• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Bende korunmuyorum ama gelirse naparım biiyorum dur ben azcık daha bekleyim hazır değilim şu an :KK70:

Ben de istiyorum ama bazen hazır değil miyim ya falan oluyorum . hamile olduğunu öğrendikten sonra öyle soru işaretleri kalmaz diyorlar:) hayirli zamanda gelsin sizinki de

Kizlar merhaba okuyorum arada burayi. patate patate insallh hamişsindir hayirlisi olsun.ozellikle senin sayende yendim bende:) bir hafta falan oldu yazmistim:) lutfen ertelemeyin..sprey krem kullanin demiyorum ama.yazik gunah iki fıs fıs yada biraz krem uyuşukluk bitti.ilkini yaptiktan sonra cesaret geldi dedim zaten orasi acik sadece kayganlastirici ile ikincisinide yaptik.kafa rahat orasi acildi sonucta kasma yok bise yok.deneyin lutfen kurtulsun herkes bu illetten.o sprey gunlerce gozumun onunde durdu yancakmi acicakmi derkenn vahh diyorum bosuna beklemisim kendimide uzdum esimide.darisi yenemeyenlere insallah

Bunun doğru olduğunu biliyorumda.. puff! Korkağın tekiyim ben!

Sen bunu söylersen biz ne yapalım:) bence sen çok güçlüsün ve cesursun. Başta ben olmak üzere bir çok kişi o aparatlardan korkuyor, ama sen ne kadar ilerleme kaydetmişsin, eşinden destek olmadan üstelik. Bence senin üstesinden gelemeyeceğin bişey yok. Kendini hafife alma :)

Kizlar merhaba okuyorum arada burayi. patate patate insallh hamişsindir hayirlisi olsun.ozellikle senin sayende yendim bende:) bir hafta falan oldu yazmistim:) lutfen ertelemeyin..sprey krem kullanin demiyorum ama.yazik gunah iki fıs fıs yada biraz krem uyuşukluk bitti.ilkini yaptiktan sonra cesaret geldi dedim zaten orasi acik sadece kayganlastirici ile ikincisinide yaptik.kafa rahat orasi acildi sonucta kasma yok bise yok.deneyin lutfen kurtulsun herkes bu illetten.o sprey gunlerce gozumun onunde durdu yancakmi acicakmi derkenn vahh diyorum bosuna beklemisim kendimide uzdum esimide.darisi yenemeyenlere insallah

Aynen bende oyle yendim ve suan mutluyum hamile mym derdine dustum kismette ne varsa o olur :) herkes yensin istiyorum biri yenince coook seviniyorum ben

Herkesin yenme sekli farkli.ben egzersiz yapamadim daha cok korktum.korktukca bekledim yedi ay geçti ve bendeki gibi anlayişsiz bi kocayla inanin cok zor gunler yaşadim.elimi oraya degdiremezken penis aldim.simdi yine olsa yine aparat vs yapamam parmakda yapamam denedim cunku:) bir defaya mahsus deneyin ozellikle yillarca cekmiş olanlar daha sonra kullanmazsiniz.ikinci iliskide zaten gircek dedim ilk giriste bi baskı oldu gerisi gitti zaten cokda rahat degildim ama guzeldi:)

Bende D DygBlue sayesinde yenmistim vajinismus sayfasinda ilk basslarda spreyi bana tavsiye eden arkds ona borcumu hic odeyemem gecen gebelik sayfasinda okudum yorumlarini ins hamilesindir. Ins bebisimiz olurrr :)

Uyuşturucu kremler, spreyler işe yarıyorsa neden kullanılmasın ki. Bende kullandım. Çok faydasını gördüm. Çözüme götürsün de...doktorum da kullanabilirsin demişti. İkna ediciliği daha hızlı. Girdiğini görüyorsun çünkü. Ondan iyi terapi mi olur?!

Sen bunu söylersen biz ne yapalım:) bence sen çok güçlüsün ve cesursun. Başta ben olmak üzere bir çok kişi o aparatlardan korkuyor, ama sen ne kadar ilerleme kaydetmişsin, eşinden destek olmadan üstelik. Bence senin üstesinden gelemeyeceğin bişey yok. Kendini hafife alma :)
Hersene bir kere boşanmaya kalkıyorum zaten. Diyorum ki bazan büyü falan mı yapmışlar bana. Çünkü ben kolaylıkla vazgeçebilen bir insanım. Alışkanlıklarımı bile kolaylıkla terkederim. Bir sürü olumsuz duyguma rağmen neden bu adam demeye bin şahit isteyen zatı muhteremi bırakamıyorum. Kendime bile izah edemiyorum.

Hersene bir kere boşanmaya kalkıyorum zaten. Diyorum ki bazan büyü falan mı yapmışlar bana. Çünkü ben kolaylıkla vazgeçebilen bir insanım. Alışkanlıklarımı bile kolaylıkla terkederim. Bir sürü olumsuz duyguma rağmen neden bu adam demeye bin şahit isteyen zatı muhteremi bırakamıyorum. Kendime bile izah edemiyorum.

Büyü olup olmadığına bakılan yerler oluyormuş aslında ama, bildiğim bir yer de yok malesef..

Ya hic anlamiyorum sizi 1 kere kullanip yeniceksiniz hele egzersiz yapan 12cm fln alanlar su spreyle bi denesinler yapamazlarsa burdayim. Vallahi cok kolay oluo goruosunuz esinizde goruo. Prezervatifte gidip para verip almayin saglik ocaklari belese veriyor. Gidin alin spreyide sikin esinizde taksn pit diye oluo ya

Anestol denemedim emlayı sürdüğümde çok yanıor 20 dk snr fln geçior ama ben kendimi kastığım için eşli denemede yine başarısız oluyorum o yüzden sprey dahamı etkili die merak ettim

Back