belki tutmustur
İlahi patate, hiç belirti olmadan doktora mı gideceksin! Bak yine üzülme ihtimalin yüksek. Bebek deyince şaşkına dönüyorsundur hele, bir adetin geciksin, biraz başın dönsün. Canım benim ya! Herhangi bir belirti üzerine gitsen, doktordan olumlu cevap alma şansın yükselecek.
Aa o zaman yerden göğe haklısın canım. Tedbirli davranmak gerekir bu durumda. Geçmiş olsun.Canim ya bende aslinda belirti uzerine gitmek isterdim ama dis hekimi bana 10 igne yazdi cok agir eger hamilelik varsa bebege zararli dedi bende igneleri vurdurmadan once kadin doguma gidicem kesin bilgi icin ama iste bebek oldgubu bende dusunmuyorum yoksa 4 denemeyle bebek mi olur ama yinede eger olduysa ben omur boyu o igneleri vurdurdum diye azap cekerim en mantiklisi gitmek :)
Aa o zaman yerden göğe haklısın canım. Tedbirli davranmak gerekir bu durumda. Geçmiş olsun.
Günaydınlar.. Mutlu Sabahlar Kızlar..
Size acısız sızısız bi pozisyon önermek istiyorum. Bu bugüne kadar en rahat ilişkiye girdiğim pozisyon.
Yatağın kenarına gelin. Yüzüstü yatın (yani popo yukarı ) esiniz ayakta arkadan vajinize p..si yerleştirsin. Burda yön bulma sorunu yok. Sanki dümdüz gibi ve hemen giriyor. Yüzüstü olduğum için ayaklarım kasılmıyor. Çünkü istersem yere koyabiliyorum. Istersem dizlerimden kırıp yukarı kaldırabiliyorum. Gerçekten çok rahat bi pozisyon. Ben p..sin girişini hangi pozisyonda denersem deneyim girişinde zorlanıyordum ama bu pozisyonla hic hissetmiyorum bile. Mutlaka deneyin ve deneyenler yapabildiler mi yazsınlar.
Sagol canm ama iste bebek var deselerde hic fena olmaz neyse kismet melegim ne zaman gelicegini biliyor
Insallah bebis vardir canim, ama ne kadar zaman gecti veya reglin kac gun var? Eger az kaldiysa belli olur insallah, ama daha 10 gun falan varsa cikmayabilir sanirm, en iyisi herhalde reglini bekleyip oyle igne olman gibi. Doktor daha iyi bilir tabi. Benim de 20 yas disim iltihap yapti ihtimal oldugu icin antibiyotik kullanmiyorum simdilik bekleyecegim bakalim
Aynen canm bu hafta adet olmam lazm eger bebis yoksa kullanicam varsa yapcak bisiy yok. Cok tuaf bi duygu ya
yok o kadar olmaz. ama kuru olmamaya dikkat edersen daha iyi olur. biraz kayganlaştıcı sür kendi vajina girişine. o yeter. sonra git gel yaptıkça kendin ıslanırsın. o şekilde daha iyi olur :)bi de merak ettigim ilk birlesmeden sonra zar açıldığı iicin ufak bi sizlama oluyo o tamm da, ikincide ucuncude olur mu aceba
Ya yakinmis da reglin. Insallah hayirlisiyla saglikla olsun. Gercekten vajiyi yenip de bu heyecana düşmek bambaska. Allah herkese once vajiyi yenmeyi sonra saglikla hamile kalmayi nasip etsin
rabbAynen canm bu hafta adet olmam lazm eger bebis yoksa kullanicam varsa yapcak bisiy yok. Cok tuaf bi duygu ya
Kizlar bana dua edin 1.30da randevummm birazdan cikicam yola hadi hayirli bir haberle donerim ins. Rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasin[/QUOTE Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin insaallah.
Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin insaallahKizlar bana dua edin 1.30da randevummm birazdan cikicam yola hadi hayirli bir haberle donerim ins. Rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?